Aga&Ganja Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 stratoos napisał(a):Ja też do III gimn!! :placz: Ale jestem stara Jaka stara? xD Całe życie przed Tobą. :eviltong::cool3: Quote
stratoos Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Aga&Ganja napisał(a):Jaka stara? xD Całe życie przed Tobą. :eviltong::cool3: Ale już te 15 lat mi minęło :diabloti: A potem kolejne 15 i kolejne i ani się obejrzę, a będę robić na drutach sweterki dla wnuków :placz: :evil_lol: :eviltong: Quote
mineralna_ Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 stratoos napisał(a): A ty smarkulo się nie odzywaj :eviltong: :loveu: spadówa :cool1: moja galeria ! :evil_lol: Aga&Ganja napisał(a):Jaka stara? xD Całe życie przed Tobą. :eviltong::cool3: obie jesteście stare :evil_lol::evil_lol: Fotka, zeby tak łyso nie było: Quote
stratoos Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 mineralna_ napisał(a):spadówa :cool1: moja galeria ! :evil_lol: obie jesteście stare :evil_lol::evil_lol: Fotka, zeby tak łyso nie było: Szpecisz to zdjęcie :placz: :placz: :eviltong: To co, że Twoja galeria, masz dodawać zdjęcia, a nie się odzywać :eviltong: Quote
mineralna_ Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Aga&Ganja napisał(a):Ee, a ty farbowana jesteś? :cool3: niezupełnie :diabloti: Quote
mineralna_ Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 stratoos napisał(a):Szpecisz to zdjęcie :placz: :placz: :eviltong: spadaj nabijaczko :mad::mad: Quote
Aga&Ganja Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 mineralna_ napisał(a):niezupełnie :diabloti: No to jak to z Tobą jest? :eviltong::cool3: Quote
stratoos Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 mineralna_ napisał(a):niezupełnie :diabloti: Od słońca jej się zrobiły :eviltong: Quote
Aga&Ganja Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 stratoos napisał(a):Od słońca jej się zrobiły :eviltong: HA HA HA :eviltong: Quote
mineralna_ Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Aga&Ganja napisał(a):No to jak to z Tobą jest? :eviltong::cool3: sama nie wiem ;D stratoos napisał(a):Od słońca jej się zrobiły :eviltong: słońce to tobie przygrzało :diabloti: mogee wam powiedzieć co mi sie dzisiaj śniło :lol::eviltong::diabloti: Quote
Aga&Ganja Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 To Ty masz farbowane, czy szamponem sobie zrobiłaś z farbą? :cool3: mineralna_ napisał(a):mogee wam powiedzieć co mi sie dzisiaj śniło :lol::eviltong::diabloti: Mów. :evil_lol::cool3: Quote
stratoos Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 mineralna_ napisał(a):sama nie wiem ;D słońce to tobie przygrzało :diabloti: mogee wam powiedzieć co mi sie dzisiaj śniło :lol::eviltong::diabloti: Nie przygrzało, bo go dzisiaj unikam :eviltong: Pewnie był to koszmar i ja Ci się śniłam, że mam 3 razy więcej postów od Ciebie :eviltong: Quote
mineralna_ Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Aga&Ganja napisał(a):To Ty masz farbowane, czy szamponem sobie zrobiłaś z farbą? :cool3: szamponetką, ale coś mi nie chce zejść :shake: Aga&Ganja napisał(a):Mów. :evil_lol::cool3: No więc sniło mi się że wracałam z Wrocławia z mamą, kuzynem i koleżankami pociągiem, ale takim dziwnym jakby przeźroczystym, obok szpitala psychiatrycznego, którego część była zawalona i przez okna było widać ciała, umierające osoby wystawiały ręce przez okno i w ogóle były jakieś zdeformowane, nagle pociąg i tory zniknęły i byliśmy na nogach, nie wiedzieliśmy co zrobić i ... poszliśmy sobie :cool1: Njalepsze było to że druga część psyciatryka była calutka, tylko ta obok której przejeżdżaliśmy xD Koniec snu xD Quote
stratoos Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 mineralna_ napisał(a): No więc sniło mi się że wracałam z Wrocławia z mamą, kuzynem i koleżankami pociągiem, ale takim dziwnym jakby przeźroczystym, obok szpitala psychiatrycznego, którego część była zawalona i przez okna było widać ciała, umierające osoby wystawiały ręce przez okno i w ogóle były jakieś zdeformowane, nagle pociąg i tory zniknęły i byliśmy na nogach, nie wiedzieliśmy co zrobić i ... poszliśmy sobie :cool1: Njalepsze było to że druga część psyciatryka była calutka, tylko ta obok której przejeżdżaliśmy xD Koniec snu xD I już??? Ja liczyłam na jakieś emocjonujące zwroty akcji :eviltong: A to ile spałaś, że taki krótki sen miałaś :evil_lol: Chyba, że to wina pociągu i z Wrocławia jechał jak zwykle pół dnia :diabloti: Quote
Aga&Ganja Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Ale zwal.ony sen. Też mam takie. :lol::lol::lol::mad: Fajne zdjęcia. ;) Quote
stratoos Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 magda_z napisał(a): No oczywiście nie mogło zabraknąć zdjęcia jak Twój piękny wypłosz goni mojego z zębami :evil_lol: Quote
mineralna_ Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 stratoos napisał(a):I już??? Ja liczyłam na jakieś emocjonujące zwroty akcji :eviltong: A to ile spałaś, że taki krótki sen miałaś :evil_lol: Chyba, że to wina pociągu i z Wrocławia jechał jak zwykle pół dnia :diabloti: więcej grzechów nie pamiętam :diabloti: Aga&Ganja napisał(a):Ale zwal.ony sen. noo :lol: stratoos napisał(a):No oczywiście nie mogło zabraknąć zdjęcia jak Twój piękny wypłosz goni mojego z zębami :evil_lol: masz coś do mojego wypłosza? :mad: Quote
magda_z Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Po wielu próbach ustawienia psów takie oto grupowe zdjęcie mi wyszło :loveu: Quote
stratoos Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 mineralna_ napisał(a): masz coś do mojego wypłosza? :mad: Nie, w przeciwieństwie do Ciebie :loveu: :evil_lol: Quote
Recommended Posts