danka1234 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Maluszek jeszcze nie w swoim domku :-ono ludziska:mad: Quote
lavinia Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Danka, dziś się telefony urywają w maluchowej sprawie i coś myślę, że jeszcze przed weekendem glutek będzie grzał dupinę w nowym domu :-) Quote
Isadora7 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 A allegro ma jeszcze 7 dni i słuchajcie ma 9 obserwatorów, jeszcze sie okaże ze klona będziecie musiały szukać :). Quote
danka1234 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 No, takie wieści to sama przyjemnośc :evil_lol: trzymamy kciuki. Quote
Inez de Villaro Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Ciotka lavinia ma dobrą rękę.... Quote
Julie Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Taki mały śliczny piesek napewno szybko znajdzie domek 3mam kciuki Quote
Lulka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 nasz bialy Kubus z mojego podpisu od dzis w nowym domku i tez sie ludzie dopytuja bez przerwy :multi: szczeniaczki maja branie ;) Quote
lavinia Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Fizio najprawdopodobniej dziś jedzie do nowego domu :-) Quote
danka1234 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 lavinia napisał(a):Fizio najprawdopodobniej dziś jedzie do nowego domu :-) Super,czekamy w takim razie na potwierdzenie . Quote
Isadora7 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 lavinia napisał(a):Fizio najprawdopodobniej dziś jedzie do nowego domu :-) To czekamy na potwierdzenie, upchnełabym innego malucha bo jeszcze 5 dni allegro jest. Quote
lavinia Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 ok, jak tylko będzie wiadomo na 100% dam znac :-) Quote
lavinia Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 godzinę temu Fizio - Mizio pojechał do nowego domu :loveu: Państwo młodzi, sympatyczni, denerwowali się dużo bardziej niż Fizio. Ja byłam lekko śnięta, bo spałam dziś 3 godziny tylko, ale udało się może nie przenośmy jeszcze wątku, dopóki nie minie dzień lub dwa dzięki wszystkim ciotkom za pomoc - Isadora, bez Twojego allegro nie byłoby tego nowego domu :loveu: dziś były jeszcze dwa telefony w jego sprawie, od bardzo fajnych ludzi, więc jeśli macie jakieś szczeniaki, to szybciutko mi je podeślijcie - pokażę zdjęcia tym chętnym Quote
Isadora7 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 No to super niech mu będzie już tylko dobrze ide szukac kogo wsadzić na te kilka dni na jego allegro. Quote
Inez de Villaro Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Lavinia- działasz jak burza! A może chętnym na szczeniaka zaoferować Iskierkę agaty? no tylko że ona juz nie taka mała:( Quote
danka1234 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Niech sie maluchowi dobrze tam żyje:multi: Quote
Beata19 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 ............................................. Quote
Lulka Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 dzieki Lavinia ze go uratowalas :loveu::loveu::loveu: Quote
lavinia Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 wieści są - Fizio przemianowany chwilowo na Reksia, wczoraj pojechał do Łodzi - do domu w którym będzie docelowo mieszkał. Młodzi państwo u których był przez kilka dni juz zdążyli się w nim zakochać :loveu: Reksio będzie mieszkał u rodziców tych państwa - dom sprawdzony, dobry, odpowiedzialny. Będą fotki !! Mozna przenieść temat jeszcze raz dziękuję dziewczyny -Lulek - Tobie szczególnie - za hotel i zaangażowanie :loveu: Isadora - za allegro:loveu: Yana - za wsparcie finansowe dla malucha :loveu: i wszystkim kibicującym chłopakowi - dzięki za wszystko Quote
Inez de Villaro Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 ....i Tobie, lavinia, że nie przejechałaś obok niego obojętnie!!!! Quote
Lulka Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Inez de Villaro']....i Tobie, lavinia, że nie przejechałaś obok niego obojętnie!!!![/quote] no wlasnie.....przede wszystkim Tobie Laviniu :p Quote
Yana Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 a Małemu życzymy dużo, dużo miłości w nowym domku :-) Quote
Recommended Posts