kometa Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [FONT=Arial]MISIO (vel FILIPEK)[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]-WSPANIAŁY, kochany, radosny, dobry...[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Nadszedł jednak dzień w którym się znudził...[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Trafił do lasu...[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Bezbronny, przerażony i nie rozumiejący co się stało-następnie znalazł się w miesjcu w którym miał stać się jedzeniem dla wietnamczyków...[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Uratowany, teraz bezpieczny poszukuje kochającego domu..[/FONT] [FONT=Arial]Misio jest bardzo przyjacielskim i oddanym psem, kocha ludzi i uwielbia kontakt z nimi, podobnie jak zabawy ukochaną piłeczką.[/FONT] kontakt: Schronisko w Milanówku, ul. Brwinowska 48, 05-822 Milanówek telefony: 22 724 82 05, 509 441 902, 509 441 907 kontakt do wolontariusza: 607 584 763, e-mail azzie5@wp.pl Quote
betka-sp Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 rany boskie............mi już chyba brak słów.............:angryy::angryy::angryy: Quote
kometa Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Misio, obecnie zwany Filipem ak jest opisywany przez wolontariuszki: Filip to średniej wielkości pies. Pięknie chodzi na smyczy, jest bardzo delikatnej budowy, bardzo kochany w stosunku do ludzi. Jest uosobieniem dobra - spokojny, grzeczny, słucha się i pilnuje się ludzi. Lubi przytulanie i uwielbia spacery. Na razie nie nauczony jest czystości w domu, najlepiej zatem, aby trafił do domu z ogrodem. Quote
BasiaD Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 O Boże.. A to taki słodki Białasek! Niuniu wracaj na początek prosić cioteczki o domek! Quote
betka-sp Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 sliczny białasku...hop na spacerek do góry. :lol::lol::lol: Quote
betka-sp Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 ac o tu tak cicho?? co z małym??? jak sie czuje??? kto zrobi banerek??? ba ja sie jeszcze nie naumiałam :placz::placz::placz: Quote
mru Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 już elmirka do mnie napisała :) już robię matko... brak słów to mnie przerasta jak to się stało, że on w ogóle został uratowany? jej... patrzcie jakie to jest ironiczne ludzie najpierw wywalają psy/ nieodpowiedzialnie je mnożą a potem je zjadają... (przekonani, że jedzą coś innego wzdrygają się na myśl o tym, że mogą jeść psa) sami siebie kiedyś zjemy i zgnoimy i nie zauważymy kiedy Quote
Foxowa Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Jejciu śliczny białasek. Mogę tylko podnieść. Quote
elmira Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Mnie psy zadziwiają. Ludzie robią im krzywde...glodzą, katują, obdzierają ze skóry, gwałcą, a nawet pożerają...a one cały czas wierne i wpatrzone w człowieka. Śliczny ten Misio. Quote
elmira Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 mru napisał(a):no już się ogarnęłam! * * * Się ogarnęłam:crazyeye:??? Jak zwykle piekne :) Dziekuję mru :loveu: Quote
mru Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 ten ostatni banerek to jakby się znudził i z nudów chcieli go zjeść :eviltong: ale może chociaż przyciągnie tym... :cool3: Quote
kometa Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 jesteś NIESAMOWITA!:crazyeye::loveu: DZIĘKUJĘ:) czy ktoś mi może napisac pw jak wstawic sobie do podpisu banerek..?:oops: Quote
mru Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 ja napiszę ogólnie, bo może komuś sie przyda jeszcze ;) a więc tak: wybierasz banerek i go zaznaczasz tak jak tekst - trzymając lewy przycisk myszy taki już zaznaczony klikasz prawym i wybierasz z listy - kopiuj potem klikasz w Panel Użytkownika i Edytuj Sygnaturę tam z prawej i w to białe okno edycji klikasz prawym i dajesz wklej :) i już tylko jeszcze trzeba na dole dać - zapisz zmiany :cool3: Quote
elmira Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 zjedz mnie ! CZŁOWIEK, TO NIE BRZMI DUMNIE!!! Quote
EVA2406 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 a głupi naród je tą chińszczyznę, od tych prymitywnych brudasów :angryy: Quote
emilia2280 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='EVA2406']a głupi naród je tą chińszczyznę, od tych prymitywnych brudasów :angryy:[/quote] o kochana, ja, dawna fanka chinszczyzny i chinczyków, w ramach protestu bojkotujé ich haniebne zarcie - nie tkné chinszczyzny, ani miésa poza ptactwem (narazie). no i cholera stalam sie rasistká. po olimpiadzie w chinach- do grona "ciaboli" doszli i chinczycy. tylko czarnych-afroamerykanów jeszcze narazie nie mam powodu nie lubic :p Quote
kometa Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 dokładnie:( pomożecie w ogłoszeniach?:cool3: Quote
Recommended Posts