natalijo Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Zaznaczam wątek. Tylko jakos się tu tak cicho zrobiło... U Misia/Filipka wszystko ok? Quote
MyrkurDagur Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 :crazyeye: I pomyśleć, że na poniższym wątku wszyscy zastanawiali się, co się dzieje z Misiem !!! :shake: :hmmmm: http://www.dogomania.pl/forum/f28/mis-wesolek-obecnie-filip-w-schronisku-w-milanowku-93671/ Początkowo był pod opieką Fundacji AFN, trafił do hoteliku, a później słuch o nim zaginął... Dopiero ostanio pojawiła się jakaś informacja... Quote
Leyla Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 MyrkurDagur napisał(a)::crazyeye: I pomyśleć, że na poniższym wątku wszyscy zastanawiali się, co się dzieje z Misiem !!! :shake: :hmmmm: http://www.dogomania.pl/forum/f28/mis-wesolek-obecnie-filip-w-schronisku-w-milanowku-93671/ Początkowo był pod opieką Fundacji AFN, trafił do hoteliku, a później słuch o nim zaginął... Dopiero ostanio pojawiła się jakaś informacja... ja zaraz poszukam jeszcze jednego,...mam nadzieję że mi się już coś myli. Jest banerek "chcieli mnie zjeść" to ten sam Miś/ Filip?? Quote
MyrkurDagur Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Leyla napisał(a):ja zaraz poszukam jeszcze jednego,...mam nadzieję że mi się już coś myli. Jest banerek "chcieli mnie zjeść" to ten sam Miś/ Filip?? Także kojarzę taki bannerek - możliwe, że to także on. A mogłabyś mi podać jakiś link na ten kolejny wątek? Quote
Leyla Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Także kojarzę taki bannerek - możliwe, że to także on. A mogłabyś mi podać jakiś link na ten kolejny wątek? Zaraz poszukam Quote
Leyla Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 __________________ Ja nie wiem czy mi sie z tym nie pomyliło...i przeczytałam zjeść zamiast zabić. Później jeszcze poszperam:oops::eviltong: Quote
MyrkurDagur Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Leyla napisał(a):__________________ Ja nie wiem czy mi sie z tym nie pomyliło...i przeczytałam zjeść zamiast zabić. Później jeszcze poszperam:oops::eviltong: A ja chyba jeszcze jakiś bannerek z "Misio-podobnyn" psiakiem widziałam :roll: Ja również jeszcze się "rozejrzę" ;) Quote
kometa Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Alez tak-oczywiscie. Sparawa wyglada tak-Misio trafil do miejsca z którego sie nie wychodzi zywym. Miał własnie jechac z resztą psów do wietnamczykw na mięso gdy cudem udao się go wyciągnąc. Potem trafil do hoteliku gdzie byl sponsorowany przez AFN, jednak w zwiazku z tym ze hotelik zostal zlikwidowany-by nie trafil na paluch-udało się go dac do wspaniałego Milanówka. A tytuł inny niż tamtego watku z prostego powodu-tamten nie zwracał żadnej uwagi a liczyliśmy że w ten sposób ktoś się zainteresuje psiulkiem i pomoże mu znalezc nowym domek. Quote
Beata19 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Ktos złożył oferte na aukcji Misia...napisałam wiadomosć ze to nie jest równoznaczne z przygarnięciem psa i jeśli jest zainteresowana adopcją żeby skontaktowała sie telefonicznie! a może ktoś dzwonił???:razz: Quote
MyrkurDagur Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 kometa napisał(a):Alez tak-oczywiscie. Sparawa wyglada tak-Misio trafil do miejsca z którego sie nie wychodzi zywym. Miał własnie jechac z resztą psów do wietnamczykw na mięso gdy cudem udao się go wyciągnąc. Potem trafil do hoteliku gdzie byl sponsorowany przez AFN, jednak w zwiazku z tym ze hotelik zostal zlikwidowany-by nie trafil na paluch-udało się go dac do wspaniałego Milanówka. A tytuł inny niż tamtego watku z prostego powodu-tamten nie zwracał żadnej uwagi a liczyliśmy że w ten sposób ktoś się zainteresuje psiulkiem i pomoże mu znalezc nowym domek. To już wszystko rozumiem. Najważniejsze, że wiadomo co z Misiem się dzieje... bo naprawdę powiało grozą, gdy słuch o nim zaginął... Quote
kometa Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Niestety nikt nie dzwonił:( zmieniłam dane do kontaktu w pierwszym poście bkoleżanka jest często poza zasięgiem:( dziekujemy za ogłoszenie:) Quote
Leyla Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 kometa napisał(a):Alez tak-oczywiscie. Sparawa wyglada tak-Misio trafil do miejsca z którego sie nie wychodzi zywym. Miał własnie jechac z resztą psów do wietnamczykw na mięso gdy cudem udao się go wyciągnąc. Potem trafil do hoteliku gdzie byl sponsorowany przez AFN, jednak w zwiazku z tym ze hotelik zostal zlikwidowany-by nie trafil na paluch-udało się go dac do wspaniałego Milanówka. A tytuł inny niż tamtego watku z prostego powodu-tamten nie zwracał żadnej uwagi a liczyliśmy że w ten sposób ktoś się zainteresuje psiulkiem i pomoże mu znalezc nowym domek. [FONT=Arial Black]kometa[/FONT][FONT=Arial] co to było za miejsce z którego nie wychodzi się żywym????? gdzie ono jest?? jak to sie stało ,że został uratowany??? były tam jeszcze inne psy?? napisz proszę jak to było:crazyeye:[/FONT] Quote
Nadziejka Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 :thumbs::calus::Dog_run::Dog_run::Dog_run:Misiaczku odwiedzamy ciebie bialasku :loveu::loveu:domeczku obudz sie i przybadz po cudnego piesiula !!:loveu: Quote
Leyla Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 domeczku zjaw się Misiulkowi prędziutko ,On tak czeeeka:modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla: Quote
Recommended Posts