mineralna_ Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 YouTube - Agility podwórkowe :P Filmiik xD Quote
Kasia&Rika Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 super! kto wam zrobił te przeszkody? sama jesteś taka zdolna? Quote
mineralna_ Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Dziadek zrobił ^^ Ehh... A carmen to taki mój 'tricolor' :evil_lol: Najpierw, jak ją wzięliśmy ze schroniska była ciemno brązowa, później, była ruda, a teraz jest jakaś kremowa :cool3: Quote
crazydaisy Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Może brud schroniskowy z niej schodził i stąd ta zmiana futerka?? :) Quote
C&B Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Przed filmikiem myślałam , że Carmen jest większa:evil_lol: Quote
Amor Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Masz bardzo zdolną sunie. Uwielbiam kudłate pieski... :loveu: Będe tutaj zaglądać. Quote
Bartiśkowa_ Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 śliczna kudłatka :loveu: ale smiga fajne natym filmiku Quote
karja Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 czesc:multi: super psinka, slodkosci same:loveu: Quote
mineralna_ Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Crazydaisy, ona jest z nami już od trzech lat :cool3: Górną warstwę sierści miała ciemną a my ją obcinaliśmy i... Tych co tu pierwszy raz xD witamy serdecznie ;) Carmen w wersji szczenięcej; :loveu: Quote
Kasia&Rika Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 jasne, ktoś ci podmienił psa chyba:cool1: daj więcej zdjęć szczeniakowatej wersji:evil_lol: Quote
crazydaisy Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Oj, faktycznie sporo się zmieniła :crazyeye: Quote
C&B Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Oj to napewno nie Cramen . Wciska nam drugiego , ale także slicznego psiaka i kazde uwierzyć , ze to ona :evil_lol::loveu: Quote
Mudik Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 tak mnie tknęło, myślę sobie fajny avek zobaczymy co to za psiak, wchodze i co widzę agilitowiec:multi::multi:, mam jedno ale spore ALE a propos filmiku. Carmen nie umie jeszcze slalomu, więc nie łącz go z hopką na razie. Najpier naucz porządnie slalomu, potem wejść z róznych kątów a na końcu dodaj hopke i ustaw ją tak by nie biegała po betonie. Pozdrawiamy Agilitowe mudiki 3 ! Wiedziałam,że coś jeszcze jest w slalomie nie tak, różnie ją wprowadzasz.A pies ma ZAWSZE wchodzic swoim lewym barkiem , więc jak biegniesz na lewą rękę, to pies wchodzi z prawej strony slalomu(jest między slalomem a Tobą), a jak na prawą to też z prawej strony slalomu(tylko tym razem slalom jest miedzy Tobą a psem. Quote
mineralna_ Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Tak wiem że musi wchodzić lewym barkiem do slalomu ;) ale dziękujemy za rady i postaramy się poprawić to co robimy źle :) Ale najbliższy trening i tak w przyszłym roku dopiero :/ Quote
Mudik Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 To dobrze ,że wiesz pewnie niechciałaś poprawiac coby nie przedłużac filmiku;), ale naprawdę warto małymi kroczkami uczyć, Carmen jest poj etna i widać ,że ja to kręci. A czemu dopiero w przyszłym roku,śnieg już macie czy jak?:roll::evil_lol::eviltong: Macie w pobliżu jakiś klub agility? Quote
mineralna_ Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Niestety klubu w pobliżu nie mamy, ale od wiosny organizujemy sobie coś takiego.. nieoficjalnego, tzn będziemy ćwiczyć w grupie, i dla tego muszę przez zimę Carmen zresocjalizować bo ostatnio miałyśmy nieprzyjemne spotkanie z ONkiem, oprócz tego błędy jak sunia była szczeniakiem i Carmen jest wobec psów agresywna, ale jesteśmy już na dobrej drodze ;) Quote
Mudik Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 To dobrze trzymam kciuki za resocjalizację, z doświadczenia wiem,że nawet pies nie przepadający za innymi potrafi je "olać" jeśli jest skupiony na tym co go kręci:lol::lol: Quote
mineralna_ Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Zimowy filmik ^^ YouTube - Carmen na śniegu Quote
Amor Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Ale baraszkuje na śniegu:loveu:. Widać że Carmen lubi śnieg. Quote
crazydaisy Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Jakie szaleństwo :loveu: Sporo miałyście później kuleczek na łapach? :evil_lol: Quote
mineralna_ Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Prosimy o glosy :) ***********/galeria/prezenty-juz-czekaja_456.html *********** oznacza telezoo . pl ;) Quote
crazydaisy Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Wrrr, jak mi się strona załaduje to zagłosuję :) Quote
Recommended Posts