.Agata. Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Ty nic nie masz dla mnie a ja robię filmik tylko dla Ciebie :placz: aa.. buuu !!! :diabloti::diabloti: Quote
.Agata. Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Sru :diabloti::diabloti: I gdzie te fotki ? :mad: Quote
mineralna_ Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Nie ma, miałam iść dzisiaj na spacer z koleżanką, były by i fotki Kukiego i Carmen ale koleżanka jedzie na urodziny do wujka :eviltong: Moze pojadę dzisiaj do Ligoty do wujka pod kemping ale wszystko zależy od mamy bo będzie zmęczona pewnie dzisiaj umyła 3 auta a wczoraj dwa i pewnie nie będzie jej się chciało. Odkrywam miłość do nowej rasy - z grupy 1 of kors :loveu::loveu: Quote
Rafola Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Jakiej rasy? Zdrajco! Border Collie for ever! :razz: Quote
mineralna_ Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 No przecież border na pierwszym miejscu :cool1: zaraz, jaki zdrajca, to ty tose albo file na przystanku chciałaś :eviltong: Bobtaile, ale nie wiem czy chciałabym takiego sierściucha w domu, kto by go czesał :diabloti: Ale charakter fajny. Quote
mineralna_ Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Dla Agi - Jakarta :razz: cinnka :diabloti: i Hope już prawie zdrowa:loveu: i mój zalinkowany burek :diabloti: BUREK Niedługo wybieram się do Czech to może jakieś importuje ^^ Quote
mineralna_ Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Niestety kwarantanna jest dłuższa od życia przeciętnej myszy więc... :diabloti: Quote
C&B Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Myśki, Myśki pychota:loveu: Jednak do Wodzisławia się nie wybieram w tym roku:-( Quote
.Agata. Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 http://i31.tinypic.com/314xbo1.jpg ślicznotkaa :loveu::loveu: dziękuję :errrr: http://i30.tinypic.com/2508j9c.jpg jakie ma duże uszka :loveu::cool3: Czy Ty mi możesz napisać gdziekolwiek GDZIE mam szukać jakiejkolwiek cynnki ? :placz: Już mi ręce opadają - muszę jeszcze się Kasi z Kaprysu zapytać czy nic nie planują żeby potem je w październiku odebrać :eviltong: A ja gupia już sem planuje skąd i ile ich jeszcze zarezerwuje a tu trzeba tyle rzeczy kupić :evil_lol: Nie mniej starszyzna jest na tak :loveu: Dobra bom się nie tu rozpisała :eviltong::cool3: pszepraszam :placz: Quote
mineralna_ Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 A Małe Zamyszanie? przecież teraz jest miot po Co-Operation i Gin I Grzechu :diabloti: Powinny wyjść I Tomek z MouseDreamsa, on tego wszystkiego ma a ma :cool3: I ma BLUTKE! Co ja mam wybrać - champagne tan czy blue? bo już nie wiem xD Quote
.Agata. Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 mineralna_ napisał(a):A Małe Zamyszanie? przecież teraz jest miot po Co-Operation i Gin I Grzechu :diabloti: Powinny wyjść I Tomek z MouseDreamsa, on tego wszystkiego ma a ma :cool3: I ma BLUTKE! Co ja mam wybrać - champagne tan czy blue? bo już nie wiem xD No przecież z MZ będę miała dwie w tym jedną z tego miotu :eviltong: Cim wysłałam właśnie zdjęcia hipciów :loveu: Jedna samiczka jest,wampirek więc cynki nie będzie :placz: Weź szampanka :loveu: blue częściej chyba jest niż champagne :eviltong: A od tego Tomka to jak ja mam dostać te myszy - Kozia coś tam,nie wiem jak tam kursują pociągi i gdzie mi to wywiezie :evil_lol: Quote
mineralna_ Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Blue jest cięzko dostać :razz: W Auriciuli są najczęściej, rezerwowane pół roku przed urodzeniem xD Kędzierzyn Koźle. Może Tomek bedzie w Lublinie a jak nie niech Indze podrzuci we Wrocku :eviltong: Quote
.Agata. Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='mineralna_']Blue jest cięzko dostać :razz: W Auriciuli są najczęściej, rezerwowane pół roku przed urodzeniem xD Kędzierzyn Koźle. Może Tomek bedzie w Lublinie a jak nie niech Indze podrzuci we Wrocku :eviltong: sorry,ja pomyliłam z dove :cool1: Tyy,mądra jesteś :loveu: To się muszę go zapytać,jak nie to poczekam - może do października dajmy na to jakaś cynka się znajdzie ;) Quote
mineralna_ Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Dove tany mi uszami wychodzą żę tak powiem, nie podobają mi się :diabloti: Quote
.Agata. Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Cześć wsiurki :hand: Co dziś robiliśta ? :cool3::loveu: Quote
mineralna_ Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 A nic, tak się zastanawiam, ze może z twojej hipci będzie English Gold czyli cinnka z czerwonymi oczami :razz: Quote
.Agata. Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 mineralna_ napisał(a):A nic, tak się zastanawiam, ze może z twojej hipci będzie English Gold czyli cinnka z czerwonymi oczami :razz: nie rób już we mnie nadziei :placz: poza tym Inga już cinnek mieć nie planuje :shake: Nie mniej zrobiłam w końcu dla Ciebie prawie 'adżilitowy' filmik :loveu::loveu: Quote
madziulik_13 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Witam moje drogie zamyszowione ( i spleśniałe :evil_lol:)panie :loveu::evil_lol: Quote
taxelina Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Nie widzialam Was wczesniej a masz psiaka ukochanej rasy - jamniczka :D Zapraszam do nas a ja tutaj bede Was odwiedzac :D Quote
mineralna_ Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Hej :multi: Witamy się pierwszy raz i będziemy wpadać ;) Magda - ja splesniała? :roll: no co ty, moze troche przeterminowana ale bez przesady.. :evil_lol::evil_lol: Quote
.Agata. Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Cześć pokemonki :eviltong::loveu: jesteśmy sami w domu i sie boję :placz::diabloti: http://i30.tinypic.com/2yy5l4o.jpg Carmik :loveu::loveu::loveu::loveu: moja kochana :loveu: Quote
Recommended Posts