taxelina Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 fajnie miec taka osobe co popilnuje :D Quote
.Agata. Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 deer_1987 napisał(a):jak to nie masz czasu? :P obrobka zdjec nie trwa tak dlugo.. kwestia komputera - u mnie trwa masakrycznie długo bo mam starego 9latka :eviltong: Kamson noo... poczekaj trochę aż i ja nadrobię stadem przy Tobie ! :diabloti: Wiesz teraz moje w porównaniu do Twoich to takie samotne bidy :evil_lol: Ejj,nie wybierasz się przypadkiem na PPP ? :cool3: mi się chceee.. ale wtedy na pokaz nie pojade pewnie :roll: Quote
mineralna_ Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [quote name='Agata_Roki']kwestia komputera - u mnie trwa masakrycznie długo bo mam starego 9latka :eviltong: Kamson noo... poczekaj trochę aż i ja nadrobię stadem przy Tobie ! :diabloti: Wiesz teraz moje w porównaniu do Twoich to takie samotne bidy :evil_lol: Ejj,nie wybierasz się przypadkiem na PPP ? :cool3: mi się chceee.. ale wtedy na pokaz nie pojade pewnie :roll: Ja mam ośmiolatka :cool3: A co to PPP? :diabloti: Carmen: Owieczka: I jedyne przyzwoite zdjęcie LILIOWEJ CHMURKI: Expressis, Hope i Jakarta chore... :roll: Ale i Jakus i Expressis zdrowieją, z Hope też juz coraj lepiej :multi: Expressis prawdopodobnie przewiało jak z nią szłam, szybko ją oddzieliłam a reszta dostałą 2 krople tylbianiu i kilka bioaronu do poidła bo bardzo się bałąm że też zaczną chrobotać/kichać/etc. No ale 'przesłuchałam' je dzisiaj i jest ok :roll::multi: Quote
.Agata. Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Sorry,źle napisałam :diabloti: FPP powinno być :cool3: Finał Pucharu Polski agility :eviltong: Quote
mineralna_ Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Agata_Roki napisał(a):Sorry,źle napisałam :diabloti: FPP powinno być :cool3: Finał Pucharu Polski agility :eviltong: Wątpie że bede :placz: A tak nawiasem to o 18 jestem umówiona... z zuzią :diabloti: Ide robic myszom zastrzyki :roll: Quote
mineralna_ Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Izabela124. napisał(a):Zdrówka dla myszek życzę zmierzchnica napisał(a):Trzymam kciuki za myszorki! :p Dzięki jak widać się przydały - Jakarta i Expressis będą dzisiaj łączone z resztą :loveu::multi: Quote
mineralna_ Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Błyskotka napisał(a):Dzień Dobry w niedzielę :). stratoos napisał(a):Hej przedspacerkowo :loveu: Dziendobry ;) Za szybko powiedziałam ze dziisaj baby łącze i zapeszyłam... zaczęły cwierkać :angryy: Quote
Minerva Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Hej Wam :hand: Ale Carmen ma super zabawkę :razz:. My też miałyśmy kiełbaski na sznurku(bo to chyba kiełbasa, tak?), ale Fredka porwała wszystkie na strzępy :evil_lol:. Pozdrawiamy. Quote
bianka19 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Heej :hand: Ma powalającą zabawkę :evil_lol: http://i28.tinypic.com/13z0tq1.jpg Quote
BBeta Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Owieczka boska :loveu: Myszki znowu chore? Może klatka stoi na przeciągu? :hmmmm: Quote
.Agata. Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 BBeta napisał(a):Owieczka boska :loveu: Myszki znowu chore? Może klatka stoi na przeciągu? :hmmmm: w Dunie przeciągi nie są raczej możliwe :eviltong: I z tego co wiem klatka Kamili stoi na szafie więc przeciągi górą też raczej nie idą ;) Kamson,wybacz że Ci się wtrąciłam :diabloti: [SIZE=2]I bry Wam :loveu::loveu: chciałam kurcze podać Jumpapie bioaron i to że nic nie wzięła do pyska to nic bo się bezczelnie zsikała mi na bluzke :angryy::evil_lol: Jaaaak ja mam im to dać ? :shake: Quote
BBeta Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Agata_Roki napisał(a):w Dunie przeciągi nie są raczej możliwe :eviltong: Oczywiście, że są możliwe (w dużo mniejszym stopniu niż w tradycyjnych klatkach) Quote
mineralna_ Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 BBeta napisał(a):Owieczka boska :loveu: Myszki znowu chore? Może klatka stoi na przeciągu? :hmmmm: Nie, nie robie przeciągów w moim pokoju, zawsze jak otwieram okno zamykam drzwi poza tym myszki stoją na szafie w rogu pokoju ;) Nie tylko moje myszki tak chorują - Dluce, Kali itd. więc chyba maiłam pecha że trafiłam na jeden chorowity 'egzemplarz' który mi non stop zaraża resztę :angryy: Agata_Roki napisał(a): Kamson,wybacz że Ci się wtrąciłam :diabloti: już nie żyjesz, nigdy ci tego nie wybaczę, jak cie zobaczę to cie odstrzelę ! :evil_lol: Agata_Roki napisał(a):[SIZE=2]I bry Wam :loveu::loveu: chciałam kurcze podać Jumpapie bioaron i to że nic nie wzięła do pyska to nic bo się bezczelnie zsikała mi na bluzke :angryy::evil_lol: Jaaaak ja mam im to dać ? :shake: mozesz im dać do poidła ok. 5-10 kropel i strzykawką jakąś jedną kreskę do pyszczka czyli trzymasz mysz zeby nie mogła sie ruszac (tylko nie zgnieć jej!! :evil_lol:) i z boku pyszczka wkładasz strzykawke żeby nie wyłamać ząbków. Ja zrezygnowałam z podawania przez strzykawkę po jakiś 20 razach szarpania, histerii i braku efektów :evil_lol: W końcu po 15 minutach udawało mi się uspokoić mysz i dać jej w końcu ten bioaron więc teraz dostają w jogurcie/do poidła/w twarogu A zdjęć nie ma i szybko nie będzie... :roll: Quote
Minerva Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Oj...My chcemy foty :placz:. Pozdrawiamy i wyczekujemy fot, mimo, że nas straszysz ich brakiem :diabloti: Quote
Aga&Ganja Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Witamy, kiedy jakieś zdjęcia? :mad::cool3: Quote
mineralna_ Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Aga&Ganja napisał(a):Witamy, kiedy jakieś zdjęcia? :mad::cool3: wczoraj robiłam ale usune i dzisiaj zrobie nowe :diabloti: Minerva napisał(a):Oj...My chcemy foty :placz:. Pozdrawiamy i wyczekujemy fot, mimo, że nas straszysz ich brakiem :diabloti: moze dzisiaj jakieś dam.. :diabloti: Quote
taxelina Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 mineralna_ napisał(a): moze dzisiaj jakieś dam.. :diabloti: Czekam i zapraszam do nas, tam sa codziennie foty ;) Quote
stratoos Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Hej pospacerkowo :loveu: Czekamy na dzisiejsze wspólne fotki :cool1: Quote
Recommended Posts