irenaka Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 salibinka napisał(a):Do Krak-Vetu, a jakże;). Dzwoniłam do Ewelinki - ucieszyła się bardzo, że Cię zobaczy - zaraz do Ciebie zadzwoni sama:lol:. Dzisiaj dzwoniła Ewelinka:loveu:. Czwartek jest pewny. Ucałuję znowu Nemusia:loveu:. Quote
salibinka Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 I ode mnie też wycałuj, proszę, Irenko, łaciate słoneczko:loveu:. Ewelinka obiecała porozwieszać plakaty:loveu: Nikt nie dzwoni:bigcry: Quote
irenaka Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 salibinka napisał(a):I ode mnie też wycałuj, proszę, Irenko, łaciate słoneczko:loveu:. Ewelinka obiecała porozwieszać plakaty:loveu: Nikt nie dzwoni:bigcry: Zadzwoni, tylko cierpliwości. Dzisiaj nici z badań. Nemuś jadł o 10 i trzeba to przełożyć.:shake: Jutro nie pobierają krwi i na dodatek trzeba być przed 17, bo nie ma później faceta który przewozi krew na Sanocką. Umówiłam się z Ewelinką na przyszły tydzień, dostosuję się to Jej terminarza. Quote
tyciaNi Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 no cóż, ważne że wszystko pod kontrolą ;) Quote
Toska Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Nemusiu :loveu: , co u ciebie ? przecież twoje wielbicielki czekają na wieści :lol: już po badaniach ? i jakie decyzje odnośnie operacji ? głaski dla dzielnego Nemka :loveu: i pozdrowienia dla jego opiekunki :lol: Quote
salibinka Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Nie dało rady w tym tygodniu. Ewelinka obiecała sam początek przyszłego. Martwię się, bo się przeciąga to badanie i co za tym idzie, zabieg:shake:. Jeśli teraz nie da rady, sama pojadę po niego od razu po niedzieli. Poza tym ok.:roll:... Tylko z ogłoszeń nic, cisza. Quote
salibinka Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Ewelinka zrobiła badania. Dzisiaj mają być wyniki. Ja jutro postaram się osobiście porozmawiać z dr Orłem (bo środa akurat) co i jak i ustalić termin zabiegu. Czas najwyższy. Quote
irenaka Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='salibinka']Ewelinka zrobiła badania. Dzisiaj mają być wyniki. Ja jutro postaram się osobiście porozmawiać z dr Orłem (bo środa akurat) co i jak i ustalić termin zabiegu. Czas najwyższy. Mam nadzieję, że wyniki będą już dobre. Martwi mnie przywiązanie Nemusia do Ewelinki :shake:. Jedno allegro już się skończyło, w tym tygodniu dałam następne. NEMO - MARZY O DOMU NA ZAWSZE (539789357) - Aukcje internetowe Allegro Jak tylko się trochę odrobię to zacznę następne ogłoszenia robić. Quote
salibinka Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Irenko:loveu: dziękuję za ogłoszenia. Też mnie to wszystko martwi - nie rozumiem tej ciszy - Nemuś jest cudny. Jak Teklunia - cała chora i starsza - grzeje doopkę w DS to i Nemusiowi musi się udać... Bardzo w to wierzę. Quote
tyciaNi Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 pozdrawiam i podnoszę sierściucha :diabloti: Quote
Soema Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 salibinka napisał(a):Wyniki krwi są dobre:loveu: - w piątek Nemuś ma zabieg. Trzymam kciuki za Nemo i czekam na informacje :) zuch chłopak :lol: i Kobiety Anioły :loveu: Quote
salibinka Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Wyniki krwi są dobre:loveu: - w piątek Nemuś ma zabieg. Quote
irenaka Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 No to jutro ciotka Irena będzie miała dniówkę z głowy. Napiszecie mi chociaż SMS jak będzie po operacji? Błagam o wiadomość, jak się obudzi i będzie OK!!!!:modla::modla::modla: Quote
Toska Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 o rany , to już jutro ! no to powodzenia piesku :loveu: , niech wszystko pójdzie dobrze a potem goi się szybko i bezproblemowo !!! o której kciuki zaciskamy ? Quote
tyciaNi Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 ja też się cieszę, ściskam palucha na szczęście i na info po "wszystkim" czekam :loveu: Quote
salibinka Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Wybaczcie, że Was naszykowałam na jutrzejsze emocje:oops: - wkradło mi się wczoraj nieporozumienie w lecznicy - zabieg odbędzie się w przyszły piątek. Pomyłka wyszła przy okazji problemu z transportem - samochód mi się zbuntował. Mam nadzieję, że da się go podnieść z martwych:roll:. Quote
Toska Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 co się odwlecze .... czyli notujemy w pamięci przyszły piątek na trzymanie kciuków z całych sił :lol: Nemusiu :loveu:, głaski dla ciebie , mizianko i co tam jeszcze lubisz :lol: Quote
salibinka Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Zaistniało duże prawdopodobieństwo, że od połowy lutego Nemuś zostaje bez dt:shake::-(. Ewelinka - bardzo możliwe - wyjedzie na dwa miesiące do Szwecji - dostała propozycje stypendium. Zadzwoniła do mnie dzisiaj z tą informacją. Nie jest to jeszcze na 100%, ale... jeśli tak, muszę odebrać Nemeczka. To będzie dramat. Nemuś będzie po operacji (piątek), po pobycie u Ewelinki, którą pokochał bardzo, nie ma propozycji DS, ja nie mam go gdzie umieścić, przecież kojec w jego stanie to niemożliwość! Nemuś potrzebuje tymczasu rezerwowego. Proszę, może ktoś z Was może lub wie o wolnym dt. Jeśli ktoś mógłby pomóc zobowiązuję się do pomocy w utrzymaniu Nemeczka i - tak jak do tej pory - do prowadzenia wszelkich kwestii związanych z leczeniem, transportem Nemusia do lekarza (Kraków) itp. Quote
Soema Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Ale się porobiło..:roll: Ewelinie pewnie bardzo przykro. Jak taka psina może domu jeszcze nie mieć?! Ja rozmawiałam z tymi sąsiadkami, one planują wiosną adoptować starszą bidę, ale to musi być sunia :roll: nie chcą psa.. Quote
salibinka Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Dzięki Karina, że próbowałaś. Tak, "przykro" to za mało powiedziane, szczególnie jeśli chodzi o Nemusia:-(. Ewelinka ma poinformować mnie, jak tylko sytuacja się wyklaruje na 100% - ale piszę już teraz, bo nie może ta kwestia zostać na ostatnią chwilę z oczywistych względów. Sytuacja Nemusia to sytuacja na krawędzi - potrzebuje pomocy znowu... Quote
salibinka Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Podaj mi maila na pw - wyślę Ci w pdf-ie. Dzięki. Quote
Soema Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Aniu, Nemuś ma jakiś swój plakat? Teraz jestem chora, jeszcze 3 szczeniaki mam, ale jakby mi się poprawiło mogłabym porozwieszać po osiedlu, że to Cudo domu szuka. Wiem, że tak ciężko, ale trzeba próbować wszystkiego :roll: Quote
Toska Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 o matko , no to sytuacja trudna się zrobiła ...... Tyle psiak czekał na operację i co teraz ? Kto może dać DT Nemkowi ? Quote
salibinka Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Operacja i ten pierwszy czas po - na pewno u Eweliny. Ja ciągle mam nadzieję, że ten wyjazd nie wyjdzie - wtedy Nemuś zostanie. Ale jeśli... (a niestety dla Nemusia jest to mocno prawdopodobne) sytuacja będzie bardzo trudna. Nie wiem, gdzie go dać :(. Wydałam Teklusię do domku i teoretycznie miejsce w tej chwili jest. Praktycznie w przypadku Nemusia jednak byłaby to masakra. Mam sunię i dużego, chartopodobnego samca, który niebardzo toleruje inne samce. tym bardziej chętne do "dyskusji" (stąd mogę wyłącznie sunie) - Nemuś bywa małym zadziorkiem - i do tego odważnym. Mojego Edena znam i wiem, że jak straci cierpliwość, nie opuści. Konfiguracja Eden - Nemo jest niemożliwa. Kojec - niemożliwość w stanie Nemusia, tym bardziej o tej porze roku :( Mam nadzieję, że w ciągu kilku dni sytuacja się wyklaruje. Ale już teraz proszę o pomoc w znalezieniu alternatywnego miejsca. Quote
irenaka Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Zero odzewu. Zaczynam wpadać w panikę:shake: Quote
Recommended Posts