Soema Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Aniu... Nemo jest dziś w Metrze.. ale nie podałaś numeru telefonu :shake: tylko sam mail. Quote
salibinka Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Soema napisał(a):Aniu... Nemo jest dziś w Metrze.. ale nie podałaś numeru telefonu :shake: tylko sam mail. Nie ma numeru?:-o. Jestem pewna, że wpisywałam:-(:wallbash: Pewnie coś pokręciłam w nocy. Gapa ze mnie:grab: No nic, jest mail - jeśli trafi się TEN KTOŚ, będzie się musiał wysilić i napisać... Quote
salibinka Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Nemuś jest dzisiaj w Krakowskiej:lol:, więc może... Quote
salibinka Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Jestem kochany, socjalno-reformowalny ;), człowiekolubny i... bez DS... Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 salibinka napisał(a):Cisza absolutna :???:. Aniu niestety cisza :shake:bedziemy myslec o Nemusiu jednak nadal. Quote
Toska Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Piękny , zdrowy , odchuchany Nemuś :loveu: nie ma szczęścia do ogłoszeń i dalej czeka ! aż niewiarygodne :shake: Salibinko , jak sobie radzisz ? przecież to już kawał czasu jest Nemo u Ciebie ! separujesz piesy , czy jakoś się wszyscy dogadali ? pozdrawiam i moc głasków dla mojego ulubieńca:loveu: posyłam ! Quote
salibinka Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='Toska']Piękny , zdrowy , odchuchany Nemuś :loveu: nie ma szczęścia do ogłoszeń i dalej czeka ! aż niewiarygodne :shake: Salibinko , jak sobie radzisz ? przecież to już kawał czasu jest Nemo u Ciebie ! separujesz piesy , czy jakoś się wszyscy dogadali ? pozdrawiam i moc głasków dla mojego ulubieńca:loveu: posyłam ! Separuję. Nemeczka strasznie denerwuje obecność Edena - to jest, myślę, terytorializm, bo na spacerach nie reaguje tak radykalnie - a ostatnio jest w stosunku do napotkanych samców w ogóle nader grzeczny, o dziwo:crazyeye:;). Mój Eden ignoruje go, odwraca się, udaje że nie widzi, ale to jest właśnie to najgorsze :shake: - ja wiem, że za wszelką cenę unika konfrontacji z samcem w swoim domu, ale gdyby się zdarzyła...:shake:. Miałam kiedyś podobne doświadczenie z innym podobnie reagującym samcem w dt (gdyby nie miska z wodą pod ręką, skończyłoby się źle, bo mój Eden to znaleziony charci mix i pewne techniki ma niestety opanowane do perfekcji) - nic się wtedy nie stało, no może parę moich siwych włosów;), ale już wiem, że samce u mnie w domu to... spora (zbyt spora) nonszalancja z mojej strony:evil_lol:. Teraz, jak jest ciepło, troszkę nam łatwiej, wykładam kocyk i miski przed dom i się wymieniają "dyżurami". W nocy (ze mną) i jak jest gorsza pogoda, Eden przebywa w sypialni a Nemek na dole (dolne łóżko 2x2m już jest całe jego:lol:). Spacery - też na zmiany. Od biedy jeżdżą jednym autem - Eden z tyłu, Nemek z przodu. Muszę jednak trzymać wtedy Nemusia przy sobie bardzo uważnie, bo jak tylko Eden szczeknie - np. na coś za oknem - Nemek rzuca się na kratkę jak tygrys :( (a z tyłu jeździ mój syn). Dlatego już unikam. Nie jest łatwo. Teściowa się obraża, bo w takim składzie nici z wyjazdu do Niej na Święta:evil_lol: [SIZE=2]Ale ja wiem, że warto... dla tego małego, łaciatego łozbuziaka:lol: i wiem, że znajdzie dom - napewno. Quote
