mineralna_ Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Kasia&Rika napisał(a):się zbiegliśmy w pisaniu:P a jak szczury to rasowe? tak ;) ogólnie to chciałabym russian blue i syjama :loveu: Quote
mineralna_ Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 BBeta napisał(a):Mi też podobają się szczurki, ale szczury i myszy to, dla mnie, lekka przesada :diabloti: a tam zaraz przesada... :evil_lol: Moi rodzice mają taki sam pogląd więc będzie ciężko :evil_lol: ale może się uda Quote
taxelina Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 poleminozowalbym ze kroliki stadne. wcale nie jest tak latwo miec dwa kroliki zeby sie pokochaly i nie potrzebuja swojego towarzystwa az tak jak swinki czy myszy czy szczury Quote
Kasia&Rika Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 mineralna_ napisał(a):tak ;) ogólnie to chciałabym russian blue i syjama :loveu: russian blue super:loveu: ja znów czytałam o wyborze płci i bardziej nastawienie na samce:diabloti: Quote
mineralna_ Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Kasia&Rika napisał(a):russian blue super:loveu: ja znów czytałam o wyborze płci i bardziej nastawienie na samce:diabloti: zaadpotujesz mnie? :diabloti: u mnie na osiedlu dziewczynka ma samiczke russian blue, miałam na łapskach, cudo tylko spasiona była (i mieszka sama) :cool1: Quote
Kasia&Rika Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 deer_1987 napisał(a):poleminozowalbym ze kroliki stadne. wcale nie jest tak latwo miec dwa kroliki zeby sie pokochaly i nie potrzebuja swojego towarzystwa az tak jak swinki czy myszy czy szczury Królika miałam kiedyś bardzo krótko. Jednego, a o tym że stadne to też czytałam, że lepiej jak są w dwójkę. A świnki morskie koniecznie dwójkę, z jedną trudno wytrzymać:evil_lol: Quote
BBeta Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 mineralna_ napisał(a):Moi rodzice mają taki sam pogląd więc będzie ciężko :evil_lol: Czyli wychodzi na to, że mam "staroświeckie" podejście do życia :diabloti: Obiecałam sobie, że już nie będę powiększać swojego "zwierzyńca" :cool3: Chyba, że o jakiegoś bardziej "konkretnego" osobnika :diabloti: Quote
Kasia&Rika Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 mineralna_ napisał(a):zaadpotujesz mnie? :diabloti: Pewnie:eviltong: ja większość gryzoni jakie miałam to zawsze u babci:eviltong: Ona lubi większość zwierzaków z wyjątkiem Riki. A mojego Kota ubóstwia. W sumie razem z nim śpi:diabloti: Quote
taxelina Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 wiesz co widac czytalas te wspaniale historie o dwoch bo wcale nie jest tak latwo polaczyc dwa kroliki. towarzystwo dla królika - Uszata strona - Królik w domu mialam na przechowanie kiedys drugiego samca i jeden dzien wtuleni byli, drugiego dnia nie mogli patrzec na siebie bo sie zaraz rzucali Quote
Kasia&Rika Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 deer_1987 napisał(a):wiesz co widac czytalas te wspaniale historie o dwoch bo wcale nie jest tak latwo polaczyc dwa kroliki. towarzystwo dla królika - Uszata strona - Królik w domu mialam na przechowanie kiedys drugiego samca i jeden dzien wtuleni byli, drugiego dnia nie mogli patrzec na siebie bo sie zaraz rzucali Ale ja się nie kłócę, bo nie mam akurat z króliczkami większego doświadczenia. :) Po prostu kiedyś śledziłam forum i wiele osób miało parki, które świetnie się dogadywały:) Quote
Kasia&Rika Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 BBeta napisał(a):Czyli wychodzi na to, że mam "staroświeckie" podejście do życia :diabloti: Obiecałam sobie, że już nie będę powiększać swojego "zwierzyńca" :cool3: Chyba, że o jakiegoś bardziej "konkretnego" osobnika :diabloti: W końcu ci 'czekolady' brakuje:diabloti: Quote
BBeta Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Kasia&Rika napisał(a):W końcu ci 'czekolady' brakuje:diabloti: Ciastka, czekolade już mam :cool3: Quote
Kasia&Rika Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 BBeta napisał(a):Ciastka, czekolade już mam :cool3: sorry, faktycznie:evil_lol: to koniecznie ciasteczko:) i jestem pod wrażeniem tego, że znalazł się temat w którym tak często się wypowiadasz:mdleje: :evil_lol: Quote
BBeta Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Kasia&Rika napisał(a):sorry, faktycznie:evil_lol: to koniecznie ciasteczko:) i jestem pod wrażeniem tego, że znalazł się temat w którym tak często się wypowiadasz:mdleje: :evil_lol: I koniecznie duże :loveu: Czasy mojej nadaktywności na dogo już minęły... :diabloti: Quote
Kasia&Rika Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 BBeta napisał(a):I koniecznie duże :loveu: Czasy mojej nadaktywności na dogo już minęły... :diabloti: Tak, wielkie CIACHO. chciałoby się wiedzieć jakie. nadaktywność? to tylko pod względem: "cześć wpadłam się przywitać i lece dalej" choć to i tak całkiem rozbudowane zdanie spamu:diabloti:. ale dogo jednak ma swoje sukcesy, pamiętam Rike w kolczatce... a w sumie nie ma jej dzięki Tobie. => argumenty Quote
bianka19 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Cześć ,śliczne fotki :loveu::loveu: Quote
BBeta Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Kasia&Rika napisał(a):Tak, wielkie CIACHO. chciałoby się wiedzieć jakie. nadaktywność? to tylko pod względem: "cześć wpadłam się przywitać i lece dalej" choć to i tak całkiem rozbudowane zdanie spamu:diabloti:. ale dogo jednak ma swoje sukcesy, pamiętam Rike w kolczatce... a w sumie nie ma jej dzięki Tobie. => argumenty Jak duże to tylko dog :loveu: Kiedyś było inaczej... :diabloti: Zanim zarejestrowałam się na dogo Kaja też nosiła kolczatke :cool3: Quote
Kasia&Rika Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 BBeta napisał(a):Jak duże to tylko dog :loveu: O! Super:diabloti: BBeta napisał(a): Kiedyś było inaczej... :diabloti: Wiem. Ale to jedna z negatywnych cech popularności forum. BBeta napisał(a): Zanim zarejestrowałam się na dogo Kaja też nosiła kolczatke :cool3: O. Kamień z serca. Ale chyba nie jako szczeniak:roll: Takie pomysły to mam tylko ja. I naprawdę myślałam, że to komfort dla naszych spacerów:evil_lol: Quote
BBeta Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Kasia&Rika napisał(a):O! Super:diabloti: Wiem. Ale to jedna z negatywnych cech popularności forum. O. Kamień z serca. Ale chyba nie jako szczeniak:roll: Takie pomysły to mam tylko ja. I naprawdę myślałam, że to komfort dla naszych spacerów:evil_lol: Musze tylko zwiększyć metraż :cool3: Istnieją ludzie, którzy mają znacznie lepsze pomysły, np. kolce + flexi :diabloti: Quote
Kasia&Rika Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 BBeta napisał(a):Musze tylko zwiększyć metraż :cool3: Istnieją ludzie, którzy mają znacznie lepsze pomysły, np. kolce + flexi :diabloti: Ta. flexi stała się ostatnio BARDZO popularna. Na moim blokowisku mają chyba prawie wszystkie psy - a te duże oczywiście używane razem z kolcami. Chociaż jamnika na flexi i kolcach też widziałam:roll: Albo psiaki latające 90% bez smyczy na kolcach. Quote
mineralna_ Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 BBeta napisał(a):Czyli wychodzi na to, że mam "staroświeckie" podejście do życia :diabloti: Obiecałam sobie, że już nie będę powiększać swojego "zwierzyńca" :cool3: Chyba, że o jakiegoś bardziej "konkretnego" osobnika :diabloti: myszy więcej też niet? :cool3: BBeta napisał(a):Ciastka, czekolade już mam :cool3: brakuje jeszcze karmelu... :diabloti: Ja kiedyś chciałam żeby Carmen miała szczeniaki...:roll: Ja też często widuję zestaw flexi+kolczatka ostatnio widziałam nawet jamnika w kolczatce... nie wyobrażam sobie w tym Mańka :evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 mineralna_ napisał(a):myszy więcej też niet? :cool3: brakuje jeszcze karmelu... :diabloti: Ja kiedyś chciałam żeby Carmen miała szczeniaki...:roll: Karmel ma - Kaja:loveu: Rika tez miała w planach:roll: Zakładałam to jak miała 2 miesiace Quote
mineralna_ Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Kasia&Rika napisał(a):Karmel ma - Kaja:loveu: ja myślałam ze Kaja to ciastko... :evil_lol: Kasia&Rika napisał(a):Rika tez miała w planach:roll: Zakładałam to jak miała 2 miesiace Ja dostałam nawet kilka propozycji pokrycia zgadnijcie od kogo - słitaśnych panienki z joreczkami, bo przecież wyszły by takie sliczne kudłate słodziusie kuleczki :roll: jedna była ostatnio - pani chciała moją suke pokryć swoim 'yorkiem' - jak sie dowiedziała że Carmen będzie ciachana to ubolewała nad jej tragicznym losem, normalnie zal psa, przecież też chce zostać matką :shake: Quote
Kasia&Rika Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 mineralna_ napisał(a):ja myślałam ze Kaja to ciastko... :evil_lol: Ja dostałąm nawet kilka propozycji pokrycia zgadnijcie od kogo - słitaśnych panienki z joreczkami, bo przecież wyszły by takie sliczne kudłate słodziusie kuleczki :roll: Ciastko poszukiwane dopiero:eviltong: O. To ja chętna na takiego słitaśnego kundelka:diabloti: Quote
mineralna_ Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Kasia&Rika napisał(a): O. To ja chętna na takiego słitaśnego kundelka:diabloti: akurat do torebeczki, ślicznie wyglądają w kokardkach, wyperfumowane, tylko trzeba uważać żeby za dużo nie machały łapkami bo się biedactwa zmęczą :shake: Quote
Recommended Posts