Gisic87 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Zaraz chcę zrobić allegro jednak nie umiem pisać ckliwych historyjek powiedzcie czy takie coś się nada: Rudy to niewielki psiak w wieku około 2 lat. Nic nie wiemy o jego przeszłości ale wszystko wskazuje na to że został porzucony gdyż nikt się po niego do tej pory nie zgłosił. Może zaczął człowiekowi przeszkadzać bo nie jest już maleńką słodką kuleczką, a może po prostu się znudził tego się niestety już nie dowiemy. Jedno jest pewne Rudy Pilnie poszukuje domu chociaż tymczasowego bo lada dzień trafi do schroniska!!!. Psiak został znaleziony na jednym z sosnowieckich osiedli. Po złapaniu okazało się że piesek jest po wypadku komunikacyjnym, miał opuchniętą łapkę. W tej chwili przebywa w lecznicy jednak jego czas w klinice się kończy w poniedziałek musi ją opuścić ale nie ma gdzie się udać. Może ty to zmienisz i uszczęśliwisz Rudego, zapewnisz mu dom i miłość na którą zasługuje. Rudy jest grzecznym psiakiem, grzecznie chodzi na smyczy jest wesolutki, na spacerkach bawi się smyczką jednak gdy spacer się kończy i trzeba wracać do klatki zapiera się łapkami, chętnie wskakuje na kolanka i tuli się by choć przez chwilę poczuć bliskość człowieka. On w schronisku nie ma szans, to pogodny miły pies w schronisku zmarnieje nie pozwólmy na to!!! Może to właśnie na Ciebie czeka Rudy, może to ty sprawisz że poczuje co to miłość i bezpieczeństwo, nie pozwól by przepadł w schroniskowym boksie, by na zawsze stracił szansę na życie u boku ukochanego Pana. Quote
Ambra Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 jasne że moze byc, czas sie liczy napisz tylko ze dzis (tzn jutro) bo nestety jutro musimy go odwiezc don schroniska:placz: Quote
Gisic87 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 allegro zrobię dopiero jutro z rana ponieważ na konto allegro nie doszła jeszcze wpłata za wystawiane aukcje i zablokowali mi możliwość wystawiania nowych aukcji:mad: Quote
Ambra Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Rudiego zawiozłąm dziś na dt do Muro - teraz ładnie składamy rączki i zmawiamy paciorek żeby jej onka Saba Rudiego nie zjadła - tymbardziej że bedą same w nocy!:nerwy: Rudi 3maj się - Sabciu zakochaj się!:Rose: Quote
Gisic87 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 oto obiecane i spóźnione allegro dla Rudego: Rudy...psiak z wielkim sercem...podaruj mu swoje!! (474586222) - Aukcje internetowe Allegro Powiedzcie mi czy jeśli Saba zaakceptuje przybysza to na jak długo mamy tymczas? Quote
muro Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 witam, na razie jest spokojnie, rudy chyba zrozumiał ze zaloty odpadaja( mam nadzieje) w komitywie z saba uznali ze z kota moze byc niezla przekaska( to do opanowania jest u nas) , zobaczymy co noc pokaze( w nocy jak pisała ambra psy beda same- my pracujemy:/ trzymajcie kciuki Quote
Ambra Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 czyli że co? razem polują na kota? którego? czy kot noc spędzi w takim wypadku w łazience? czy z drżeniem serca i rak rano drzwi bedziecie otwierać?:roll: Quote
muro Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 no napewno, poluja na pusie, wole ich sam na sam z kotami nie zostawiac:diabloti:, tak czy siak to strach bedzie rano, ale ja tak zawsze drzwi otwieram, wiec przyzwyczailam sie, rudy spokojny na razie wiec powinno byc ok, mam nadzieje:cool1: Quote
jotka Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Oby przetrwał u Ciebie do znalezienia domku, bo u mnie na trzeciego(kotów nie licząc) trafił szorściak z ulicy i już nie mam pomysłu co dalej. Śpi na gołej ziemi!został pogryziony przez psa! grozi mu śmierć!!! Śląsk - Strona 9 - Dogomania Forum Quote
muro Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 na razie jest spokuj, nic nie zniszczył, acha wczoraj byłam u weta, wazy 10kg a wiek ocenił na jakies :crazyeye:3-4lata:crazyeye:, kamien na zebach dosc sporawy , zachowania daje mu ok1,5 roku, jak jest z tym ocenianiem wieku to wiemy:cool1: bywa rożnie, pogadam z sasiadami czy nie wył w nocy:cool1: Quote
muro Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 podnoszę!!! słodki psiak szuka domu, grzeczny, nauczony czystosci, nie niszczy, przytulaśny bardzo!!! Quote
Ambra Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Muro! to wszystko co napisałaś to porawda? nauczony jest czystosci? nie rozrabia? nie wchodzi Sabie w drogę? nie dzwoniłaś i to mnie....bardzo ucieszyło bo znaczyło że wszyscy noc przezyli:diabloti: jak tam allegro? czy mały ma jakies jescze ogloszenia|? Lena moze zrobisz tradycyjne na słupy do rozwieszania? a moze on ma swojego wlasciciela, przeciez skads pod twoim domem sie musiał wziazc! Lenosławo! zrob:diabloti: plakaciki ze zdjeciem!! koniecznie i nie zakrywaj sie ze w pracy jestes!! Quote
lena_zet Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 ambrosławo :evil_lol: zrobię jutro oh yeah :lol: Quote
Ambra Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 dobrze, to Lenosławo jak nie bedzie Ci kto miał taśmy przytrzymac jak juz bedziesz kleić te plakaty, to możesz ewentualnie!! do mnie dryndnac:eviltong: Quote
Gisic87 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 allegro przejrzało tylko 40 osób:shake: i zero obserwujących Quote
lena_zet Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Ambra napisał(a):dobrze, to Lenosławo jak nie bedzie Ci kto miał taśmy przytrzymac jak juz bedziesz kleić te plakaty, to możesz ewentualnie!! do mnie dryndnac:eviltong: osz ty lafiryndo podła :diabloti: nie nasmiewaj sie z niskiej koleżanki, franco :evil_lol: dzwonić zadzwonie na 100, szykuj sie moja panno :eviltong: Quote
Ambra Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Lenisko kurduplisko nie zasmiecaj watku tego pięknego psiaka swym plugawym językiem!!:shake::shake::shake: Quote
Gisic87 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 kolejne ogłoszenia: Rudy mix jamnika pilnie szuka domku...podaruj mu swoje serce - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Katowice [url=http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=33593]Kupi Quote
lena_zet Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Gisic87 napisał(a):kolejne ogłoszenia: Rudy mix jamnika pilnie szuka domku...podaruj mu swoje serce - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Katowice [url=http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=33593]Kupi dziękujemy :modla: Quote
Ambra Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 tez dziekuje bardzo i na dzien dobry podnoszę! Quote
jotka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Ania, zmień tytuł, psiur juz nie w szpitaliku! Quote
HebaNova Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 szpitalik czy nie, mały skok na pierwszą się przyda;) Quote
muro Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 witam, podnosze choc na chwilke!!! rudy z sukami - ok:razz: z kotami-ok:evil_lol: mniejsze futerkowe-obojetnie:p z psami- postaramy sie sprawdzic jutro jak sie uda:p chodzi za naszą Sabiną krok w krok, na spacerach bardzo grzeczny. ps, czy zapomniałam o jakims zachowaniu? Quote
Recommended Posts