Elitesse Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 tylko jakas taka niedorobiona - przynajmniej w sznaucerach - prawie wcale psow nie ma :roll: Quote
M&S Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 w szpicach tak samo, ale moze to ozancza, że poprostu mało psiaków będzie ...i dobrze :evil_lol: Quote
M&S Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 to mnie zmartwiłaś:shake:...mam nadzieję, ze w wilczych zostanie jak jest :cool3: Quote
Elitesse Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 albo ze dopiero zaczeli wrzucac :diabloti: moich psow jeszcze nie ma w statystykach , znajomych burkow tez nie Quote
musia Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 A mojego GP jeszcze nie ma. jeżeli wnk z pośredniej jest nasz - to wpisują wybiórczo Quote
musia Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Czy dostaliście już jakieś potwierdzenia? Zaczynam się ciut niepokoić. Zgłoszenia wysłane mailem 8.01. Odczytane na ich komputerze. Jest wprawdzie wnk pies z pośredniej , ale też nie wiem czy ten przeze mnie zgłoszony. Opłaciłam mego Opusa czyli mój gończego . Brak nas tymczasem w statystyce. 2 razy pisałam do Gerda Weisza - nie odpowiada. Quote
karenina Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='musia']Czy dostaliście już jakieś potwierdzenia? Zaczynam się ciut niepokoić. Zgłoszenia wysłane mailem 8.01. Odczytane na ich komputerze. Jest wprawdzie wnk pies z pośredniej , ale też nie wiem czy ten przeze mnie zgłoszony. Opłaciłam mego Opusa czyli mój gończego . Brak nas tymczasem w statystyce. 2 razy pisałam do Gerda Weisza - nie odpowiada.[/quote] Musia ja zgłaszałam w grudniu jeszcze, i w statach nas nie ma, potwierdzenia tez nie mam. Quote
Elitesse Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Meldeschluss verlängert bis Freitag, 13.2.09 12:00 Uhr!!!! Quote
M&S Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Elitesse']Meldeschluss verlängert bis Freitag, 13.2.09 12:00 Uhr!!!![/quote] ...czyżby mało chętnych było :shake: Quote
Elitesse Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 moje burki sa juz w statystykach i widze ze co rusz pojawiaja sie nowe psy Quote
M&S Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Elitesse napisał(a):moje burki sa juz w statystykach i widze ze co rusz pojawiaja sie nowe psy u nas bez zmian Quote
musia Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 A nas dalej nie ma. Zgłaszałam Gończego polskiego , psa , do użytku. Nie ma Jest za to ogar polski , pies, użytki. - być może mój gończak. 10 razy blisko mailowałam by to odkręcić. Albo to faktycznie jakiś ogar. Ręce mi opadają Quote
M&S Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 i u nas coś drgnęło, zobaczymy jak będzie:cool3: Quote
Iwa-R Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 My się też zgłosiliśmy...... ale nas nie przyjęli :roll: Pozdrawiam Iwa Quote
musia Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Po południu otrzymałam potwierdzenie listowne z Graz - wszystko w należytym porządku , rasa, nazwa, klasa Quote
Elitesse Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 nieoczekiwanie zwolnilo nam sie miejsce na niedziele wiec jakby ktos szukal transportu - zaprzszam :p Quote
Elitesse Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='quadrupedium']Są już podane stawki ilościowe. ee juz od jakiegos czasu sa :p czy ktos nie dostal jeszcze potwierdzenia ? Quote
AiK Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Elitesse']ee juz od jakiegos czasu sa :p czy ktos nie dostal jeszcze potwierdzenia ? ja nadal nie mam potwierdzenia:mad: chyba do nich napiszę Quote
Elitesse Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 AiK napisał(a):ja nadal nie mam potwierdzenia:mad: chyba do nich napiszę uff nie jestem sama :p stwierdzilam ze doczekam do jutra i po weekendzie wysle meila Quote
AiK Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Elitesse napisał(a):uff nie jestem sama :p stwierdzilam ze doczekam do jutra i po weekendzie wysle meila ja dziś dostałam potwierdzenie Quote
Recommended Posts