mineralna_ Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 A jaki masz aparat? :razz: No po prostu - brzydkie mi wychodzą Quote
Illusion Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Nie jęcz, tylko zdjęcia jakieś daj :eviltong:. Quote
madziulik_13 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Ty Nikonku:cool1: Dawaj zdjęcia swych potworów:evil_lol: Quote
taxelina Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 mineralna_ napisał(a):A jaki masz aparat? :razz: No po prostu - brzydkie mi wychodzą tz robil swoim canon 40d a jaki rty masz? Quote
mineralna_ Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 nie ma zdjęć psów ale jest filmik z pańciami :diabloti: YouTube - Co robią dogomaniaczki po godzinach ;) YouTube - Dogomaniaczki po godzinach cz.2 wiem, nadajemy się do psychiatryka :evil_lol: Quote
stratoos Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Na Gliwcką z nami!!! :evil_lol: (dla niewtajemniczonych na tej ulicy jest właśnie psychiatryk) Słońce za bardzo przygrzało i się głupot zachciało :diabloti: Quote
taxelina Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 mineralna_ napisał(a):fuji s9600 :eviltong: to wcale nie jest taki zly :P przeciezs to hybryda pzyli prawie lustrzanka :D widac ty nie umiesz ustawic :P Quote
stratoos Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Hej :) Zgodnie z obietnicą piszę post :evil_lol: Ale możebyś wreszcie jakieś zdjęcia dodała? Np. tę piękne, zrobione przeze mnie :eviltong: Quote
mineralna_ Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Hej, dzisiaj postaram się dać jakieś zdjęcia XD Quote
eria Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 no nie powiem,filmiki wymiatają :evil_lol::evil_lol: Quote
mineralna_ Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 [quote name='deer_1987']to wcale nie jest taki zly :P przeciezs to hybryda pzyli prawie lustrzanka :D widac ty nie umiesz ustawic :P No nie umie, przyzaje się :diabloti: [quote name='Agata_Roki']gupeczki :diabloti::evil_lol: sie wie :razz: [quote name='stratoos']Hej :) Zgodnie z obietnicą piszę post :evil_lol: Ale możebyś wreszcie jakieś zdjęcia dodała? Np. tę piękne, zrobione przeze mnie :eviltong: Za dużo ich i nie chce mi się teraz wstawiać. :evil_lol: [quote name='madziulik_13']Wariatki:eviltong: :evil_lol: [quote name='stratoos']Heeej :hand: Heej :laugh2_2: [quote name='eria']no nie powiem,filmiki wymiatają :evil_lol::evil_lol: no ba :diabloti: Moje dziecko nowe :loveu::loveu: (zdjecia autorstwa p.Kamili ;)) Z hodowli Elino po rodzicach: O: Elino EFEKT MOTYLA short hair satin blue banded M: T-SHIRT Z Upati Zeleznych hor short hair lilac banded Imp. Cz. i jest to Elino ŁZA ARTEMIDY short hair blue banded i jako smarkacz z rodzeństwem (w wieku 5 dni) :evil_lol: Kto zgadnie która to Łza? :diabloti: Quote
Feigned Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 pewnie sama nie wiesz, przyznaj się. :diabloti: strzelam że pierwsza albo druga od lewej :D to szczurek czy co ? :cool3: świetna jest :loveu: Quote
mineralna_ Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 [quote name='Feigned']pewnie sama nie wiesz, przyznaj się. :diabloti: zgadłaś :diabloti: wydaje mi się że trzecia od lewej ale nie dam sobie ręki uciąć :diabloti: [quote name='Feigned']to szczurek czy co ? :cool3: świetna jest:loveu: myszaa :loveu: Quote
taxelina Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 http://i25.tinypic.com/a32o36.jpg co wypatruje? kidy sie nam na jamnikach przedstawisz? :P Quote
mineralna_ Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Wypatruje Zuzię :diabloti: Nie wiem kiedy :evil_lol: Quote
stratoos Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='mineralna_']Wypatruje Zuzię :diabloti: Bardziej kamienia, który chwilę później jej rzuciłam :evil_lol: http://i29.tinypic.com/2na1tp4.jpg jakie małe łysonie :loveu: Quote
.Agata. Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 http://i27.tinypic.com/14ta4j8.jpg faajna jest :loveu: To ile Ty ich tam odbierzesz we Wrocku ? :cool3: A ja w następnym tygodniu jadę już.. :loveu::loveu: Quote
madziulik_13 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Fuj, fuj, fuj :cool3::diabloti: Carmelek najlepszy :cool3: Quote
mineralna_ Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Błyskotka napisał(a):Świetne te myszki :loveu:. dziękujemy ;):evil_lol: stratoos napisał(a):Bardziej kamienia, który chwilę później jej rzuciłam :evil_lol: :diabloti: Agata_Roki napisał(a):To ile Ty ich tam odbierzesz we Wrocku ? :razz: To moja słodka tajemnica :evil_lol::evil_lol: A tak na serio to nie wiem :shake: madziulik_13 napisał(a):Fuj, fuj, fuj :cool3::diabloti: Sama jesteś fuj ! :roll::diabloti: Quote
Recommended Posts