Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

salibinka napisał(a):
Do Krak-Vetu, a jakże;). Dzwoniłam do Ewelinki - ucieszyła się bardzo, że Cię zobaczy - zaraz do Ciebie zadzwoni sama:lol:.

Dzisiaj dzwoniła Ewelinka:loveu:. Czwartek jest pewny.
Ucałuję znowu Nemusia:loveu:.

• Replies 727
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

salibinka napisał(a):
I ode mnie też wycałuj, proszę, Irenko, łaciate słoneczko:loveu:.

Ewelinka obiecała porozwieszać plakaty:loveu:

Nikt nie dzwoni:bigcry:

Zadzwoni, tylko cierpliwości.

Dzisiaj nici z badań.
Nemuś jadł o 10 i trzeba to przełożyć.:shake:
Jutro nie pobierają krwi i na dodatek trzeba być przed 17, bo nie ma później faceta który przewozi krew na Sanocką.
Umówiłam się z Ewelinką na przyszły tydzień, dostosuję się to Jej terminarza.

Posted

Nemusiu :loveu: , co u ciebie ?
przecież twoje wielbicielki czekają na wieści :lol:
już po badaniach ? i jakie decyzje odnośnie operacji ?

głaski dla dzielnego Nemka :loveu: i pozdrowienia dla jego opiekunki :lol:

Posted

Nie dało rady w tym tygodniu. Ewelinka obiecała sam początek przyszłego. Martwię się, bo się przeciąga to badanie i co za tym idzie, zabieg:shake:. Jeśli teraz nie da rady, sama pojadę po niego od razu po niedzieli. Poza tym ok.:roll:... Tylko z ogłoszeń nic, cisza.

Posted

Ewelinka zrobiła badania. Dzisiaj mają być wyniki. Ja jutro postaram się osobiście porozmawiać z dr Orłem (bo środa akurat) co i jak i ustalić termin zabiegu. Czas najwyższy.

Posted

[quote name='salibinka']Ewelinka zrobiła badania. Dzisiaj mają być wyniki. Ja jutro postaram się osobiście porozmawiać z dr Orłem (bo środa akurat) co i jak i ustalić termin zabiegu. Czas najwyższy.

Mam nadzieję, że wyniki będą już dobre.
Martwi mnie przywiązanie Nemusia do Ewelinki :shake:.
Jedno allegro już się skończyło, w tym tygodniu dałam następne.
NEMO - MARZY O DOMU NA ZAWSZE (539789357) - Aukcje internetowe Allegro
Jak tylko się trochę odrobię to zacznę następne ogłoszenia robić.

Posted

Irenko:loveu: dziękuję za ogłoszenia. Też mnie to wszystko martwi - nie rozumiem tej ciszy - Nemuś jest cudny. Jak Teklunia - cała chora i starsza - grzeje doopkę w DS to i Nemusiowi musi się udać... Bardzo w to wierzę.

Posted

salibinka napisał(a):
Wyniki krwi są dobre:loveu: - w piątek Nemuś ma zabieg.

Trzymam kciuki za Nemo i czekam na informacje :) zuch chłopak :lol: i Kobiety Anioły :loveu:

Posted

No to jutro ciotka Irena będzie miała dniówkę z głowy.
Napiszecie mi chociaż SMS jak będzie po operacji?
Błagam o wiadomość, jak się obudzi i będzie OK!!!!:modla::modla::modla:

Posted

o rany , to już jutro !
no to powodzenia piesku :loveu: , niech wszystko pójdzie dobrze a potem goi się szybko i bezproblemowo !!!
o której kciuki zaciskamy ?

Posted

Wybaczcie, że Was naszykowałam na jutrzejsze emocje:oops: - wkradło mi się wczoraj nieporozumienie w lecznicy - zabieg odbędzie się w przyszły piątek.
Pomyłka wyszła przy okazji problemu z transportem - samochód mi się zbuntował. Mam nadzieję, że da się go podnieść z martwych:roll:.

Posted

co się odwlecze ....
czyli notujemy w pamięci przyszły piątek na trzymanie kciuków z całych sił :lol:
Nemusiu :loveu:, głaski dla ciebie , mizianko i co tam jeszcze lubisz :lol:

Posted

Zaistniało duże prawdopodobieństwo, że od połowy lutego Nemuś zostaje bez dt:shake::-(. Ewelinka - bardzo możliwe - wyjedzie na dwa miesiące do Szwecji - dostała propozycje stypendium. Zadzwoniła do mnie dzisiaj z tą informacją. Nie jest to jeszcze na 100%, ale... jeśli tak, muszę odebrać Nemeczka. To będzie dramat. Nemuś będzie po operacji (piątek), po pobycie u Ewelinki, którą pokochał bardzo, nie ma propozycji DS, ja nie mam go gdzie umieścić, przecież kojec w jego stanie to niemożliwość!

Nemuś potrzebuje tymczasu rezerwowego.
Proszę, może ktoś z Was może lub wie o wolnym dt. Jeśli ktoś mógłby pomóc zobowiązuję się do pomocy w utrzymaniu Nemeczka i - tak jak do tej pory - do prowadzenia wszelkich kwestii związanych z leczeniem, transportem Nemusia do lekarza (Kraków) itp.

Posted

Ale się porobiło..:roll: Ewelinie pewnie bardzo przykro. Jak taka psina może domu jeszcze nie mieć?! Ja rozmawiałam z tymi sąsiadkami, one planują wiosną adoptować starszą bidę, ale to musi być sunia :roll: nie chcą psa..

Posted

Dzięki Karina, że próbowałaś. Tak, "przykro" to za mało powiedziane, szczególnie jeśli chodzi o Nemusia:-(.

Ewelinka ma poinformować mnie, jak tylko sytuacja się wyklaruje na 100% - ale piszę już teraz, bo nie może ta kwestia zostać na ostatnią chwilę z oczywistych względów.

Sytuacja Nemusia to sytuacja na krawędzi - potrzebuje pomocy znowu...

Posted

Aniu, Nemuś ma jakiś swój plakat? Teraz jestem chora, jeszcze 3 szczeniaki mam, ale jakby mi się poprawiło mogłabym porozwieszać po osiedlu, że to Cudo domu szuka. Wiem, że tak ciężko, ale trzeba próbować wszystkiego :roll:

Posted

Operacja i ten pierwszy czas po - na pewno u Eweliny. Ja ciągle mam nadzieję, że ten wyjazd nie wyjdzie - wtedy Nemuś zostanie. Ale jeśli... (a niestety dla Nemusia jest to mocno prawdopodobne) sytuacja będzie bardzo trudna. Nie wiem, gdzie go dać :(.
Wydałam Teklusię do domku i teoretycznie miejsce w tej chwili jest. Praktycznie w przypadku Nemusia jednak byłaby to masakra. Mam sunię i dużego, chartopodobnego samca, który niebardzo toleruje inne samce. tym bardziej chętne do "dyskusji" (stąd mogę wyłącznie sunie) - Nemuś bywa małym zadziorkiem - i do tego odważnym. Mojego Edena znam i wiem, że jak straci cierpliwość, nie opuści. Konfiguracja Eden - Nemo jest niemożliwa.
Kojec - niemożliwość w stanie Nemusia, tym bardziej o tej porze roku :(

Mam nadzieję, że w ciągu kilku dni sytuacja się wyklaruje. Ale już teraz proszę o pomoc w znalezieniu alternatywnego miejsca.