Toska Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 No to widzę , że nie masz lekko ... znam te pilnowania , kto w którym pokoju , kto kiedy wychodzi , wchodzi , je , spaceruje ....jest to "nieco" kłopotliwe , oj , jest :cool3: ale wierzę , że Nemusiowi :loveu: znajdziesz dom najlepszy z możliwych , jeszcze tylko odrobina cierpliwości ! i w tym wszystkim jeszcze wczoraj znalazłaś czas , żeby wyciągnąć ze schronu i przebadać Drondelka - masz wielkie serce Salibinko :lol: pozdrawiam cieplutko :lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Aniu ,moze jadna w koncu usmiechnie sie szczęcie do nemusia i bedziesz mogla jechac na swieta do tesciowej?;) Trzymam mocno kciuki :thumbs::thumbs: Quote
salibinka Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 [quote name='Foksia i Dżekuś']Aniu ,moze jadna w koncu usmiechnie sie szczęcie do nemusia i bedziesz mogla jechac na swieta do tesciowej?;) Myślisz...?:question: - to ja eeee..., nie jadę dzisiaj z Nemkiem do Kundla:evil_lol: A poważnie - serdecznie dziękuję p. Magdo, Beatko. Quote
Toska Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Pięknie się Nemuś dziś prezentował w "Kundlu ":lol: i miło było Ciebie Aniu zobaczyć :lol: mam nadzieję , że ktoś się Nemeczkiem zauroczy i da mu najlepszy domek na świecie !!! Quote
Toska Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 :lol: Malutki baranek , co ma złote różki pilnuje pisanek na trawce z rzeżuszki. A gdy nikt nie patrzy chorągiewką buja i cichutko beczy bee-bee , alleluja !!! :lol: Zdrowych , pogodnych , rodzinnych Świąt Wielkanocnych całej Rodzince życzy Toska :lol: Quote
jotpeg Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Nemusiu, wszystkiego najlepszego na Swieta, a przede wszystkim wspanialego domu!!! slicznie wyszedl na ostatnich zdjeciach, mordka taka usmiechnieta :loveu::loveu::loveu: Quote
salibinka Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Witamy się poświątecznie :). Cisza adopcyjna jak makiem zasiał. Co prawda był jeden telefon, ale... znowu chcieli do budy i piwnicy:crazyeye: :(. NIe wiem, czemu Nemuś budzi zainteresowanie takich osób a na kanapę do kochania nikt... Moja kochana mordka :): Quote
jotpeg Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 niech sami siedza w piwnicy!!! :angryy: nie wiem, skad ludziom do glowy przychodzi cos takiego :mad: a Nemus :loveu::loveu::loveu: wprost fruwa na tych zdjeciach cudnych, łąkowych! Quote
salibinka Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Dziękuję za piłeczkę, Irenko:loveu:, i piękną kartkę z życzeniami - odebrałam dzisiaj :lol:. Popróbujemy z Nemkiem. Quote
salibinka Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Bardzo prosimy, może ktoś jeszcze ma pomysł na "promocję" Nemeczka, albo mógłby pomóc w kolejnych/dodatkowych ogłoszeniach:oops:. Zbliża się powoli okres urlopowy - taki "martwy" w sumie okres adopcyjny, warto byłoby właśnie teraz zadziałać, bo kawaler ciągle bez domu - od listopada - to kawał czasu... oprócz tego zmiany i moje ciągłe skupienie na Jego bezpieczeństwie. DS pilnie potrzebny. Quote
salibinka Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Wstawiliśmy się rozpaczliwie a ponownie na cafe... w tonie rozkosznym i ze szczególną dbałością o numer:evil_lol: na metr od Metra - może... Nemeczku... może... A mój Dziadek kochany (któremu nie wypada już śpiewać sto lat, tylko drugie tyle co najmniej:loveu:) zagroził mi dzisiaj przez telefon, że jak domku najlepszego nie znajdę dla "znajdy", to mnie osobiście pouczyć w tej kwestii z Mazowsza przyjedzie:lol:, bo bardzo mnie chce zobaczyć, a ja tu nie mogę ni w ząb...;) Quote
jotpeg Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 faktycznie, promocja pilnie potrzebna, bo jak przyjdzie lato, to adopcje staną... na razie nie mam pomysłu, ale ponawianie ogłoszeń to dobry kierunek. Quote
Recommended Posts