Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem, jestem i pilnie śledzę wszystko co się dzieje na wątkach. Tylko czasami nie wiem co napisać więc się nie wypowiadam.Irenko bardzo się cieszę z domku Lordzika. Dobrze ,że wzięłaś Patosa. Jesteś wielka.:loveu:Pozdrów Bożenkę ,Romka i Paulinę.Poczochraj wszystkie piesy jak będziesz w Niepołomicach.Muszę znowu tam z Tobą pojechać.A Nemusiowi będę pomagać ile tylko bedę mogła i jak długo trzeba będzie.Jednak licze na to ,że taka śliczna psina szybko znajdzie domek.Szkoda,że nie będzie to Ewelina do której już się przywiązał.I tak sobie myślę,że ciężkie będzie kiedyś ich rozstanie.

• Replies 727
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Nemusiu :lol: , nie myśl sobie , że ciotka Toska całkiem o tobie zapomniała :evil_lol:
stale tu zaglądam po cichutku :lol:
cieszę się , że psiak zdrowieje , widzę , że termin operacji jest już coraz bliższy -będę trzymać kciuki , żeby wszystko poszło jak najlepiej !

głaski dla Nemeczka :loveu:

Posted

Irenko, dzięki za przesłanie zdjęć Beacie - ja, sierota, najpierw źle wszystko zrozumiałam, a wczoraj wróciliśmy już późno w nocy:oops:. Ma szanse na przyszły tydzień do Kundla - jeśli dobrze zrozumiałam.

Foksiu:loveu:

Ewelinka wybierze się tym razem beze mnie - na Mistrzejowice, bo jest problem z terminem. We wtorek najprawdopodobniej. Jeśli krew wyjdzie ok., umawiamy zabieg w Krak-Vecie i... Nemuś startuje po sprawną łapkę.

Posted

[quote name='salibinka']Irenko, dzięki za przesłanie zdjęć Beacie - ja, sierota, najpierw źle wszystko zrozumiałam, a wczoraj wróciliśmy już późno w nocy:oops:. Ma szanse na przyszły tydzień do Kundla - jeśli dobrze zrozumiałam.

Aniu ,wyslalam nemo do gazety krakowskiej ale w kundlu tylko ma szane na razie tylko z ogloszenia bo w czwartek bede tylko psy z Olkusza zabrane przez ktoz i lucek od smalcu bo bedzie program o smalcowniku.:shake:

Posted

salibinka napisał(a):
Dziękuję, Beatko za Nemusia :loveu::loveu::loveu:

Od sześciu lat nie oglądam i nie mam telewizji, ale muszę się chyba zmienić - w życiu nie widziałam "Kundla"...

Piję kawę i mało się nie udławiłam:evil_lol:
Mój TZ też od lat nie ogląda telewizji, ale wczoraj wklejałam link do Kundla z ostatnim programem i zaglądał mi przez ramię, żeby zobaczyć.
Na dodatek wyszłam z psami na spacer a On zaczął "pomagać" mi w robieniu ogłoszeń psów do adopcji. Niestety na paru stronach wkleił zdjęcia naszej Dianki i w efekcie jeszcze piernikiem poprawiałam ogłoszenia:evil_lol:.

Posted

salibinka napisał(a):
Irenko, dzięki za przesłanie zdjęć Beacie - ja, sierota, najpierw źle wszystko zrozumiałam, a wczoraj wróciliśmy już późno w nocy:oops:. Ma szanse na przyszły tydzień do Kundla - jeśli dobrze zrozumiałam.

Foksiu:loveu:

Ewelinka wybierze się tym razem beze mnie - na Mistrzejowice, bo jest problem z terminem. We wtorek najprawdopodobniej. Jeśli krew wyjdzie ok., umawiamy zabieg w Krak-Vecie i... Nemuś startuje po sprawną łapkę.

Aniu!
Jeżeli Ewelinka jedzie na Mistrzejowice to naprawdę daj sobie spokój z robieniem takiej długiej trasy. Jeżeli chcesz to ja bez najmniejszego problemu mogę podejść do lecznicy i spotkać się z Ewelinką i Nemusiem.
Zapłacę za te badania a Ty zostaw kaskę na operację.
Tylko napisz o której to będzie.

Posted

irenaka napisał(a):
Aniu!
Jeżeli Ewelinka jedzie na Mistrzejowice to naprawdę daj sobie spokój z robieniem takiej długiej trasy. Jeżeli chcesz to ja bez najmniejszego problemu mogę podejść do lecznicy i spotkać się z Ewelinką i Nemusiem.
Zapłacę za te badania a Ty zostaw kaskę na operację.
Tylko napisz o której to będzie.

Irenko:loveu:. Nie wiem jeszcze, o której i na 100%, będę się kontaktować dzisiaj z Ewelinką i dam znać jak najszybciej.

Posted

Skleroza totalna ze mnie:evil_lol:
Przypomniałam sobie, że przecież we wtorek rano jest dr.Orzeł.
Więc może Ewelinka da radę na 9 być na Mistrzejowicach?
Nasz kochany doktorek będzie miał możliwość zobaczenia Nemusia osobiście.
A jeżeli nie będzie Jej pasowało rano, to dostosuję się do godziny która będzie Ewelince pasować.

Posted

Rozmawiałam właśnie z Ewelinką - nie da jednak rady we wtorek:shake:. Chce tam jechać w czwartek - dr Orzeł przyjmuje chyba po południu. Dokładnie jeszcze sprawdzi godziny, bo jest poza domem.

Posted

Jest, jest:loveu: - zadzwonił nawet telefon z tego ogłoszenia, ale... w sprawie szczeniaczków...:-o.
Na Nemeczkowy TEN telefon ciągle czekamy. A że śliczny chłopczyk - ba, w realu to najcudowniejsze stworzenie... miłosnotwórcze i czułolubne i... musi mu się udać.

Ewelinka dowiedziała się, że dr O. na urlopie do końca tygodnia, więc w czwartek na badanie krwi pojedzie do innego lekarza - nie ma już na co czekać a i tak dr. O oceni sam wyniki, jak będziemy umawiać zabieg - oby.

Posted

salibinka napisał(a):
Jest, jest:loveu: - zadzwonił nawet telefon z tego ogłoszenia, ale... w sprawie szczeniaczków...:-o.
Na Nemeczkowy TEN telefon ciągle czekamy. A że śliczny chłopczyk - ba, w realu to najcudowniejsze stworzenie... miłosnotwórcze i czułolubne i... musi mu się udać.

Ewelinka dowiedziała się, że dr O. na urlopie do końca tygodnia, więc w czwartek na badanie krwi pojedzie do innego lekarza - nie ma już na co czekać a i tak dr. O oceni sam wyniki, jak będziemy umawiać zabieg - oby.

Aniu!
Tylko poproś Ewelinkę, żeby to było w Krakvecie. W czwartek lub dowolny dzień ( dostosuję się do Ewelinki) podejdę na te badania i zapłacę.
A wyniki będę w komputerze i wtedy wystarczy zadzwonić do do dr. Orła, żeby ocenił.

Posted

irenaka napisał(a):
Aniu!
Tylko poproś Ewelinkę, żeby to było w Krakvecie. W czwartek lub dowolny dzień ( dostosuję się do Ewelinki) podejdę na te badania i zapłacę.
A wyniki będę w komputerze i wtedy wystarczy zadzwonić do do dr. Orła, żeby ocenił.

Do Krak-Vetu, a jakże;). Dzwoniłam do Ewelinki - ucieszyła się bardzo, że Cię zobaczy - zaraz do Ciebie zadzwoni sama:lol:.