Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 727
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mieliśmy niewiele czasu - pracownik się śpieszył. Spodziewałam się, że może być osowiały po lekach, ale nie. Interesowała go trawa, krzaczki, kot itp. Ponieważ dyżur miał inny weterynarz, musiałam obejść się bez rozmowy tym razem...

Nemo ma swoje imię nadane przez pracowników - coś na "Cz", ale nie jestem w stanie powtórzyć.

Bardzo potrzebuje dt - czas w szpitaliku się skończy... :-(

Posted

[quote name='salibinka']Mieliśmy niewiele czasu - pracownik się śpieszył. Spodziewałam się, że może być osowiały po lekach, ale nie. Interesowała go trawa, krzaczki, kot itp. Ponieważ dyżur miał inny weterynarz, musiałam obejść się bez rozmowy tym razem...

Nemo ma swoje imię nadane przez pracowników - coś na "Cz", ale nie jestem w stanie powtórzyć.

Bardzo potrzebuje dt - czas w szpitaliku się skończy... :-(
Nemo jest cudny:loveu::loveu::loveu:!!! A jak powitanie? Poznał Panią?

Posted

[quote name='irenaka']Nemo jest cudny:loveu::loveu::loveu:!!! A jak powitanie? Poznał Panią?

Totalnie mnie zignorował :roll: - interesowało go wyłącznie to, że oto wyszedł i opuszcza budynek - na krótko niestety. Odkurzony i na tych lekach przeciwbólowych wyglądał nieźle. Bardzo absorbowało go otoczenie.

Pani Irenko, mam problem z pocztą - jutro wraca mąż, to mnie poratuje, ale na razie nie mogę wysłać tych zdjęć :(

Posted

Wieści z dzisiejszych odwiedzin:

9.11. Nemo (Czardasz ;)) będzie wysterylizowany. Nie będzie prześwietlenia - schroniskowy wet twierdzi, że nie ma takiej potrzeby. Jeśli będzie, zrobię je sama.

Jest łagodny dla pracowników. Jest teraz z drugim psem i dogadują się.

Posted

Trochę histeryzuje przy zabiegach, ale nie agresywnie. Bardzo ciągnie do wyjścia. Ponieważ jest w szpitaliku, nie ma opcji spaceru :shake:.

Skończył kwarantannę, 9.11. - sterylka. Od 10.11. można go zabierać.
Od 9.10. ma dziesięć dni pobytu w szpitaliku, po tym czasie, jeśli go nie zabierzemy, trafi do boksów ogólnych.

Posted

salibinka napisał(a):
Trochę histeryzuje przy zabiegach, ale nie agresywnie. Bardzo ciągnie do wyjścia. Ponieważ jest w szpitaliku, nie ma opcji spaceru :shake:.

Skończył kwarantannę, 9.11. - sterylka. Od 10.11. można go zabierać.
Od 9.10. ma dziesięć dni pobytu w szpitaliku, po tym czasie, jeśli go nie zabierzemy, trafi do boksów ogólnych.

Rozumiem, że do 19 jest bezpieczny i w takim razie DT od 15.11 będzie OK?