lavinia Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 no przeciez jestem cały czas...tylko ze mnie nie ma...bo kombinuję takie tam kombinacje :diabloti: Quote
Lulka Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 kochani trzeba cos robic :diabloti: jakies ogloszonka? zbiorka kaski na hotelik, DT? DS? bazarki? ludzie pomocy!!!!!!!!! Quote
Inez de Villaro Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Melduję że odwiedzam malucha....jeśli jakaś zbiórka to poproszę nr konta coś wyskrobię...biedaczek:( Quote
lavinia Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 kasa kasą, ale DOM potrzebny dla glutka - kogutka :loveu: albo przynajmniej DT na czas szukania domu...w hoteliku zostało mu jeszcze tylko kilka dni :-( dziś mu zrobię bazarek, za chwilę i wkleję tu link bazarek; http://www.dogomania.pl/forum/f99/ciuszki-buty-pomozmy-szczeniaczkowi-123662/#post11139972 Quote
Lulka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 na górę słodziaku bez ogloszen to domku nie znajdzie :shake: kto moze porobic troche ogloszen? dam go zaraz do GW Quote
Lulka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Fizio przyjmie dobra karme dla szczeniaczkow, bo na razie jedzie na pedigree :cool1: Quote
Isadora7 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Aukcja dla dzieciaka (wyróżniona) Porzucone psie dziecko pragnie sie przytulić (471300542) - Aukcje internetowe Allegro Quote
lavinia Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Isadora, wielkie, wielkie dzięki :loveu: aukcja bomba :multi::multi: Quote
Yana Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 śliczny psiaczek, powinien szybko znaleźć domek mogę wpłacic parę złotych na maluszka, ale na jakie konto ? Quote
lavinia Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 dzięki Yana :loveu: o malucha na razie nikt nie dzwoni......:shake: jeden mail....i cisza........ Quote
Isadora7 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Ale obserwujących 5. Z moich obserwacji to ruch zaczyna się na ok 2 dni przed końcem aukcji i trwa nawet z dzień dwa po. Dlatego ja kolejne edycję wystawiam z przerwą 1-2dniową czekam na potwierdzenie wystawienia. Maleństwo jest śliczne, ma dużo wejść - wierzę zę znajdzie domek. Quote
lavinia Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 dzięki Isadora za Twoją pomoc :loveu: ja też mam nadzieję, że dom szybko się znajdzie... Quote
Lulka Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 ale samo allegro to za mało trzebaby go oglosic na innych portalach. Lavinia dalam do wyborczej ogłoszenie ze do adopcji sa 2 szczeniaki, zaraz zaloze watek temu drugiemu. Od wczoraj Fizio ma kumpla do rozróby Kupilam wczoraj małemu dobre jedzonko holistyczne Nutro Choice :eviltong: wcina, az mu sie uszy trzesą Quote
Isadora7 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Trzeba poszukać na mapie dogo ciotek które ogłaszają masowo na innych portalach. Ja robię tylko allegro ewentualnie aukcje na świstaku i alegratkę. I to mogę po pracy zrobić. Robiłam na innych ale robiłam tez focusy i na tej podstawie uznałam że sztuka dla sztuki, skupię sie na aukcjach. Nie miałam żadnych potwierdzonych zgłoszeń ze były reakcje z innych niż allegro czy alegratka. No jeszcze są adopcje z adopcje.org i tam warto dać jak ktoś ma konto. Quote
Lulka Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Isadora7']Trzeba poszukać na mapie dogo ciotek które ogłaszają masowo na innych portalach. Ja robię tylko allegro ewentualnie aukcje na świstaku i alegratkę. I to mogę po pracy zrobić. Robiłam na innych ale robiłam tez focusy i na tej podstawie uznałam że sztuka dla sztuki, skupię sie na aukcjach. Nie miałam żadnych potwierdzonych zgłoszeń ze były reakcje z innych niż allegro czy alegratka. No jeszcze są adopcje z adopcje.org i tam warto dać jak ktoś ma konto. dzieki na focusy, to bardzo istotne ;) w sumie szkoda bo portali jest cala masa dawalam kiedys na adopcje.org ale jak spojrzalam jak malo jest wejsc to stwierdzilam ze nie ma sensu........a moze jest? :roll: Quote
Isadora7 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Lulka napisał(a):dzieki na focusy, to bardzo istotne ;) w sumie szkoda bo portali jest cala masa dawalam kiedys na adopcje.org ale jak spojrzalam jak malo jest wejsc to stwierdzilam ze nie ma sensu........a moze jest? :roll: Wiesz ja myśle ze jak masz konto to daj, wejść może istotnie nie ma dużo ale sama znam pare przypadków adopcji z tego portalu. Ja jak wspomniałąm chętnie dam wieczorem na alegratkę i aukcje na świstaku. A reszta do waszej decyzji. Nparawde pierwsze miesiace bardzo skupiałam sie na sprawdzaniu jak działają te ogłoszenia. Mam na większosci konta. Quote
Lulka Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 dzieki wielkie :loveu: a tu kumpel Fizia, rowniez nie mozna bylo zostawic go bez pomocy :-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/szczeniaczek-pod-golym-niebem-do-strozowania-potrzebny-dt-wsparcie-na-hotel-123805/#post11153086 Quote
lavinia Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 jesienny wysyp szczeniaczków :-( Quote
lavinia Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 wiem, że dziewczyny ogłaszają też psy na Naszej - Klasie. Ja mam tam konto, tylko nie wiem jak zrobic takie ogłoszenie...zaraz popatrzę Quote
danka1234 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Isadora7']Trzeba poszukać na mapie dogo ciotek które ogłaszają masowo na innych portalach. Ja robię tylko allegro ewentualnie aukcje na świstaku i alegratkę. I to mogę po pracy zrobić. No jeszcze są adopcje z adopcje.org i tam warto dać jak ktoś ma konto. No tak,prawde mowiąc to ja również słysze ze wszystkie adopcje psiaczków są z allegra ale jeśli chcecie to chetnie pomoge dzieciaka poogłaszać na innych portalach ale prosiłabym o treśc ogłoszenia i zawarte w nim informacje(po ostatnich wpadkach wolałabym miec gotowca). Quote
lavinia Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 ooops :oops: witaj Danka ! zapomniałam......przepraszam :placz: już pędzę, wiesz gdzie...:oops: co do treści ogłoszenia to może ciotka Lulka coś wymyśli ? Quote
Recommended Posts