mineralna_ Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Aga&Ganja napisał(a):Ale się wycwaniła. :) kto i czemu? :evil_lol: Aga&Ganja napisał(a):Pańcia, a co Pańcia ma na ręce? Rzemyki? :cool3::cool3: Nje, takie coś no, naszyjnikowate zawinięte i fajne, podoba mi sie :P Ale już został tylko jeden bo pies w schronisku sie cieszył i mi rozwalił :loveu:;) Quote
Aga&Ganja Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 mineralna_ napisał(a):kto i czemu? :evil_lol: Nje, takie coś no, naszyjnikowate zawinięte i fajne, podoba mi sie :P Ale już został tylko jeden bo pies w schronisku sie cieszył i mi rozwalił :loveu:;) Jak to kto? Ty. :eviltong: Pytam się gdzie zdjęcia, a ta tu. :evil_lol::cool3: Aa. Naszyjnikowate, fajne i zawinięte- ahaaa. :evil_lol::evil_lol: Ja noszę rzemyki, zaje.biaszcze są. :evil_lol::cool3: Quote
mineralna_ Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Aga&Ganja napisał(a): Ja noszę rzemyki, zaje.biaszcze są. :evil_lol::cool3: ja też chciałam ale u nas nie ma nigdzie :evil_lol: Więc kupiłam takie o :diabloti: A bo ja cfana bestyjka jestem :evil_lol::cool3: Quote
madziulik_13 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Witamy Was, Witamy Was :cool3::cool3: Quote
mineralna_ Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 madziulik_13 napisał(a):Witamy Was, Witamy Was :cool3::cool3: hej Sziloty :loveu: Quote
Aga&Ganja Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 mineralna_ napisał(a):ja też chciałam ale u nas nie ma nigdzie :evil_lol: Więc kupiłam takie o :diabloti: A bo ja cfana bestyjka jestem :evil_lol::cool3: Jak to u Was nie ma?? U mnie takie zad.upie, znaczy się małe miasteczko i w księgarni można normalnie dostać. :cool3: Nie posiadacie księgarni?! :evil_lol: Oj cfana, cfana. :cool3::cool3: Quote
mineralna_ Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Aga&Ganja napisał(a):Jak to u Was nie ma?? U mnie takie zad.upie, znaczy się małe miasteczko i w księgarni można normalnie dostać. :cool3: Nie posiadacie księgarni?! :evil_lol: Oj cfana, cfana. :cool3::cool3: posiadamy... ale tam niema takich bajerów :cool3::roll: Quote
Aga&Ganja Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 mineralna_ napisał(a):posiadamy... ale tam niema takich bajerów :cool3::roll: Łeeee... Szkoda. :roll: A jak Ci na imię tak wgl? :cool3: Quote
mineralna_ Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Aga&Ganja napisał(a):Łeeee... Szkoda. :roll: A jak Ci na imię tak wgl? :cool3: Kamila :roll: Wiem rodzice mnie skrzywdzili :placz::placz: Quote
Aga&Ganja Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 mineralna_ napisał(a):Kamila :roll: Wiem rodzice mnie skrzywdzili :placz::placz: Jak to skrzywdzili?! Głupoty gadasz. :cool3: Jakoś imię Kamila, mi się kojarzy z taką głupią i wredną dziewczyną, ale mam nadzieję, że Ty taka nie jesteś? :evil_lol::cool3::cool3: a tak wgl, to Agnieszka (Aga) jestem. ;) Quote
mineralna_ Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Aga&Ganja napisał(a):Jak to skrzywdzili?! Głupoty gadasz. :cool3: Jakoś imię Kamila, mi się kojarzy z taką głupią i wredną dziewczyną, ale mam nadzieję, że Ty taka nie jesteś? :evil_lol::cool3::cool3: jak to nie? :cool3: Głupota i wredota to moje drugie imie, a właściwie drugie i trzecie imiona :lol: Aga&Ganja napisał(a):a tak wgl, to Agnieszka (Aga) jestem. ;) miło mi ;):cool3: Quote
Aga&Ganja Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 mineralna_ napisał(a):jak to nie? :cool3: Głupota i wredota to moje drugie imie, a właściwie drugie i trzecie imiona :lol: miło mi ;):cool3: Nie czepiajmy się szczegółów... :eviltong::evil_lol: Mi także miło. :cool3::cool3: A ile masz lat Kamilo? :cool3::cool3: Quote
Clandestine Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Carmen jest śliczna :razz: A myszy też uwielbiam ;) Quote
mineralna_ Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Aga&Ganja napisał(a):A ile masz lat Kamilo? :cool3::cool3: smarkata jestem, nie przyznaje sie :diabloti: Clandestine napisał(a):Carmen jest śliczna :razz: A myszy też uwielbiam ;) Dziękuje i zapraszam częściej :) Quote
Aga&Ganja Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 mineralna_ napisał(a):smarkata jestem, nie przyznaje sie :diabloti: Ee! Ładnie, to tak. :mad: Ja też smarkata jestem. :eviltong: Ale tak wnioskując po zdjęciu, to wyglądasz mi na 15 lat, jakoś tak. :cool3: Dobrze mówię? :cool3::cool3: A co do prześlicznych myszek, to miałam w domu kiedyś stado... Codziennie nowa... Już nie chce żadnych gryzoni, męczące jest to sprzątanie... :evil_lol::evil_lol: Quote
