Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To pokarzę kilka pannic :diabloti:

XOLA MouseBrother vel Ofca

Elino ŁZA ARTEMIDY vel Dulce :eviltong: ma na brzuszku łzę, dopiero zauważyłam jak wracałam z myszami do domu :lol::loveu:

Elino LILIOWA CHMURKA czyli Lili

Kaprys EXPRESSIS VERBIS

Razem bez Hope która jest oddzielona i dostaje antybiotyk

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Minerva napisał(a):
Boskie myszki :loveu::loveu::loveu:
Ja kiedyś miałam chomika, ale po 4 latach odszedł...
http://i30.tinypic.com/241nj9f.jpg -Ale wełniasta :loveu::loveu::loveu: Boska myszka!
Pozdrawiamy.

4 lata to dużo, myszki żyją niestety tylko ok. 2 lat :placz::placz:

Inkaa napisał(a):

:cool3::cool3:

Dzisiaj zrobię dziewczyną jakąś lepszejszą sesję :eviltong: niż ta w samochodzie

Posted

mineralna_ napisał(a):
ale ja nie mam czekoladki :cool3:

a ta co na grupowym w rogu siedzi to co to ? :razz:

ale ja bym chciała myszoryy mieć. :loveu: ciekawe tylko jak rodziców namówić. :cool1:

Posted

maksowa17 napisał(a):
o to ja w swojej galerii też pochwale się moimi myszorami hehe! :) za jakiś czas ekhm... :):)

chwal się, chwal :)

Feigned napisał(a):
a ta co na grupowym w rogu siedzi to co to ? :razz:

Jakarta vel Jaku, Jakson, Jakulec itd. :eviltong::loveu:

Feigned napisał(a):
ale ja bym chciała myszoryy mieć. :loveu: ciekawe tylko jak rodziców namówić. :cool1:

ja swoim mendziłam cały czas o nich aż w końcu mieli dość :cool3:

Agata_Roki napisał(a):
nie co tylko kto ! :-x Jakarta :loveu: sh[s ?] cinnamon :eviltong:

:loveu: dzięki Aga;) Jakarta jest z satyną ;)

Rezygnuje z tej samiczki fuzz blue banded, bo mam za dużo blutów i ogólnie niebieskich :evil_lol:
Chciałabym za to lhs red, yellow, fawn, lhs/lh/lhsa lilac, jakiegoś brokena, black tan bandeda, chocolate tan bandeda, choco foxa i ssp albo sbp :evil_lol:

Nie wszystkie of kors będę miała niestety :placz: Ale głównie chodzi mi o ssp, lhs red, lhs lilac :loveu:

Posted

[quote name='Izabela124.']http://i31.tinypic.com/2m7j9g8.jpg :loveu::loveu::loveu:
:cool3:
[quote name='deer_1987']A kiedy wiecej fotek z sesji psiakow? pare dalas i co?
nei mam czasu zmniejszać reszty.. :placz:
[quote name='Aga&Ganja']Jakie fajne mysiory... :) A kiedy więcej zdjęć całej sfory? :cool3:
nie wiem :diabloti:

Wiecie co? chciałam znowu zarezerwować tą fuzz banded, bo się zakochałam po pewnym zdjęciu... ale ktoś mnie uprzedził :placz:

i chciałam od Kamili z elino red cappeda/bandeda ale już jest długa lista :placz:
Czekamy dalej na jakieś fajne mioty.

Jeszcze jest wolna siostra tej fuzz banded - rosette fuzz banded, ale w sumie jej nie cche, podbiła mi serce ta druga :p:eviltong:

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
i takim zasmarkanym, beczącym, smutnym, depresyjnym akcentem zakańczam ten monolog :p

Posted

mineralna_ napisał(a):
Wiecie co? chciałam znowu zarezerwować tą fuzz banded, bo się zakochałam po pewnym zdjęciu... ale ktoś mnie uprzedził :placz:

i chciałam od Kamili z elino red cappeda/bandeda ale już jest długa lista :placz:
Czekamy dalej na jakieś fajne mioty.

Jeszcze jest wolna siostra tej fuzz banded - rosette fuzz banded, ale w sumie jej nie cche, podbiła mi serce ta druga :p:eviltong:

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
i takim zasmarkanym, beczącym, smutnym, depresyjnym akcentem zakańczam ten monolog :p

O kurde, długo mnie tu nie było. :evil_lol:
Pieska jakiegkoś chcesz rasowego z rodowodem? Poooka. :cool3:
Taak, o to chodzi? A jak rozpoczęcie roku szkolnego? :cool3::evil_lol:

Posted

mineralna_ napisał(a):
Aga, myszke rasową ;) kolejną z resztą :P

Dobra ludzie, ja spadam na rozpoczęcie roku, wyglądam jak wiesniak, ale to nic :P

Myszkę rasową? Oo. Fajnie. :cool3::cool3:

Na pewno dobrze wyglądasz... :cool3:

Posted

Aga, no nie wiem :P

Wpadłam tak przelotnie powiedzieć że Carmen u babci razem z Maniutem, a ja lece do szkoły.
Nie wiem jak ten dzień przeżyje ale mam nadzieję że mimo swoich umiejętności wszystkopsujących i tego że nawsze sobie wstydu narobie będzie ok :eviltong::diabloti:

Aha, i byłysmy wczoraj ze stratoosem na spacerku (tj z nią i z timkiem) :razz:

Dobra, lece sie ubierać :lol::diabloti:

Posted

deer_1987 napisał(a):
babcia pilnuje psow zeby same nie siedzialy? w sumie jedenjej :D

a co będzie sama siedzieć jak ani mnie ani mamy nie będzie w domu a babcia mieszka chwileczkę od nas :evil_lol:

Już jesteśmy w domu i skunks właśnie spi pod łóżkiem :loveu: