salibinka Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Mieliśmy niewiele czasu - pracownik się śpieszył. Spodziewałam się, że może być osowiały po lekach, ale nie. Interesowała go trawa, krzaczki, kot itp. Ponieważ dyżur miał inny weterynarz, musiałam obejść się bez rozmowy tym razem... Nemo ma swoje imię nadane przez pracowników - coś na "Cz", ale nie jestem w stanie powtórzyć. Bardzo potrzebuje dt - czas w szpitaliku się skończy... :-( Quote
irenaka Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='salibinka']Mieliśmy niewiele czasu - pracownik się śpieszył. Spodziewałam się, że może być osowiały po lekach, ale nie. Interesowała go trawa, krzaczki, kot itp. Ponieważ dyżur miał inny weterynarz, musiałam obejść się bez rozmowy tym razem... Nemo ma swoje imię nadane przez pracowników - coś na "Cz", ale nie jestem w stanie powtórzyć. Bardzo potrzebuje dt - czas w szpitaliku się skończy... :-( Nemo jest cudny:loveu::loveu::loveu:!!! A jak powitanie? Poznał Panią? Quote
salibinka Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='irenaka']Nemo jest cudny:loveu::loveu::loveu:!!! A jak powitanie? Poznał Panią? Totalnie mnie zignorował :roll: - interesowało go wyłącznie to, że oto wyszedł i opuszcza budynek - na krótko niestety. Odkurzony i na tych lekach przeciwbólowych wyglądał nieźle. Bardzo absorbowało go otoczenie. Pani Irenko, mam problem z pocztą - jutro wraca mąż, to mnie poratuje, ale na razie nie mogę wysłać tych zdjęć :( Quote
Soema Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Hoop Przystojniaku ;) Jak możesz ignorować, Salibinkę :-o toż to skandal... Quote
salibinka Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Zgadzam się - zgadzam się na ten i wszystkie inne skandale, niech tylko znajdzie się dt. Quote
salibinka Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Jak może czuć się pies w schronisku? Sam. W obcym miejscu. Wśród tysięcy zapachów. Chory. Bez człowieka. Quote
Soema Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Ajj ja wiem.. :-( pytałam raczej o fizyczne zdrowie, łapkę przede wszystkim.. Musi się ktoś dla niego znaleźć !! :shake: Quote
salibinka Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Wiem, że wiesz. Podpiera się czasem tą łapką, ale unika stawania na niej. Czekam na prześwietlenie. Quote
salibinka Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Wieści z dzisiejszych odwiedzin: 9.11. Nemo (Czardasz ;)) będzie wysterylizowany. Nie będzie prześwietlenia - schroniskowy wet twierdzi, że nie ma takiej potrzeby. Jeśli będzie, zrobię je sama. Jest łagodny dla pracowników. Jest teraz z drugim psem i dogadują się. Quote
Soema Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Nie dajemy o sobie zapomnieć ! Powrót na 1 :) Quote
salibinka Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Trochę histeryzuje przy zabiegach, ale nie agresywnie. Bardzo ciągnie do wyjścia. Ponieważ jest w szpitaliku, nie ma opcji spaceru :shake:. Skończył kwarantannę, 9.11. - sterylka. Od 10.11. można go zabierać. Od 9.10. ma dziesięć dni pobytu w szpitaliku, po tym czasie, jeśli go nie zabierzemy, trafi do boksów ogólnych. Quote
irenaka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 salibinka napisał(a):Trochę histeryzuje przy zabiegach, ale nie agresywnie. Bardzo ciągnie do wyjścia. Ponieważ jest w szpitaliku, nie ma opcji spaceru :shake:. Skończył kwarantannę, 9.11. - sterylka. Od 10.11. można go zabierać. Od 9.10. ma dziesięć dni pobytu w szpitaliku, po tym czasie, jeśli go nie zabierzemy, trafi do boksów ogólnych. Rozumiem, że do 19 jest bezpieczny i w takim razie DT od 15.11 będzie OK? Quote
irenaka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 salibinka napisał(a):Dokładnie tak. To chyba zatańczę!!!:cunao: Quote
salibinka Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Pani Irenko :lol::crazyeye::lol: ??? Quote
Margolka Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Podrzucę małego... Gdyby domki chciały nam spadać jak te liście z drzew, byłoby cudownie... Quote
salibinka Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 Nemo nie miał wczoraj zabiegu - będzie miał dzisiaj - przy okazji sterylizacji będzie jednak rtg :roll:. Quote
salibinka Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 Odbieram Nemka w sobotę - [B]jedzie do DT[/B]:multi: [B]Irenko, dziękuję za pomoc! [/B] Quote
Recommended Posts