Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ma, miałam iść dzisiaj na spacer z koleżanką, były by i fotki Kukiego i Carmen ale koleżanka jedzie na urodziny do wujka :eviltong: Moze pojadę dzisiaj do Ligoty do wujka pod kemping ale wszystko zależy od mamy bo będzie zmęczona pewnie dzisiaj umyła 3 auta a wczoraj dwa i pewnie nie będzie jej się chciało.

Odkrywam miłość do nowej rasy - z grupy 1 of kors :loveu::loveu:

Posted

No przecież border na pierwszym miejscu :cool1:
zaraz, jaki zdrajca, to ty tose albo file na przystanku chciałaś :eviltong:

Bobtaile, ale nie wiem czy chciałabym takiego sierściucha w domu, kto by go czesał :diabloti: Ale charakter fajny.

Posted

http://i31.tinypic.com/314xbo1.jpg

ślicznotkaa :loveu::loveu: dziękuję :errrr:

http://i30.tinypic.com/2508j9c.jpg
jakie ma duże uszka :loveu::cool3:

Czy Ty mi możesz napisać gdziekolwiek GDZIE mam szukać jakiejkolwiek cynnki ? :placz: Już mi ręce opadają - muszę jeszcze się Kasi z Kaprysu zapytać czy nic nie planują żeby potem je w październiku odebrać :eviltong: A ja gupia już sem planuje skąd i ile ich jeszcze zarezerwuje a tu trzeba tyle rzeczy kupić :evil_lol:
Nie mniej starszyzna jest na tak :loveu: Dobra bom się nie tu rozpisała :eviltong::cool3: pszepraszam :placz:

Posted

A Małe Zamyszanie? przecież teraz jest miot po Co-Operation i Gin I Grzechu :diabloti: Powinny wyjść

I Tomek z MouseDreamsa, on tego wszystkiego ma a ma :cool3:

I ma BLUTKE! Co ja mam wybrać - champagne tan czy blue? bo już nie wiem xD

Posted

mineralna_ napisał(a):
A Małe Zamyszanie? przecież teraz jest miot po Co-Operation i Gin I Grzechu :diabloti: Powinny wyjść

I Tomek z MouseDreamsa, on tego wszystkiego ma a ma :cool3:

I ma BLUTKE! Co ja mam wybrać - champagne tan czy blue? bo już nie wiem xD

No przecież z MZ będę miała dwie w tym jedną z tego miotu :eviltong:
Cim wysłałam właśnie zdjęcia hipciów :loveu: Jedna samiczka jest,wampirek więc cynki nie będzie :placz:

Weź szampanka :loveu: blue częściej chyba jest niż champagne :eviltong:
A od tego Tomka to jak ja mam dostać te myszy - Kozia coś tam,nie wiem jak tam kursują pociągi i gdzie mi to wywiezie :evil_lol:

Posted

Blue jest cięzko dostać :razz: W Auriciuli są najczęściej, rezerwowane pół roku przed urodzeniem xD

Kędzierzyn Koźle. Może Tomek bedzie w Lublinie a jak nie niech Indze podrzuci we Wrocku :eviltong:

Posted

[quote name='mineralna_']Blue jest cięzko dostać :razz: W Auriciuli są najczęściej, rezerwowane pół roku przed urodzeniem xD

Kędzierzyn Koźle. Może Tomek bedzie w Lublinie a jak nie niech Indze podrzuci we Wrocku :eviltong:

sorry,ja pomyliłam z dove :cool1:

Tyy,mądra jesteś :loveu: To się muszę go zapytać,jak nie to poczekam - może do października dajmy na to jakaś cynka się znajdzie ;)

Posted

mineralna_ napisał(a):
A nic, tak się zastanawiam, ze może z twojej hipci będzie English Gold czyli cinnka z czerwonymi oczami :razz:

nie rób już we mnie nadziei :placz: poza tym Inga już cinnek mieć nie planuje :shake:

Nie mniej zrobiłam w końcu dla Ciebie prawie 'adżilitowy' filmik :loveu::loveu: