Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mineralna_ napisał(a):
spadaj :eviltong::cool1::diabloti:

Też Cię kocham :loveu: :eviltong: :evil_lol: :diabloti: :razz:

Dałam więcej emotek od Ciebie :p :eviltong: :lol: :cool3:

Posted

stratoos napisał(a):

Dałam więcej emotek od Ciebie :p :eviltong: :lol: :cool3:

Mówiłaś coś? ;):razz::crazyeye::evil_lol::angryy::cool3::shake::multi::-(:mad::loveu::roll::diabloti::lol::-o:placz::p:oops::eviltong::cool1:

Dobra ale nie róbmy śmietnika :eviltong:

C&B napisał(a):
Hej Zdzichu :loveu::diabloti:

hej Wiesiu :loveu:

Posted

mineralna_ napisał(a):
dopiero co były :evil_lol::diabloti:

Ale te już są stare, chcę nowe :loveu:

Chociaż w sumie to mogę poczekać, bo i tak za chwilę na spacerku ją zobaczę :loveu:

Posted

Wróciłyśmy włąśnie ze spaceru z stratoos i Timim. Postanowiłam zdać relacje :diabloti:

No więc Carmen z Timkiem się bawili a my świrowałyśmy, nasza okoliczna młodzież typu 'joł mada faka jestem super' zrobiła sobie mini zlocik (było ok. 40 osób) i ognisko, na szczęście wodzisławskie pola są na tyle duże iż mogłyśmy zachować bezpieczną odległość... :eviltong: W między czasie stratoos wybrała sobie 3 imię na bierzmowanie (razem wszystko brzmi Zuzanna Aleksandra Ojciec Pio D***) :evil_lol:, ah ta nasza dzisiejsza młodzież latała po całym polu i kur.wowała na cały głos myśląc że jest fajna a Zuzia nawoływała Stefana :loveu::diabloti:
Na sam koniec z drugiej połowy pola grzecznie pożegnałyśmy się drąc się do młodzieży 'no to naraa, fajnie było!' a oni odpowiedzieli nam równie grzecznie 'siema, spierd***ć'.

poszłyśmy na tak zwany kamień na moim osiedlu, usiadłyśmy sobie na nim a psy się bawili i wtem zaczeli do nas mierzyć z 10 piętra karabinkiem i laserkiem ('faajeer!pifpaf pifpaf pifpaf! fajeer! wiecie, to co wydają te plastikowe karabinki) a my odwalając żustwo położyłyśmy się na kamieniu i śmiałyśmy się z ulicy pt. Kupa chyba w krakowie.

:diabloti:

Posted

Ale Ty jesteś kurcze gUpia :lol!:

nie rób tu śmietnika tylko dawaj foty,żulu :diabloti: jak nie Camirszowe to szczurci :loveu:

I masz mi napisać jak będziesz we Wrocku i jak odbierzesz swoje panny,masz napisać jakie są :evil_lol::cool3:

Posted

Agata_Roki napisał(a):
Ale Ty jesteś kurcze gUpia :lol!:

szybko się zorientowałaś :razz::evil_lol:

Agata_Roki napisał(a):
nie rób tu śmietnika tylko dawaj foty,żulu :diabloti: jak nie Camirszowe to szczurci :loveu:

Fotki nowe są, kilka stron wcześniej, a fot myszów nowych nie mam :eviltong:

Agata_Roki napisał(a):
I masz mi napisać jak będziesz we Wrocku i jak odbierzesz swoje panny,masz napisać jakie są :evil_lol::cool3:

sesemesa ? :cool3:

No dobra, masz jedną, specjalnie dla ciebie :loveu::eviltong::diabloti:

Posted

Agata_Roki napisał(a):
:loveu::loveu: a gdzie jest głowa ? :diabloti:

ona nie posiada czegoś takiego :diabloti:

Dla mnie myszy wstępnie odbieram 3... ale dokładna ilość wyjdzie na wystawie :diabloti:

Bo jak zobaczę ssp... To nie ręczę za siebie :evil_lol:

Dobra, idę spać, jutro na zakupy :evil_lol: w końcu :eviltong:
Dobranoc wszystkim :loveu::bigcool::hand:

Posted

cześć, obudziłam się nareszcie :p
Więcej fot nie mam, tj nowych.Dzisiaj moze wyciągnę stratoos na spacer to coś pstryknę :eviltong:

Bawiłam się wczoraj w nocy z myszami i Hopisz robi postępy :multi::multi: siedziała mi wczoraj z własnej woli na ręce :lol: przez jakieś 5 sekund.
No, i prawie zeszłam na zawał jak zobaczyłam ze dzisiaj piątek. Jutro po myszy na wystawę, na agility, w niedziele wolne, w poniedziałek też a we wtorek masakra :placz::placz:

Aha, i dzisiaj idziemy z Maniutem, tj wczoraj po niego byłyśmy ale był przy swoim terenie i chciał użreć Timsona :p Dzisiaj się spotkamy przy takich łąkach i powinno być wszystko ok bo zwykle parówiasty się chce bawić z innymi psami :eviltong:

Jedna fotka na pocieszenie

Posted

Minerva napisał(a):
Dziękujemy za fotę na pocieszenie. Może jeszcze jakaś się znajdzie :evil_lol:?

może się znaleźć ale nie wiem które już dawałam :diabloti:

ok, jedna jest :eviltong:

Nawet dwie :diabloti: