LALUNA Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 najwyżej się kupi flaszke :roll: Kup im dwie, aby nie brali żadnych psów :angryy: Quote
malawaszka Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 i tak na pewno im jakieś zostaną bo pewnie dla całej 7 nie uda się znaleźć domów, ale przynajmniej już szczeniąt nie będzie :roll: Quote
majqa Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='calineczkaaa'](...)myslicie ze szybko załapie ze na dworze tylko wolno - mieszkamy w bloku... nie moge przestac o niej myslec :-([/quote] Calineczko, pies od psa uczy się piorunem, aż zadziwiające jak szybko. Quote
majqa Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Malawaszko, podaj proszę jeszcze jakiś mail kontaktowy, uzupełnię w tekście (z numerem tel. już to zrobiłam). Sama wiesz, jedni sobie przecierają ścieżkę tel. inni mailem. Aha, allegro - uderz w 3 miejsca - Isadora7, Folen, Evita. (na końcu nicka evita ma być kropka). Quote
Rybka_39 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Przeczytałam tekst i obejrzałam filmik z BC..poryczałam się:-(:placz: Zobię alegratke. Quote
Therion Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Mnie najbardziej martwi stan Perełk, a to taka sympatyczna psinka, garnie sie do ludzi, musi tam siedziec na krotkim lancuchu w glodzie i chlodzie.i Quote
malawaszka Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='majqa']Malawaszko, podaj proszę jeszcze jakiś mail kontaktowy, uzupełnię w tekście (z numerem tel. już to zrobiłam). Sama wiesz, jedni sobie przecierają ścieżkę tel. inni mailem. Aha, allegro - uderz w 3 miejsca - Isadora7, Folen, Evita. (na końcu nicka evita ma być kropka). Majqa mój mail: malawaszka@gmail.com Quote
majqa Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Mail uzupełniony. W górę biedulinki. :-( Quote
calineczkaaa Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 malawaszka prosze o kontakt ! gg 1952206 bo do Ciebie nie widzę namiarów, na tel posłałem Ci juz sms-ka :) ( posłałem bo pisze druga połowka calineczki :) ) Quote
LALUNA Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 calineczkaaa napisał(a):malawaszka prosze o kontakt ! gg 1952206 bo do Ciebie nie widzę namiarów, na tel posłałem Ci juz sms-ka :) ( posłałem bo pisze druga połowka calineczki :) ) Rafał, jakas nadzieja dla bordeka na dom? Quote
Rybka_39 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Olena dam, ale mi coś alegratka nie działa:evil_lol:, po prostu skopiowałam tekst majqi:loveu: i dałam zdjęcia Perełki;) Quote
calineczkaaa Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Nowe legowisko jest , smycz jest , miseczki sa , karma jest, obróżka jest... uff przepraszam bardzo za wyrazenie ale z tego stresu zaraz puszcze pawia, nie moge myslec juz o niczym innym tylko "jak to bedzie" , jedziemy po nia po 20stej... :shake: <stres> - pisała pierwsza połówka - Calineczka Quote
majqa Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 3mamy wobec tego kciuki! Taki stres jest konstruktywny! ;) Musi być dobrze! :lol: Quote
LALUNA Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 calineczkaaa napisał(a):Nowe legowisko jest , smycz jest , miseczki sa , karma jest, obróżka jest... uff przepraszam bardzo za wyrazenie ale z tego stresu zaraz puszcze pawia, nie moge myslec juz o niczym innym tylko "jak to bedzie" , jedziemy po nia po 20stej... :shake: <stres> - pisała pierwsza połówka - Calineczka Będzie dobrze. Trzymam kciuki i pochwal sie jak już bedziesz ją mieć.;) Quote
Rybka_39 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Również trzymam kciuki:thumbs::kciuki:, musi byc dobrze! Quote
malawaszka Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Koło południa zabrałyśmy Kropkę do missieek - była chwila zawahania jak powiedziałyśmy, że chcemy ją zabrać i to od razu :lol: ale na szczęście udało się im wytłumaczyć, że może sie nie udać znaleźć domów dla wszystkich i jak jest dom dla tej jednej to nie ma co wybrzydzać bo nie dadzą rady wykarmić Panienki mają się dobrze, tylko Bianka siedzi pod tymi schodami i nie chce nawet wołana przez włascicieli do domu wejść, bo trzeba przyznać, że przejęli się i Kropka z Perełką były w domu - pomijam fakt, że Kropka pierwszej nocy im zwiała i wałęsała się całą noc gdzieś :roll: uważajcie na nią i dbajcie! Bo to kochana sunia jest!!! Początki mogą być różne bo albo zaskoczy nas wszystkich i szybko pokona lęk, albo będzie trzeba ją przekonać, że świat jest fajny! :kciuki: na pewno nie możecie jej puszczać ze smyczy przez dość długi czas - chyba, że na ogrodzonym terenie! No i koniecznie adresówka! Szkoda, że tak późno po nią przyjedziecie bo miałam nadzieję Was poznać, ale trudno - pozna Was missieek i zda mi relację - więc jutro jak będą Was uszy piekły to znaczy, że o Was rozmawiamy :evil_lol:;) Kto przygarnie Perełkę i Biankę?!!! Quote
LALUNA Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 O jaka ulga, ze oddali ;) Łańcucha nie będzie. A pilnowac trzeba i troche nauczyć dziewczynke podstawowego posłusześńtwa, coby mogła być spuszczana. Perełka to ta maleńka czarno biała, a Bianka ta śliczna jak malowanka ? A co jeszcze zostało u nich? Te szczeniorki? Ile ich? Quote
malawaszka Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Perełka to maleńka chudzinka brązowa podpalana, Bianka to śliczności jak malowane ale dziczek straszny :shake: został jeszcze brat Bianki - Leszek - urwis i dwa małe 8 tygodniowe brzdące - czarne podpalane chłopaki - wyrosną na średnie do dużych no i mały piesek samczyk - stary już jest - 5 lat ma :lol: ale on nie szuka domu Quote
malawaszka Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 i co i co? bo jajo znoszę :p Quote
LALUNA Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Juz powinni być w drodze. Malawaszka a udało sie wypytac skad mieli tę sunie? Przeciez jej nie kupili :razz: Quote
malawaszka Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 powiedzieli, ze ze schroniska jako szczeniaka - ich syn podobno wziął - on suczkę, a jego dziewczyna pieska podobnego... jakiś czas temu missieek wzięła z tego schroniska podobnego szczeniaczka - wyglądało by na to, że jakiś dupek w okolicy na takie psy i rozmnaza i oddaje do tego "schroniska " :shock: :angryy: Quote
LALUNA Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 jakiś czas temu missieek wzięła z tego schroniska podobnego szczeniaczka - A masz gdzies fote tego szczeniaczka? Quote
malawaszka Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 nienawidzę tego zrypanego skryptu do linkowania :angryy: ucina posty!!! :angryy: a napisałam, że Kropcia już pojechała i czekamy na wieści :loveu: :multi: [quote name='LALUNA']A masz gdzies fote tego szczeniaczka? [url=http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/?p=215]zwierzaki do adopcji Quote
Recommended Posts