taxelina Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Widze ze pw odczytalas :D witamy serdecznie Cie tam i w galeria przedstaw sie :D Quote
stratoos Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 http://i30.tinypic.com/2yy5l4o.jpg mokry i brudny pies, to szczęśliwy pies :evil_lol: Quote
mineralna_ Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 chyba brudny :evil_lol::evil_lol: Było takie małe pływanie w błotku :diabloti: Dzięki wszystkim ;) Tak, odczytałam PW :razz: Quote
.Agata. Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Heloł :diabloti: grubaski... ? :angryy: Co dziś robita ? :cool3: Quote
madziulik_13 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Witamy naszych drogich, przeterminowanych przyjaciół ! :multi: Tutaj jak zwykle pięknie i czysto :evil_lol::cool3: Quote
Illusion Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Cześć! :multi: Super rudy w planetce wygląda :loveu:. Quote
mineralna_ Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 RC - ma się to wyczucie nie? ;D A wy sie z madziulikiem Aga nie podlizujcie XD A to zrobiła moja mama :p Quote
.Agata. Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 http://i32.tinypic.com/wcbhjr.jpg śliczna tuu :loveu::loveu: ma brewki jak Rowan Atkinson :evil_lol: Nie obrażaj się Słońce :loveu::loveu: Quote
Illusion Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 No, a jak :evil_lol:. http://i26.tinypic.com/2afbtdg.jpg Ale uśmiech :loveu:. Quote
madziulik_13 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Ej ona mi bardziej Border teriera przypomina niż Bobtaila :laugh2_2: Ja się nie podlizuję :mad: Quote
mineralna_ Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Magda, no jasne, żartujesz?! XD Mi też bobtaila nie przypomina ale chce jej zapuścić sierść żeby miała jak bobtail :evil_lol: Deer dzięki ;) RC ona się podlizywała bo chciała piłkę, dla tego takie oczka robiła :diabloti: (nie umie robić multicytatów :P) I w ogóle pogryzłaby yorka wczoraj. Siedziałam sobie z nią i mamą na ławce i szła jakaś baba z yorkiem bez smyczy on podbiegł do Carmen i zaczął ją gwałcić :angryy: Carmen tego nienawidzi i odwinęła się z warkotem, przewróciła go cały czas warcząc i ją odciągnęłam, a pani nawet nie zawołała swojego yorczka... I potem przez takich właśnie ludzi cała moja praca nad Carmen idzie... :p Quote
Illusion Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Ja bym podeszła do tej paniusi i przemówiła jej do rozsądku :roll:. To, że ma małego psa, nie znaczy, że może mu na wszystko pozwalać, a na takie zachowania szczególnie. Jak byłam u dziadków i wracałam ze swoją sucz ze spaceru to podszedł do nas taki większy pies, wystraszyłam się, bo nie miał na sobie obroży (co w tym mieście jest bardzo rzadko spotykane), więc pomyślałam, że pewnie bezdomny i wołałam do niego "idź stąd", ale on nie zwracał na to uwagi, więc tupnęłam nogą. Nagle przez pasy przechodzi jego zalany właściciel i ma do mnie pretensje, że jego psa odganiam :-o. Tośka boi się większych psów od niej, nawet niektórych mniejszych się boi, więc staram się unikać przykrych spotkań z takimi zwierzakami... :shake: Quote
taxelina Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Eh czasami innym ludziom sie nie wlacza myslenie :/ Quote
mineralna_ Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Patrzcie jakie cudo czeka w Jastrzębskim schronie :( Byłam z nią na spacerze i JEST CUDOWNA! :( Skakała za jabłkiem, całkowicie pozbawiona agresji, aktywna... Co ona jeszcze robi w schronisku? Apropo yorka, mogłam jej nie odciągać, ciekawe co by paniusia powiedziała :diabloti: Poza tym ten york ZAWSZE chodzi bez smyczy (chyba nawet nie mają takiego urządzenia w domu) i ZAWSZE jak widzi Carmen to chce ją zgwałcić... :shake: Quote
Illusion Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 Ciekawe co by pani powiedziała, jakby jej york dostał kiedyś gazem pieprzowym po oczach, bo w końcu ktoś by się porządnie wkurzył :mad:. Tylko tutaj szkoda psiaka, bo przecież nie jego wina, że właściciel nie potrafi się nim właściwie zająć. http://i26.tinypic.com/15pmmpz.jpg Piękne ma oczka :loveu:. Tak naprawdę to żaden pies nie powinien znajdować się w schronisku, ale wszystkich ludzi nie da się zmienić. Quote
.Agata. Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Patrz Kamiś - dogo już działa :loveu::loveu: Quote
Illusion Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Agata_Roki napisał(a):Patrz Kamiś - dogo już działa :loveu::loveu: A co za tym idzie - możesz wrzucić dużo, nowych fotek :eviltong:. Quote
C&B Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Raz na spacerze taki kundelek chciał mi psa zgwałcić:angryy: Ja odciagam Czikę, Czika już wnerw, warkot na całego, a pani -Kajtusiu, Kajtulku nie wolno... Tak fee. Kajtuś oczywiście ma ją daleko w ... nosie! I jak wzięłam moją na ręce to szedł za nami, aż w końcu się odczepił, bo weszłam do jakiejś klatki:angryy: Quote
mineralna_ Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Zdjęć nie będzie bo siedze ostatnio w schronisku a z psem wychodzę o 19 kiedy zdjęcia już wychodzą błee ;) Carmen nauczyła się robić 'papa' :diabloti: Quote
taxelina Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 o 19 to wlasnie takie ladne sloneczko do focenia, romnatycznie :D Quote
mineralna_ Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Tylko mi zdjęcia nie wychodzą o 19 :evil_lol::evil_lol: Jutro zrobię bo nie jadę nigdzie. Quote
taxelina Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Jak to Ci nie wychodza? Zdjecie zrobione wczoraj po 20 http://www.flog.pl/media/foto/411616_sierpien.jpg Quote
Recommended Posts