bonsai_88 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Mam nadzieję, że nie zwariujesz z dwoma maluchami w domu :calus: Quote
malawaszka Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 i jak? Bianka już z Tobą????? Ancyk - witaj wśród dogomaniaków - teraz już przeszłaś chrzest bojowy ;) Quote
bonsai_88 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Tak, Bianeczka już od piątku ze mną :p Jak po nią przyszłam to najpierw uciekła... pani Ola przyniosła mi ją na rękach. Jak ją wzięłam na ręce to w końcu poznała [wcześniej nie chciała nawet podejść] i zaczęła się witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... witać... Jak już skończyła z tym witaniem w sobotę rano to musiałam pojechać na egzamin :evil_lol:. Quote
malawaszka Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 kochana dziewczynka :loveu: Bonsai - mogłabyś zrobić wizytę orzed adopcyjną dla starszego collaka od missieek w gliwicach? Quote
bonsai_88 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Dla was wszystko ;) Tylko to może troszkę potrwać - mam sesję i muszę prawie codziennie do Krakowa jeździć, w tym tygodniu na 100% nie mam czasu żeby wizytę zrobić. Może w przyszłym mi się uda :roll:... A tak swoją drogą pobyt w hoteliku bardzo dużo dał Bianeczce - już się nie boi aż tak innych psów. Wczoraj obie dziewczyny bawiły się z... amstaffem :cool3:. Jestem o tyle dumna, że Birma TTB wcześniej atakowała. Już prawie rok z nią nad tym pracowałam :mad: Quote
malawaszka Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 a jest z Gliwic ktoś, kto by mógł też zrobić wizytę jakby było trzeba wcześniej? Quote
bonsai_88 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Ja nie znam nikogo, kto by mógł wcześniej :placz: Daj mi numer do ludzi czekających na wizytę, spróbuję się umówić jak najszybciej ;)... Kurczę, nawet bym dała radę w tym tygodniu gdybym nie miała zjazdu w weekend - wyjeżdżam w piątek bladym świtem [no dobra, będę uczciwa... przed świtem :evil_lol:], a wracam późnym popołudniem w niedzielę :roll:. Quote
NaamahsChild Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='malawaszka']a jest z Gliwic ktoś, kto by mógł też zrobić wizytę jakby było trzeba wcześniej?[/quote] Możliwe, że moja koleżanka z mieszkania by mogła, ona mieszka w Chorzowie. Quote
bonsai_88 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Spytaj się koleżanki, może ona będzie miała teraz więcej czasu i się szybciej umówi na wizytę ;) Quote
malawaszka Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 NaamachsChild to czekamy na info czy dałaby radę Quote
NaamahsChild Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 malawaszka napisał(a):NaamachsChild to czekamy na info czy dałaby radę Koleżanka przyjedzie tutaj dzisiaj w nocy to ją zaangażuje:eviltong: Figa77 ma nick na dogo - nowa użytkowniczka. Na kiedy planowana miałaby być wizyta? Bo nie wiem o jakim terminie jej mówić:diabloti: Quote
malawaszka Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 im szybciej tym lepiej - przesyłam Ci na pw namiary na tych ludzi Quote
bonsai_88 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 No i mam w domu zakochaną parkę :lol:. Smoku i Bianka nie mogę bez siebie żyć ;). Jak Bianka pójdzie na legowisko, to Smokuś od razu za nią pędzi... jak mały się rozedrze to Bianeczka od razu leci ululać i pocieszyć :cool3:... Quote
malawaszka Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 pozazdrościć :loveu: bo u mnie teraz znowu mały sajgon - siostra w pitek urodziła drugą córę i od wczoraj są w domu - na każdy niemal płacz Luna burczy - to samo było przy Oliwii :roll: Quote
malawaszka Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 no własnie - co u Was :razz: Quote
bonsai_88 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 A żyjemy sobie, żyjemy ;) Jutro mamy spotkanie z panem Wiesławem, pewnie znowu jakieś nowe zdjęcia będą :cool3:. A tak swoją drogą mam wrażenie, że Bianka... schudła... widać postanowiła brać przykład ze starszej koleżanki i pokazywać wszystkie żeberka :roll:. No ale co ja mam zrobić? Związać te wariatki czy na spacery wypuszczać z drewnianym klocem na szyi :diabloti: Quote
bonsai_88 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Dobrze, że mi przypomniałaś :oops:. Jak tylko dostanę pieniądze [bo teraz nie mam nawet do 1, będę musiała pożyczać :roll:] to ją odrobaczę... A swoją drogą jutro czeka nas pierwsza podróż autobusem :razz:. Jestem ciekawa jak nam pójdzie. Na szczęście Bianka będzie z 2 lubiącymi autobusy psami [Birma i Gaja], a w najgorszym wypadku uda się załatwić powrót samochodem ;) Quote
malawaszka Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 daj mi na pw adres to Ci w poniedziałek wyślę tabletki na robale Quote
bonsai_88 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Kochana kobieto :loveu:.... Swoją drogą też mi podaj swój adres, bo chyba muszę komuś takie fajne, uprane szelki oddać :evil_lol:... jak tylko znajdę, gdzie je Smok schował :angryy:. Ps.to nie jest śmieszne - mały zaiwanił i schował mi... 10 m grubej liny dla psa :mad:. Od miesiąca nie mogę jej znaleźć :placz:... Quote
bonsai_88 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Są zdjęcia z dzisiejszego spotkania :cool3:. Świetnie na nich widać, jak bardzo zmieniła się Bianeczka w stosunku do innych psów [przypominam - na poprzednich zdjęciach ze spotkania Bianka kuliła mi się przy nogach] 1. Wiadomo wszystkiego trzeba doglądnąć pańskim okiem co tez jedyny samiec w towarzystwie czynil :lol: 2. 3. Panie się spisaly i przybyly pomimo niezachecajacej pogody 4. A potem to już tylko było szaleństwo kuuciesze wszystkich… 5. Quote
Recommended Posts