Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ROZLICZENIE:

WPŁATY:
Jo37 - 40 zł
POKER - 50 zł
iwona D. 50 zł,
Renata5 50 zł
Emilia2280 70 zł
Anna Bloom 345 zł
Lucy 30 zł
Jaaga 100 zł
735

WYPŁATY:
50 zł wet
170 zł wet
250 zł sterylka
25 zł Nivalin

+ 240zł

na razie nie liczmy wpłat z allegro-podliczy sie po zakończeniu

allegro
Dostałam wpłaty z aukcji cegiełkowej:
Ewa58_2007-10 zł,
slaughterhouse5-10 zł,
Aleksandra512 - 5 zł.

Posted

jako ze mój aparat nie umie zrobić wystarczająco ładnych zdjęć postaram się w weekend spotkać z kolegą który ma bardziej profasjonalny sprzęt i porobi mi zdjęcia biżu na bazarek:smile:

Posted

W porządku. Mam teraz tyle obowiazków, ze nie mam czasu nawet pisać. Podaję Nivalinę, ale z nogą bez zmian, czyli chyba tak już pozostanie.
Czy mogłabym prosic kogos o ogłoszenia dla Cassie gdzieś poza Gratka i Allegro?

Posted

Nikt nas nie odwiedza :roll:. Ponawiam prośbę o ogłoszenia poza Allegro i Gratką. Cassie już powinna jechać do własnego domu, a nie ma żadnego zainteresowania nią. Zgrozia zintegrowała się z moimi psami, więc nie jest problematyczna, ale psa w rozmiarze Cassie moje wiedźmy :diabloti: nie chcą za nic zaakceptować i dalej musi mieszkać w łazience.
Zapomniałam zapisać, że na Nivalinę wydałam 25 zł.
Dostałam 3 kg karmy od osoby z Allegro. Bardzo dziekuję.

Posted

Dziewczyny, ja zrobię suńkom ogłoszenia. Jeśli mają Allegro czy gratkę to podajcie linki, żebym miała z czego skopiować tekst i konakt. Zdjęcia te z pierwszych postów?

Posted

Tomcug, dziękuję już napisałam PW. A czy mogłabym prosić również o ogłoszenie dla suczek ze wsi Kaliska, które wczoraj do mnie przyjechały? ja je ogłoszę na Gratce i Allegro, tylko muszę dostać ich zdjęcia zrobione po zabraniu ze schronu.

Posted

Tylko, że takie zdjęcie, gdzie widać tylko nos zza krat nie jest zachęcające ;).

Justyna, dopisz proszę 25 zł za kolejne 5 ampułek Nivaliny. Kupiłam na raty, bo w aptece nie mieli całego opakowania.

Posted

Jestem tu na chwilkę, bo mam tak zajęty dzień i dopiero wróciłam do domu.
Z tamtego domu dla Cassie to chyba nic nie wyjdzie. Ciągle proszę o informacje i jakos jestem zbywana :shake:.
Dalej jestem bez aparatu, nie mam nawet zdjęcia łaciatej suni.

Posted

[quote name='Jaaga']Jestem tu na chwilkę, bo mam tak zajęty dzień i dopiero wróciłam do domu.
Z tamtego domu dla Cassie to chyba nic nie wyjdzie. Ciągle proszę o informacje i jakos jestem zbywana :shake:.
Dalej jestem bez aparatu, nie mam nawet zdjęcia łaciatej suni.[/quote]

Ja spokojnie czekam, i tak mam pełne ręce ogłaszania. Jak będziesz miała foteczki to wrzuć na maila, tylko spokojnie. ;)

Posted

[quote name='jusstyna85']Jaaga ma kolejne 2 sunie z obory, jedna jest naprawde starsza i wymaga opieki, na dodatek ma problem z oczkiem i ząbkami :( na ttamten wątek prawie nikt nie zagląda :([/quote]
A można prosić o ten wątek? Nikt go nigdzie nie podał.

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/mini-sunieczka-z-oborki-laciatka-ze-schronu-w-dt-u-jaagi-zbieramy-na-sterylke-124509/"][B][SIZE=3]http://www.dogomania.pl/forum/f28/mini-sunieczka-z-oborki-laciatka-ze-schronu-w-dt-u-jaagi-zbieramy-na-sterylke-124509/[/SIZE][/B][/URL]