Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 727
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

salibinka napisał(a):
Wstawić, Karinko, wstawić:loveu: - dziękuję Ci ogromnie :)

A powiedz mi Kochana, gdzie zdjęcia są aktualne :oops: bo zejdzie zanim wątek przekopie.

Posted

Irenko, Karina:loveu::loveu::loveu:

Rzeczywiście, zdjęcia aktualne są potrzebne. Będziemy się pewnie niebawem widzieć przy okazji badania krwi - zrobię. Tylko będą wieczorne, a to nie ten efekt:shake:.

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Aniu znalazlam juz watek ,adres mailowy do kundla wyslany .Przy okazji oglaszania domku dla Nemo ,moze znjdzie sie domek dla mojego Bossa ,ktory jest w niepolomicach ,jest do niego podobny i tez ma 8 lat i tez jest lagodny;)

Dziękuję Beatko:loveu:.

Czy Boss ma swój wątek tutaj?

Posted

irenaka napisał(a):
Aniu!
Część ogłoszeń wymaga aktywacji.

Irenko, nie znam się na tym jeszcze kompletnie - co zrobić? Czy mogę je aktywować, opłacić? Jak działa aktywacja w tych przypadkach?

Posted

salibinka napisał(a):
Irenko, nie znam się na tym jeszcze kompletnie - co zrobić? Czy mogę je aktywować, opłacić? Jak działa aktywacja w tych przypadkach?

Chyba musisz potwierdzić maila :oops: w większości tak jest..

Posted

[quote name='Soema']Chyba musisz potwierdzić maila :oops: w większości tak jest..
Aniu!
Dokładnie o to mi chodziło.
Na mail podany w ogłoszeniu ( czyli Twój) przyjdzie link na który trzeba kliknąć i on aktywuje ogłoszenie.
Czy ktoś robił allegro?
Jeżeli nie, to zrobię, tylko bardzo proszę o zdjęcia w dużej rozdzielczości na mail: irenaka7@wp.pl
I jeszcze jedno Aniu!
Bardzo Cię proszę przekopiuj tekst do ogłoszenia na pierwszą stronę + linki do stron gdzie już są ogłoszenia+ zdjęcia z wątku.
Bardzo to ułatwi pracę osobom które będą dawać kolejne ogłoszenia.
Czyli inaczej mówiąc aby wszystko było w tzw. "kupie":evil_lol:

Posted

Nie mam Metra:shake:. Jest Nemuś:roll:?

Irenko, nie ma Allegro:shake:. Wyślę zdjęcia wieczorem w porządnej rozdzielczości. Rzeczywiście porządek na pierwszej stronie też być musi:roll:.

Posted

salibinka napisał(a):
Nie mam Metra:shake:. Jest Nemuś:roll:?

Irenko, nie ma Allegro:shake:. Wyślę zdjęcia wieczorem w porządnej rozdzielczości. Rzeczywiście porządek na pierwszej stronie też być musi:roll:.

Aneczko!
Prześlij mi zdjęcia na mail:irenaka7@wp.pl ( uwaga! Ma być irena nie irenka)

Posted

irenaka napisał(a):
Aneczko!
Prześlij mi zdjęcia na mail:irenaka7@wp.pl ( uwaga! Ma być irena nie irenka)

Prześlę, Irenko, tylko dzisiaj wieczorem:oops:. Muszę mieć Męża, bo nie wiem już o co chodzi, ale wysyłałam dzisiaj zdjęcia Teklusi (i to małe) i nici straszne, jakieś błędy masakryczne.

[SIZE=2]Dziękuję:loveu:

Posted

Majka50:loveu: - doszło 100 zł od Ciebie dla Nemusia - 30 grudnia - dziękujemy serdecznie :)

Zbliża się kolejne badanie krwi i - mam nadzieję - operacja nóżki będzie mogła się już odbyć.

Zrobię jeszcze raz podsumowanie skarpety Nemusiowej.

Posted

salibinka napisał(a):
Majka50:loveu: - doszło 100 zł od Ciebie dla Nemusia - 30 grudnia - dziękujemy serdecznie :)

Zbliża się kolejne badanie krwi i - mam nadzieję - operacja nóżki będzie mogła się już odbyć.

Zrobię jeszcze raz podsumowanie skarpety Nemusiowej.

Właśnie dzisiaj myślałam o Majce:loveu:
Chyba nas nie opuściła?
Coś Jej nie widzę na dogo:shake:
Dziękuję Majeczko za pamięć o Nemusiu:loveu: