Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale obserwujących 5. Z moich obserwacji to ruch zaczyna się na ok 2 dni przed końcem aukcji i trwa nawet z dzień dwa po. Dlatego ja kolejne edycję wystawiam z przerwą 1-2dniową czekam na potwierdzenie wystawienia. Maleństwo jest śliczne, ma dużo wejść - wierzę zę znajdzie domek.

Posted

ale samo allegro to za mało trzebaby go oglosic na innych portalach.

Lavinia dalam do wyborczej ogłoszenie ze do adopcji sa 2 szczeniaki, zaraz zaloze watek temu drugiemu. Od wczoraj Fizio ma kumpla do rozróby

Kupilam wczoraj małemu dobre jedzonko holistyczne Nutro Choice :eviltong:
wcina, az mu sie uszy trzesą

Posted

Trzeba poszukać na mapie dogo ciotek które ogłaszają masowo na innych portalach. Ja robię tylko allegro ewentualnie aukcje na świstaku i alegratkę. I to mogę po pracy zrobić.

Robiłam na innych ale robiłam tez focusy i na tej podstawie uznałam że sztuka dla sztuki, skupię sie na aukcjach. Nie miałam żadnych potwierdzonych zgłoszeń ze były reakcje z innych niż allegro czy alegratka.

No jeszcze są adopcje z adopcje.org i tam warto dać jak ktoś ma konto.

Posted

[quote name='Isadora7']Trzeba poszukać na mapie dogo ciotek które ogłaszają masowo na innych portalach. Ja robię tylko allegro ewentualnie aukcje na świstaku i alegratkę. I to mogę po pracy zrobić.

Robiłam na innych ale robiłam tez focusy i na tej podstawie uznałam że sztuka dla sztuki, skupię sie na aukcjach. Nie miałam żadnych potwierdzonych zgłoszeń ze były reakcje z innych niż allegro czy alegratka.

dzieki na focusy, to bardzo istotne ;) w sumie szkoda bo portali jest cala masa

dawalam kiedys na adopcje.org ale jak spojrzalam jak malo jest wejsc to stwierdzilam ze nie ma sensu........a moze jest? :roll:

Posted

Lulka napisał(a):
dzieki na focusy, to bardzo istotne ;) w sumie szkoda bo portali jest cala masa

dawalam kiedys na adopcje.org ale jak spojrzalam jak malo jest wejsc to stwierdzilam ze nie ma sensu........a moze jest? :roll:

Wiesz ja myśle ze jak masz konto to daj, wejść może istotnie nie ma dużo ale sama znam pare przypadków adopcji z tego portalu. Ja jak wspomniałąm chętnie dam wieczorem na alegratkę i aukcje na świstaku. A reszta do waszej decyzji. Nparawde pierwsze miesiace bardzo skupiałam sie na sprawdzaniu jak działają te ogłoszenia. Mam na większosci konta.

Posted

[quote name='Isadora7']Trzeba poszukać na mapie dogo ciotek które ogłaszają masowo na innych portalach. Ja robię tylko allegro ewentualnie aukcje na świstaku i alegratkę. I to mogę po pracy zrobić.

No tak,prawde mowiąc to ja również słysze ze wszystkie adopcje psiaczków są z allegra ale jeśli chcecie to chetnie pomoge dzieciaka poogłaszać na innych portalach ale prosiłabym o treśc ogłoszenia i zawarte w nim informacje(po ostatnich wpadkach wolałabym miec gotowca).

Posted

ooops :oops:

witaj Danka !
zapomniałam......przepraszam :placz:

już pędzę, wiesz gdzie...:oops:

co do treści ogłoszenia to może ciotka Lulka coś wymyśli ?