majka50 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Jestem, jestem i pilnie śledzę wszystko co się dzieje na wątkach. Tylko czasami nie wiem co napisać więc się nie wypowiadam.Irenko bardzo się cieszę z domku Lordzika. Dobrze ,że wzięłaś Patosa. Jesteś wielka.:loveu:Pozdrów Bożenkę ,Romka i Paulinę.Poczochraj wszystkie piesy jak będziesz w Niepołomicach.Muszę znowu tam z Tobą pojechać.A Nemusiowi będę pomagać ile tylko bedę mogła i jak długo trzeba będzie.Jednak licze na to ,że taka śliczna psina szybko znajdzie domek.Szkoda,że nie będzie to Ewelina do której już się przywiązał.I tak sobie myślę,że ciężkie będzie kiedyś ich rozstanie. Quote
Toska Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Witaj Nemusiu :lol: , nie myśl sobie , że ciotka Toska całkiem o tobie zapomniała :evil_lol: stale tu zaglądam po cichutku :lol: cieszę się , że psiak zdrowieje , widzę , że termin operacji jest już coraz bliższy -będę trzymać kciuki , żeby wszystko poszło jak najlepiej ! głaski dla Nemeczka :loveu: Quote
tyciaNi Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 ja też zaglądam cichuteńko i zaciskam palucha na szczęście ;) Quote
Soema Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Dziewczyny przepraszam za off, ale może możecie pomóc..:oops: ktoś z Waszych znajomych, ktokolwiek.. Szczeniaki mogą trafić do schronu, trzeba pomóc dziewczynom. Kilka dni, nawet w łazience:roll: Kraków-mialy umrzec,z mrozu lub glodu..potwornie zarobaczone,zaniedbane 7 szczeniakow - Strona 9 - Dogomania Forum a dla Nemusia buziak żeby się nie gniewał:loveu: Quote
salibinka Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Irenko, dzięki za przesłanie zdjęć Beacie - ja, sierota, najpierw źle wszystko zrozumiałam, a wczoraj wróciliśmy już późno w nocy:oops:. Ma szanse na przyszły tydzień do Kundla - jeśli dobrze zrozumiałam. Foksiu:loveu: Ewelinka wybierze się tym razem beze mnie - na Mistrzejowice, bo jest problem z terminem. We wtorek najprawdopodobniej. Jeśli krew wyjdzie ok., umawiamy zabieg w Krak-Vecie i... Nemuś startuje po sprawną łapkę. Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='salibinka']Irenko, dzięki za przesłanie zdjęć Beacie - ja, sierota, najpierw źle wszystko zrozumiałam, a wczoraj wróciliśmy już późno w nocy:oops:. Ma szanse na przyszły tydzień do Kundla - jeśli dobrze zrozumiałam. Aniu ,wyslalam nemo do gazety krakowskiej ale w kundlu tylko ma szane na razie tylko z ogloszenia bo w czwartek bede tylko psy z Olkusza zabrane przez ktoz i lucek od smalcu bo bedzie program o smalcowniku.:shake: Quote
salibinka Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Dziękuję, Beatko za Nemusia :loveu::loveu::loveu: Od sześciu lat nie oglądam i nie mam telewizji, ale muszę się chyba zmienić - w życiu nie widziałam "Kundla"... Quote
jotpeg Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Salibinko, nie musisz zmieniac przyzwyczajeń; >Kundla< możesz ogladac w i-necie: TVP KRAKÓW Quote
irenaka Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 salibinka napisał(a):Dziękuję, Beatko za Nemusia :loveu::loveu::loveu: Od sześciu lat nie oglądam i nie mam telewizji, ale muszę się chyba zmienić - w życiu nie widziałam "Kundla"... Piję kawę i mało się nie udławiłam:evil_lol: Mój TZ też od lat nie ogląda telewizji, ale wczoraj wklejałam link do Kundla z ostatnim programem i zaglądał mi przez ramię, żeby zobaczyć. Na dodatek wyszłam z psami na spacer a On zaczął "pomagać" mi w robieniu ogłoszeń psów do adopcji. Niestety na paru stronach wkleił zdjęcia naszej Dianki i w efekcie jeszcze piernikiem poprawiałam ogłoszenia:evil_lol:. Quote
irenaka Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 salibinka napisał(a):Irenko, dzięki za przesłanie zdjęć Beacie - ja, sierota, najpierw źle wszystko zrozumiałam, a wczoraj wróciliśmy już późno w nocy:oops:. Ma szanse na przyszły tydzień do Kundla - jeśli dobrze zrozumiałam. Foksiu:loveu: Ewelinka wybierze się tym razem beze mnie - na Mistrzejowice, bo jest problem z terminem. We wtorek najprawdopodobniej. Jeśli krew wyjdzie ok., umawiamy zabieg w Krak-Vecie i... Nemuś startuje po sprawną łapkę. Aniu! Jeżeli Ewelinka jedzie na Mistrzejowice to naprawdę daj sobie spokój z robieniem takiej długiej trasy. Jeżeli chcesz to ja bez najmniejszego problemu mogę podejść do lecznicy i spotkać się z Ewelinką i Nemusiem. Zapłacę za te badania a Ty zostaw kaskę na operację. Tylko napisz o której to będzie. Quote
salibinka Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 irenaka napisał(a):Aniu! Jeżeli Ewelinka jedzie na Mistrzejowice to naprawdę daj sobie spokój z robieniem takiej długiej trasy. Jeżeli chcesz to ja bez najmniejszego problemu mogę podejść do lecznicy i spotkać się z Ewelinką i Nemusiem. Zapłacę za te badania a Ty zostaw kaskę na operację. Tylko napisz o której to będzie. Irenko:loveu:. Nie wiem jeszcze, o której i na 100%, będę się kontaktować dzisiaj z Ewelinką i dam znać jak najszybciej. Quote
irenaka Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Skleroza totalna ze mnie:evil_lol: Przypomniałam sobie, że przecież we wtorek rano jest dr.Orzeł. Więc może Ewelinka da radę na 9 być na Mistrzejowicach? Nasz kochany doktorek będzie miał możliwość zobaczenia Nemusia osobiście. A jeżeli nie będzie Jej pasowało rano, to dostosuję się do godziny która będzie Ewelince pasować. Quote
salibinka Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Rozmawiałam właśnie z Ewelinką - nie da jednak rady we wtorek:shake:. Chce tam jechać w czwartek - dr Orzeł przyjmuje chyba po południu. Dokładnie jeszcze sprawdzi godziny, bo jest poza domem. Quote
irenaka Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Dziewczyny pomóżcie! Może ktoś jest z okolic Legnicy, Wrocławia. Tam jest dramat:placz:: http://www.dogomania.pl/forum/f28/legnica-wroclaw-pomocy-znecanie-sie-nad-2-psami-128989/ Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Nemus jeast dzisiaj w karkowskiej ,prosze dac znac czy cos z tego wyjdzie bo wtedy nie wysylala bym do kundla zeby nie blokowc innych ogloszen. Quote
salibinka Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Dzięki Foksiu:loveu:. Oczywiście, dam znać, jak będzie odzew. Quote
majka50 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Ale śliczny chłopczyk z tego Nemusia. Zobaczcie same jest dzisiaj w Gazecie Krakowskiej.:lol: Quote
salibinka Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Jest, jest:loveu: - zadzwonił nawet telefon z tego ogłoszenia, ale... w sprawie szczeniaczków...:-o. Na Nemeczkowy TEN telefon ciągle czekamy. A że śliczny chłopczyk - ba, w realu to najcudowniejsze stworzenie... miłosnotwórcze i czułolubne i... musi mu się udać. Ewelinka dowiedziała się, że dr O. na urlopie do końca tygodnia, więc w czwartek na badanie krwi pojedzie do innego lekarza - nie ma już na co czekać a i tak dr. O oceni sam wyniki, jak będziemy umawiać zabieg - oby. Quote
tyciaNi Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 no ja niestety nie zobacze :placz: ja z leszna :shake: Quote
Soema Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Nemuś, Przystojniaku ściskamy Cię całą gromadką :loveu: i życzymy TEGO domku Tobie.. no i sobie :oops: Quote
irenaka Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 salibinka napisał(a):Jest, jest:loveu: - zadzwonił nawet telefon z tego ogłoszenia, ale... w sprawie szczeniaczków...:-o. Na Nemeczkowy TEN telefon ciągle czekamy. A że śliczny chłopczyk - ba, w realu to najcudowniejsze stworzenie... miłosnotwórcze i czułolubne i... musi mu się udać. Ewelinka dowiedziała się, że dr O. na urlopie do końca tygodnia, więc w czwartek na badanie krwi pojedzie do innego lekarza - nie ma już na co czekać a i tak dr. O oceni sam wyniki, jak będziemy umawiać zabieg - oby. Aniu! Tylko poproś Ewelinkę, żeby to było w Krakvecie. W czwartek lub dowolny dzień ( dostosuję się do Ewelinki) podejdę na te badania i zapłacę. A wyniki będę w komputerze i wtedy wystarczy zadzwonić do do dr. Orła, żeby ocenił. Quote
salibinka Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 irenaka napisał(a):Aniu! Tylko poproś Ewelinkę, żeby to było w Krakvecie. W czwartek lub dowolny dzień ( dostosuję się do Ewelinki) podejdę na te badania i zapłacę. A wyniki będę w komputerze i wtedy wystarczy zadzwonić do do dr. Orła, żeby ocenił. Do Krak-Vetu, a jakże;). Dzwoniłam do Ewelinki - ucieszyła się bardzo, że Cię zobaczy - zaraz do Ciebie zadzwoni sama:lol:. Quote
Recommended Posts