mineralna_ Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 stratoos napisał(a):Nie, w przeciwieństwie do Ciebie :loveu: :evil_lol: spadaj :eviltong::cool1::diabloti: Quote
stratoos Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 mineralna_ napisał(a):spadaj :eviltong::cool1::diabloti: Też Cię kocham :loveu: :eviltong: :evil_lol: :diabloti: :razz: Dałam więcej emotek od Ciebie :p :eviltong: :lol: :cool3: Quote
mineralna_ Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 stratoos napisał(a): Dałam więcej emotek od Ciebie :p :eviltong: :lol: :cool3: Mówiłaś coś? ;):razz::crazyeye::evil_lol::angryy::cool3::shake::multi::-(:mad::loveu::roll::diabloti::lol::-o:placz::p:oops::eviltong::cool1: Dobra ale nie róbmy śmietnika :eviltong: C&B napisał(a):Hej Zdzichu :loveu::diabloti: hej Wiesiu :loveu: Quote
stratoos Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 A kiedy będą jakieś nowe zdjęcia??? :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
mineralna_ Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 stratoos napisał(a):A kiedy będą jakieś nowe zdjęcia??? :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: dopiero co były :evil_lol::diabloti: Quote
stratoos Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 mineralna_ napisał(a):dopiero co były :evil_lol::diabloti: Ale te już są stare, chcę nowe :loveu: Chociaż w sumie to mogę poczekać, bo i tak za chwilę na spacerku ją zobaczę :loveu: Quote
mineralna_ Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 stratoos napisał(a):Ale te już są stare, chcę nowe :loveu: chcieć to sobie możesz dużo :cool3: Quote
bianka19 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Cześć ;) My z rewizytą :evil_lol: śliczna psinka :loveu: Będziemy wpadac :evil_lol: Quote
mineralna_ Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 bianka19 napisał(a):Cześć ;) My z rewizytą :evil_lol: śliczna psinka :loveu: Będziemy wpadac :evil_lol: zapraszamy zapraszamy :diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 http://i32.tinypic.com/14m8c90.jpg jaki szczurek :evil_lol: Quote
mineralna_ Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Wróciłyśmy włąśnie ze spaceru z stratoos i Timim. Postanowiłam zdać relacje :diabloti: No więc Carmen z Timkiem się bawili a my świrowałyśmy, nasza okoliczna młodzież typu 'joł mada faka jestem super' zrobiła sobie mini zlocik (było ok. 40 osób) i ognisko, na szczęście wodzisławskie pola są na tyle duże iż mogłyśmy zachować bezpieczną odległość... :eviltong: W między czasie stratoos wybrała sobie 3 imię na bierzmowanie (razem wszystko brzmi Zuzanna Aleksandra Ojciec Pio D***) :evil_lol:, ah ta nasza dzisiejsza młodzież latała po całym polu i kur.wowała na cały głos myśląc że jest fajna a Zuzia nawoływała Stefana :loveu::diabloti: Na sam koniec z drugiej połowy pola grzecznie pożegnałyśmy się drąc się do młodzieży 'no to naraa, fajnie było!' a oni odpowiedzieli nam równie grzecznie 'siema, spierd***ć'. poszłyśmy na tak zwany kamień na moim osiedlu, usiadłyśmy sobie na nim a psy się bawili i wtem zaczeli do nas mierzyć z 10 piętra karabinkiem i laserkiem ('faajeer!pifpaf pifpaf pifpaf! fajeer! wiecie, to co wydają te plastikowe karabinki) a my odwalając żustwo położyłyśmy się na kamieniu i śmiałyśmy się z ulicy pt. Kupa chyba w krakowie. :diabloti: Quote
Minerva Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Witamy się po raz pierwszy :multi:. Oj właśnie. Gdzie nowe foty:mad:. Quote