mineralna_ Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Aga&Ganja napisał(a):Ale tak wnioskując po zdjęciu, to wyglądasz mi na 15 lat, jakoś tak. :cool3: Dobrze mówię? :cool3::cool3: Każdy mnie postarza :placz::placz: 13 lat :P A ty? Aga&Ganja napisał(a):A co do prześlicznych myszek, to miałam w domu kiedyś stado... Codziennie nowa... Już nie chce żadnych gryzoni, męczące jest to sprzątanie... :evil_lol::evil_lol: moje maximum to 9, czyli malutko :evil_lol::evil_lol: Quote
madziulik_13 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 A ja myślałam że Ty jesteś w moim wieku :-o Nigdy bym Ci 13 nie dała :cool3: Quote
mineralna_ Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 madziulik_13 napisał(a):A ja myślałam że Ty jesteś w moim wieku :-o Nigdy bym Ci 13 nie dała :cool3: Bo rocznikowo mam 14... :evil_lol: Tylko po co się postarzać ? XD Urodzinki mam 27 października, jak chcecie to mozecie kupować prezenty :loveu::loveu: Ostatnio sie dowiedziałam że mam 17 lat :p aż tak staro wyglądam? :placz::placz: Quote
Aga&Ganja Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 mineralna_ napisał(a):Każdy mnie postarza :placz::placz: 13 lat :P A ty? moje maximum to 9, czyli malutko :evil_lol::evil_lol: Ja też jak miałam długie włosy, to wszyscy mi mówili, że wyglądam jak bym miała 18 lat, albo zdarzali się i tacy, że myśleli, że studentką już jestem. :evil_lol: A teraz mam króciutkie włosy i młodziutko wyglądam, na swój wiek oczywiście i jest super. :) Bo jakby wszyscy mieliby mnie cały czas postarzać, to normalnie załamałabym się... :evil_lol: Według Ciebie, na ile wyglądam, hmm :eviltong::cool3: xD http://photos.nasza-klasa.pl/9767160/120/main/2a7a926dcf.jpeg ogólnie to zwalona jestem xD nie żartowałam. :cool3::evil_lol: http://photos.nasza-klasa.pl/9767160/129/main/148c8b16c2.jpeg http://photos.nasza-klasa.pl/9767160/135/other/std/b82b54adeb.jpeg :cool3::cool3::cool3: Quote
madziulik_13 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 No bo myślałam że źle myślałam xD :evil_lol: O w październiku ?:cool3: Zobaczy się :evil_lol: Ja ciągle słyszę że mam 17 albo nawet 18 lat :roll: Ksiądz jak chodził po kolędzie pytał się na jakich studiach jestem :lol: oO Quote
mineralna_ Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 madziulik_13 napisał(a):No bo myślałam że źle myślałam xD :evil_lol: O w październiku ?:cool3: Zobaczy się :evil_lol: Ja ciągle słyszę że mam 17 albo nawet 18 lat :roll: Ksiądz jak chodził po kolędzie pytał się na jakich studiach jestem :lol: oO nie wyglądasz na 18... :diabloti: ale 16 bym ci dała :cool3: Aga&Ganja napisał(a):Ja też jak miałam długie włosy, to wszyscy mi mówili, że wyglądam jak bym miała 18 lat, albo zdarzali się i tacy, że myśleli, że studentką już jestem. :evil_lol: A teraz mam króciutkie włosy i młodziutko wyglądam, na swój wiek oczywiście i jest super. :) Bo jakby wszyscy mieliby mnie cały czas postarzać, to normalnie załamałabym się... :evil_lol: Według Ciebie, na ile wyglądam, hmm :eviltong::cool3: xD http://photos.nasza-klasa.pl/9767160/120/main/2a7a926dcf.jpeg ogólnie to zwalona jestem xD nie żartowałam. :cool3::evil_lol: http://photos.nasza-klasa.pl/9767160/129/main/148c8b16c2.jpeg http://photos.nasza-klasa.pl/9767160/135/other/std/b82b54adeb.jpeg :cool3::cool3::cool3: fajne takie masz na ręce :loveu: 15? :eviltong::cool3: Aha, lubisz jeść chwasty? :diabloti: Quote
Aga&Ganja Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 mineralna_ napisał(a):fajne takie masz na ręce :loveu: 15? :eviltong::cool3: Aha, lubisz jeść chwasty? :diabloti: Pewnie, że fajne. :cool3::cool3: A no 15. :eviltong: Teraz do III gim. :placz: Nieee. :evil_lol::evil_lol: Quote
mineralna_ Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Aga&Ganja napisał(a): A no 15. :eviltong: Teraz do III gim. :placz: biedna :placz: Nie martw sie, ja do II :cool1: Quote
Aga&Ganja Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 mineralna_ napisał(a):biedna :placz: Nie martw sie, ja do II :cool1: Te testy. :placz::angryy: Quote
stratoos Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Aga&Ganja napisał(a):Pewnie, że fajne. :cool3::cool3: A no 15. :eviltong: Teraz do III gim. :placz: Nieee. :evil_lol::evil_lol: Ja też do III gimn!! :placz: Ale jestem stara :placz:. Ale za to piszę tylko 2 testy :D A ty smarkulo się nie odzywaj :eviltong: :loveu: A tak w ogóle to cześć przedspacerkowe :multi: Quote
Recommended Posts