irenaka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Margolka napisał(a):Nemo, pora na wieczorne mizianko:loveu: Ode mnie też:loveu::loveu: Quote
salibinka Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Zapraszam na kolejny bazarek :) http://www.dogomania.pl/forum/f99/nieprzyzwoicie-rozowo-zobacz-aukcja-na-leczenie-nemo-126496/#post11376442 Quote
Toska Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 oj widzę , że po nocach spać nie możesz ciociu Nemusiowa :evil_lol: za Harlekinami nie przepadam , ale obiecuję podnosić bazarek :lol: głaskanko nieustanne dla Nemeczka :loveu: który teraz pewnie smacznie sobie śpi :lol: a przecież sen to zdrowie :lol: , więc zdrowiej psiaku , zdrowiej ! Quote
salibinka Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Oj, nie mogę, fakt ;). Piję kawkę Tulcia mi grzeje stopki i... wstawiłabym kolejny, ale fotosik paskudny się buntuje :angryy:;) i już nie mam do niego siły. Quote
Soema Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Rzeczywiście perfidny róż :diabloti: Tulimy z Nancy Nemeczka na dobranoc :loveu: Quote
tyciaNi Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Soema napisał(a):Rzeczywiście perfidny róż :diabloti: Tulimy z Nancy Nemeczka na dobranoc :loveu: ja w popołudnie sobotnie leniwe...:calus: Quote
Margolka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 No to oczywiście mizianko na udany poczatek tygodnia:loveu: Quote
Toska Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Salibinko :lol: , wpłynęły już wpłaty z moich dwóch bazarków : płytowego i szeleczkowego . ciocie okazały się bardzo hojne dla Nemusia :loveu: Sambel - 20 zł Jo37 -15 zł Aga-Czakra -45 zł co w sumie daje 80 zł :lol: proszę podaj nr konta , na które zaraz zrobię przelew ! Quote
salibinka Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Toska:crazyeye::loveu:, bardzo, bardzo dziękujemy :) Zaraz napiszę pw. Z bazarku filmowego jest 50 zł :), tylko romanse, mimo wspaniałej reklamy:evil_lol:, jakoś nie mają powodzenia:roll: Quote
Toska Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 salibinka napisał(a): tylko romanse, mimo wspaniałej reklamy:evil_lol:, jakoś nie mają powodzenia:roll: :evil_lol: chyba za mało się staramy :evil_lol: Quote
salibinka Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Toska napisał(a)::evil_lol: chyba za mało się staramy :evil_lol: Chyba tak:lol: Moja twórczość w ćwierć-talencie źródło miewa w lewej pięcie :evil_lol: Quote
salibinka Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Witaj, Jotpeg, we środę :lol: Quote
salibinka Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Ewelinka prosiła, żeby przekazać, że u Nemeczka ok. Podpiera się coraz częściej łapką, co chyba musi oznaczać, że ból nie jest nie do zniesienia. Krwi przy wypróżnianiu nie ma:multi:. Uczy się chodzić w Irenkowych szeleczkach i jest najkochańszy :roll:. Quote
tyciaNi Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 to wspaniałe wieści :evil_lol: pozdrawiam ;) Quote
Toska Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Suuuper , że Nemeczkowi lepiej !!! głaski dla niego nieustające :loveu: Quote
jotpeg Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 salibinka napisał(a):Ewelinka prosiła, żeby przekazać, że u Nemeczka ok. Podpiera się coraz częściej łapką, co chyba musi oznaczać, że ból nie jest nie do zniesienia. Krwi przy wypróżnianiu nie ma:multi:. Uczy się chodzić w Irenkowych szeleczkach i jest najkochańszy :roll:. troskliwy dom (nawet tymczasowy) czyni cuda :multi: Quote
irenaka Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 jotpeg napisał(a):troskliwy dom (nawet tymczasowy) czyni cuda :multi: Właśnie! Takich domków jak na lekarstwo:shake: Dzisiaj Ewelinka będzie u mnie po dietkę dla Nemeczka. Mam nadzieję, że to dietka+ leki zdziałają cuda. A jak jeszcze w tak spokojnym domku mieszka to tylko DS brakuje. Quote
tyciaNi Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 pomóżcie proszę Błagamy o szybką pomoc transportową, odpłatną, trasa Szczecin - Marki pod W-wą. Cary ma DT u Pani Doktor weterynarii w jej domu, a pod nosem, tam na miejscu centrum rehabilitacyjne!!! Kontakt w sprawie dogrania transportu z Ewą: e.rzeuska@post.pl tel. 0-695666388, w sprawie płatności z szefową Rottki: kasia@rottka.pl tel. 0-606 910 935 Quote
Toska Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Salibinko , czy moja wpłata 80 zł z bazarków już wpłynęła ? Quote
salibinka Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Toska, jest już 80 zł od Ciebie dla Nemusia - dziękujemy serdecznie :loveu: Quote
jotpeg Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 witaj, mały czarno-biały, we czwartek!! Quote
Recommended Posts