Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziadek zrobił ^^
Ehh... A carmen to taki mój 'tricolor' :evil_lol: Najpierw, jak ją wzięliśmy ze schroniska była ciemno brązowa, później, była ruda, a teraz jest jakaś kremowa :cool3:

Posted

Crazydaisy, ona jest z nami już od trzech lat :cool3: Górną warstwę sierści miała ciemną a my ją obcinaliśmy i...
Tych co tu pierwszy raz xD witamy serdecznie ;)

Carmen w wersji szczenięcej;

:loveu:

Posted

tak mnie tknęło, myślę sobie fajny avek zobaczymy co to za psiak, wchodze i co widzę agilitowiec:multi::multi:, mam jedno ale spore ALE a propos filmiku. Carmen nie umie jeszcze slalomu, więc nie łącz go z hopką na razie. Najpier naucz porządnie slalomu, potem wejść z róznych kątów a na końcu dodaj hopke i ustaw ją tak by nie biegała po betonie.
Pozdrawiamy Agilitowe mudiki 3 !

Wiedziałam,że coś jeszcze jest w slalomie nie tak, różnie ją wprowadzasz.A pies ma ZAWSZE wchodzic swoim lewym barkiem , więc jak biegniesz na lewą rękę, to pies wchodzi z prawej strony slalomu(jest między slalomem a Tobą), a jak na prawą to też z prawej strony slalomu(tylko tym razem slalom jest miedzy Tobą a psem.

Posted

To dobrze ,że wiesz pewnie niechciałaś poprawiac coby nie przedłużac filmiku;), ale naprawdę warto małymi kroczkami uczyć, Carmen jest poj etna i widać ,że ja to kręci. A czemu dopiero w przyszłym roku,śnieg już macie czy jak?:roll::evil_lol::eviltong: Macie w pobliżu jakiś klub agility?

Posted

Niestety klubu w pobliżu nie mamy, ale od wiosny organizujemy sobie coś takiego.. nieoficjalnego, tzn będziemy ćwiczyć w grupie, i dla tego muszę przez zimę Carmen zresocjalizować bo ostatnio miałyśmy nieprzyjemne spotkanie z ONkiem, oprócz tego błędy jak sunia była szczeniakiem i Carmen jest wobec psów agresywna, ale jesteśmy już na dobrej drodze ;)

Posted

To dobrze trzymam kciuki za resocjalizację, z doświadczenia wiem,że nawet pies nie przepadający za innymi potrafi je "olać" jeśli jest skupiony na tym co go kręci:lol::lol: