majka50 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Aniu zaglądamy, tylko co pisać jak nie mogę nic pomóc. Mogę tylko życzyć Tobie wytrwałości ,a Nemeczkowi dobrego ludzia.Trzymajcie sie kochani:loveu::loveu: Quote
irenaka Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Ciotka Irena tylko czyta:oops: Zabrałam się za kolejną turę ogłoszeń ( oczywiście Nemusia też). Nemuś ma jednego obserwatora na allegro. Denerwują mnie ludzie, na co czekają? Idę popracować. Quote
salibinka Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 irenaka napisał(a):Ciotka Irena tylko czyta:oops: Zabrałam się za kolejną turę ogłoszeń ( oczywiście Nemusia też). Nemuś ma jednego obserwatora na allegro. Denerwują mnie ludzie, na co czekają? Idę popracować. Dziękuję, Irenko:loveu: - pracusiu kochany! Quote
salibinka Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 jotpeg napisał(a):jak tu pomoc?? moze akcja plakatowa? :roll: Odkopię mój plakat i jeszcze raz wstawię tutaj i na pierwszą stronę też. Jeśli ktoś będzie mógł... wydrukować i powiesić w swojej okolicy - bardzo proszę :loveu: Quote
salibinka Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Plakat Nemusia: nemoplakatPDF.pdf - File Shared from Box.net - Free Online File Storage Quote
irenaka Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Wujek Romek :loveu: śledzi mnie na dogo, to grzecznie proszę o wydrukowanie Nemusia na laserze. Quote
Romi Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 irenaka napisał(a):Wujek Romek :loveu: śledzi mnie na dogo, to grzecznie proszę o wydrukowanie Nemusia na laserze. Ano wujek śledzi i już plakacik sobie skopiował i podrukujemy :eviltong: Quote
salibinka Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Agent śledczy i agentka od zadań specjalnych - piękny duet:loveu: Quote
salibinka Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Mmm... jeszcze pytanie do dentoznawców - czy to normalne, żeby mieć taki tylny kieł?? Swoją drogą potrzebny dentysta - odkamieniacz :roll: Quote
Romi Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 salibinka napisał(a):Agent śledczy i agentka od zadań specjalnych - piękny duet:loveu: Jesteśmy jak Tequila i Bonetti....ja węsze jak Tequila a Irenka to Bonetti (tylko w damskim wykonaniu) :cool1: Quote
jotpeg Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 swietne foty, zwlaszcza to z otwarta paszcza :loveu::loveu: plakat drukne i rozwiesze. Quote
majka50 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 No taki piękny kawaler jestem,że hej:loveu: Duż:buzi:o całusków od ciotki majki i Tobci. Quote
salibinka Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Nooo, Tequila & Bonetti w wersji light czyli kobiecej ;) - musicie sobie kiedyś fotę wspólną zrobić i wstawić w podpisy :evil_lol:, żeby było jasne, jake to jednostki (a raczej duety) specjalne na dogo działają :lol: Majka, jotpeg - wspaniały kawaler z Nemusia - to fakt - rezolutny, wygadany, uczuciowy i piękny - ktoś to wreszcie doceni, wierzę :roll: Quote
jotpeg Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 wyslalam maila do blizszych i dalszych znajomych ze zdjeciami Nemusia i opisem, liczac, ze pojdzie info dalej, ale - jak na razie - zadnego odzewu :roll: co ja mam za znajomych, mysle sobie :roll: Quote
irenaka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Dobrze, że tu byliście jak mnie nie było. Trochę ogłoszeń dla Nemusia: WWW.pineska.pl WWW.darmobranie.pl WWW.mammisa.pl WWW.adopcjapsa.pl WWW.gieldaogloszen.pl WWW.przygarnijzwierzaka.pl WWW.kupsprzedaj.pl WWW.pajeczyna.pl WWW.aleokazja.pl WWW.alegratka.pl WWW.cafeanimal.pl WWW.4lapy.pl WWW.kupiepsa.pl WWW.e-zwierzak.pl WWW.adopcje.org WWW.gumtree.pl http://zwierzakiwkrakowie.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?58110 Quote
salibinka Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Irenko:crazyeye::loveu: - dzięki ogromne za masę ogłoszeń! jotpeg:loveu: - ważne, że Nemuś "krąży" - w końcu Ktoś odpowiedni go dostrzeże (wierzę) - dzięki! Quote
salibinka Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Może mi doradzicie, jak przekonać Nemeczka do rozrywek "intelektualno - sportowych"? :roll: - smuto mi, bo widzę, że nie miał chyba w życiu do czynienia z piłeczką itp. Jak jesteśmy sami, w ogóle go to nie rusza, jak jesteśmy z Milą, to leci za Milą (nie za piłką) z rabanem i ją odgania. Próbowałam kilka razy niby kongo - czyli ażurową piłeczkę z mięskiem w środku - moje psy mają z tego frajdę i ciekawe zajęcie - Nemuś poturla ją troszkę i daje spokój. Nie nadaje się do zabaw typu - przewalanki (uwielbiam to z moim Edenem:evil_lol:) - raz ze względu na nóżkę, dwa - Nemuś jest zbyt emocjonalny i rozkręca się maksymalnie. Pytam, bo mam wrażenie, że mi się Nemek nudzi za często i gdyby umiał, chetnie by się bawił w ten czy inny sposób:roll:. Co tu można wymyślić dla niego? Quote
irenaka Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Myślę sobie dzisiaj : wejdę na wątek Nemusia i paskiem kogoś pociągnę za brak wpisów na wątku a tu okazuje się, że znowu się dogo buntuje i nie mam po prostu powiadomień na mail. Dlaczego nie jestem zdziwiona?:diabloti: A co do zabaw Nemusia, to myślę, że jeżeli kongo nie pomaga to może jakaś zabawka sznurkowa? Mizianie po nosku i podgryzanie może to będzie to? Jestem zdziwiona, że kongo nie działa, bo nawet krzyczkowe psiaki lubią się nią bawić. Na początku tylko trzeba pilnować, żeby karmy był dostatek a później już sama piłka jest atrakcją. Mam Aniu w domu taką. Może Ci wyślę? Quote
salibinka Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Widzisz Irenko, z tą piłeczką "kongo" to jest tak, że Nemek bardzo szybko się zniechęca - a wydaje mi się, że ona jest łatwiejsza niż normalne kongo, bo jest baaardzo ażurowa i łatwiej ją rozpracować. Moglibyśmy spróbować z tą, którą masz, jeśli to coś innego :). Nemek bardzo lubi takie zaczepianko - gryzanko z nim, ale trzeba uważać, żeby nie wybuchł z emocji:roll:. Dzisiaj wypuszczam dziką myszkę o wdzięcznym imieniu Tralaliszka:roll: i zamykam dt dla myszek - jak to dobrze, że już wiosna! Quote
Soema Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 A zdjęć myszki, Aniu nie masz?:razz: Moja Nancy też nie umiała się bawić, gryźć.. jedynie skakać.. Teraz się gania, już wie że gryźć w zabawie może. Jak byłyśmy w moim domu, to w salonie sama się bawiła, rzucała piłkę.. tu w Krk w mieszkaniu - nie chcę :roll: smutne to trochę, że takie cudowne psiaki miały takie życie, że nawet zabaw w nim nie było... Quote
salibinka Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Soema napisał(a):A zdjęć myszki, Aniu nie masz?:razz: Moja Nancy też nie umiała się bawić, gryźć.. jedynie skakać.. Teraz się gania, już wie że gryźć w zabawie może. Jak byłyśmy w moim domu, to w salonie sama się bawiła, rzucała piłkę.. tu w Krk w mieszkaniu - nie chcę :roll: smutne to trochę, że takie cudowne psiaki miały takie życie, że nawet zabaw w nim nie było... No nie mam :lol:. Ale jak bardzo chcesz, to mogę mieć:lol:. Cieszę się, że Nancy robi postępy i... czytałam, że głośno myślisz o tym i owym:evil_lol: - byłoby cudownie. Nancy to szczeniorek a Nemuś ma swoje latka. Ale może coś zaskoczy z piłeczką:roll:. Bardzo bym chciała, żeby jakoś fajnie wykorzystywał swoją energię. Szkoda, że nie możemy być wszyscy razem. Eden Nemusia ignoruje (a przynajmniej się stara) a Nemuś Edena nie znosi i to z pasją. Czuje jego obecność (chociaż nie mają bezpośredniego kontaktu) i stresuje go to dodatkowo. Przed wejściem mam taką choinkę - była kupiona na BN, tak się cieszyłam, bo przeżyła i wylądowała w ogródku. Przetrwała donicę ale rywalzacji Nemka i Edena już nie przetrwa:evil_lol::shake: - leją na nią bez opamiętania (chociaż Eden tego nie robił wcześniej). Quote
Soema Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 No niestety.. Moi rodzice zawsze mi mówią, chcesz mieć sukę - nie będziesz mieć trawnika, chcesz mieć psa - pożegnaj się z krzewami..:diabloti: Ale współczuję.. szkoda, że się nie dogadali.. Może by go Eden czegoś nauczył. A jak Nemo reaguje na młode psy? A Nancy, 8 miesięcy, a co przeszła przez te 4 pierwsze, to chyba nie chcę wiedzieć..:roll: a Nemuś...:shake::-( Quote
Recommended Posts