mineralna_ Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 bianka19 napisał(a):No , a fotek ze spaceru ni ma ? :placz: nie, żadna z nas nie miała aparatu :shake: Quote
mineralna_ Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Minerva napisał(a):Witamy się po raz pierwszy :multi:. Oj właśnie. Gdzie nowe foty:mad:. kilka stron wcześniej.... :diabloti: Witamy :loveu: Quote
.Agata. Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Ale Ty jesteś kurcze gUpia :lol!: nie rób tu śmietnika tylko dawaj foty,żulu :diabloti: jak nie Camirszowe to szczurci :loveu: I masz mi napisać jak będziesz we Wrocku i jak odbierzesz swoje panny,masz napisać jakie są :evil_lol::cool3: Quote
mineralna_ Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Agata_Roki napisał(a):Ale Ty jesteś kurcze gUpia :lol!: szybko się zorientowałaś :razz::evil_lol: Agata_Roki napisał(a):nie rób tu śmietnika tylko dawaj foty,żulu :diabloti: jak nie Camirszowe to szczurci :loveu: Fotki nowe są, kilka stron wcześniej, a fot myszów nowych nie mam :eviltong: Agata_Roki napisał(a):I masz mi napisać jak będziesz we Wrocku i jak odbierzesz swoje panny,masz napisać jakie są :evil_lol::cool3: sesemesa ? :cool3: No dobra, masz jedną, specjalnie dla ciebie :loveu::eviltong::diabloti: Quote
.Agata. Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Tamte juz widziałam ale mało było :diabloti: mineralna_ napisał(a):sesemesa ? :cool3:] jes :cool3: http://i31.tinypic.com/6ir9es.jpg :loveu::loveu: a gdzie jest głowa ? :diabloti: Quote
mineralna_ Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Agata_Roki napisał(a)::loveu::loveu: a gdzie jest głowa ? :diabloti: ona nie posiada czegoś takiego :diabloti: Dla mnie myszy wstępnie odbieram 3... ale dokładna ilość wyjdzie na wystawie :diabloti: Bo jak zobaczę ssp... To nie ręczę za siebie :evil_lol: Dobra, idę spać, jutro na zakupy :evil_lol: w końcu :eviltong: Dobranoc wszystkim :loveu::bigcool::hand: Quote
Minerva Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 http://i31.tinypic.com/6ir9es.jpg super :p Ale jedna fota nas nie satysfakcjonuje :mad: Quote
mineralna_ Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 cześć, obudziłam się nareszcie :p Więcej fot nie mam, tj nowych.Dzisiaj moze wyciągnę stratoos na spacer to coś pstryknę :eviltong: Bawiłam się wczoraj w nocy z myszami i Hopisz robi postępy :multi::multi: siedziała mi wczoraj z własnej woli na ręce :lol: przez jakieś 5 sekund. No, i prawie zeszłam na zawał jak zobaczyłam ze dzisiaj piątek. Jutro po myszy na wystawę, na agility, w niedziele wolne, w poniedziałek też a we wtorek masakra :placz::placz: Aha, i dzisiaj idziemy z Maniutem, tj wczoraj po niego byłyśmy ale był przy swoim terenie i chciał użreć Timsona :p Dzisiaj się spotkamy przy takich łąkach i powinno być wszystko ok bo zwykle parówiasty się chce bawić z innymi psami :eviltong: Jedna fotka na pocieszenie Quote
Minerva Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Dziękujemy za fotę na pocieszenie. Może jeszcze jakaś się znajdzie :evil_lol:? Oj tak. We wtorek masakra. Rozpoczęcie roku :placz::placz::placz:. Quote
mineralna_ Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Minerva napisał(a):Dziękujemy za fotę na pocieszenie. Może jeszcze jakaś się znajdzie :evil_lol:? może się znaleźć ale nie wiem które już dawałam :diabloti: ok, jedna jest :eviltong: Nawet dwie :diabloti: Quote
Recommended Posts