bonsai_88 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Rybka dobry pomysł nie jest zły ;). Fakt, że myślałam o karmieniu z ręki, ale na pasztet nie wpadłam :cool3: Quote
bonsai_88 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Rybka dobry pomysł nie jest zły ;). Fakt, że myślałam o karmieniu z ręki, ale na pasztet nie wpadłam :cool3: Swoją drogą robimy co jakiś czas spotkania borderów w Gliwicach... jakbyś się tam pojawiła to byłoby miło. Na ostatnim byłą też Kira :cool3:. Quote
bonsai_88 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Najprawdopodobniej do 2 stycznia będzie :cool3:. Rozmawiałam z dziewczynami, powiedziały, że nie wiedzą dokładnie kiedy ją przywiozą [pracują, wybaczam :eviltong:], ale przywiozą na 100% ;). Quote
Rybka_39 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Ponoć lizanie uspokaja psy;) Przydatne też przy barowaniu.;) To 2 stycznia mała będzie u Ciebie?:loveu: Quote
LALUNA Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 bonsai_88 napisał(a):Najprawdopodobniej do 2 stycznia będzie :cool3:. Rozmawiałam z dziewczynami, powiedziały, że nie wiedzą dokładnie kiedy ją przywiozą [pracują, wybaczam :eviltong:], ale przywiozą na 100% ;). To licze na długa relacje. Codzienna ;) Quote
Rybka_39 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 No ja do Gliwic mam daleko:roll: A Rex to całkowicie nieautobusowy jest, a Kora niedługo będzie cieczkować:mad: Quote
bonsai_88 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Rybka może kiedyś ci się uda przyjechać :cool3:.. Choćby na taki zjazd borderów :p... Hop hop... Malwaszka.. i co z tym transportem, bo się w ogóle nie odzywasz :cool3: Quote
malawaszka Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 no nie odzywam się bo albo pracuję, albo robię ogłoszenia psom, albo latam po sklepach żeby coś na sylwestra przygotować - jak pisałam Biankę przywiozę do Gliwic, tylko dokładnie nie potrafię Ci powiedzieć daty i godziny bo u mnie to sie zmienia jak w kalejdoskopie, no i zastanawiam się że chyba lepiej będzie najpierw podjechać tam i odpchlić i odrobaczyć Biankę zanim do ciebie przyjedzie żeby nie było zagrożenia dla Smoka Quote
bonsai_88 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Malwaszka to nie jest taki głupi pomysł ;)... chociaż Smoku przy lekko szurniętej matce już różne rzeczy przeżywał - psa prosto z kojca też dostał w listopadzie :diabloti:... po za tym na początku chcę trzymać Biancę troszkę z boku, tak żeby mogła się na spokojnie przyzwyczaić do wszystkich nowości ;). Jakby co to masz mój telefon - jak będziesz już mogła przywieźć małą to dzwoń, ja praktycznie cały czas jestem w domu :cool3: Quote
malawaszka Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 myślę, że tak zrobimy - najpierw dostanie na robale - zewnętrzne i wewętrzne - Perełka też i maluch, bo tamten maluszek co pojechał do Suchedniowa miał całkiem sporo dziadostwa na sobie i w sobie i nie chciałabym, żeby Smok był zagrożony w jakikolwiek sposób :shake: Quote
malawaszka Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Perełce i Biance życzę wspaniałych domków w Nowym Roku i szybkiej aklimatyzacji w domkach tymczasowych Quote
Rybka_39 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 No to trzymam kciuki oby jak najszybciej Bianeczka znalazła się w ciepłym domu!:multi: Quote
malawaszka Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 mnie sie dziś nie uda, ale może missieek da radę podskoczyć odrobaczyć o odpchlić bianke, jak nie to zrobimy to jutro a w poniedziałek przyjadę z nią do Bonsai - może tak być? a czy coś wiadomo w sprawie DT dla Perełki? Quote
bonsai_88 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Jeśli o mnie chodzi to pasuje bez problemu :p. Quote
LALUNA Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 bonsai_88 napisał(a):Jeśli o mnie chodzi to pasuje bez problemu :p. To jedna mamy z głowy :lol: Quote
bonsai_88 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Jak już obiecałam - ja się dostosuję, tylko powiedzcie ;) Quote
NaamahsChild Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Kumpela przyjeżdża na miejsce 5 stycznia - także dopiero wtedy będę mogła powiedzieć coś konkretnego - podam wtedy też jej namiary telefonicznie - sam możecie ją sprawdzać - ja jej bardzo ufam. Quote
malawaszka Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Dzięki - to czekamy na wieści:loveu: Quote
malawaszka Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 już myslałam, że się nie uda dziś załatwić odrobaczenia, ale się udało - całe stadko dostało na pchły i na odrobaczenie - dla Bianki to naprawdę ostatni dzwonek, żeby ją zabrać i żeby nabrała zaufania do człowieka, jest dość chuda, za to tym razem dobre wieści o Perełce - przytyła, już nie jest szkielecikiem, nadal jest taka kochana i przytulasta - podobno ją spuszczają z łańcucha na noc... ale tego nie wiemy na pewno... Puszek już nie jest małą puchata kuleczką - ładna psinka z niego, podobno na kanapach się wyleguje bo on jest wpuszczany do domu Quote
Therion Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Dziękuje za informacje, dobrze ,ze sie udało, moze Bianca zarobaczona i chuda. Quote
bonsai_88 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Ha... pojutrze już Bianca będzie u mnie :cool3:. A ja dzisiaj na spacerku jej mamę spotkałam :cool3:... trochę się po wkurzały na siebie z Birmą, ale nie mam zielonego pojęcia o co :roll:. Grunt, że jak na młodą zawołałam, to się uspokoiły :p. Quote
malawaszka Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 w poniedziałek albo we wtorek - zalezy jak sie wyrobie bo mam w poniedziałek badania mojej suni - sobie przypomniałam, a Biankę mogę zabrać do 14 bo potem idą do pracy - jak zdążę to git, a jak nie to we wtorek rano ją zabiorę ZAPRASZAM NA BAZARKI - PROSZĘ O PODNOSZENIE I KUPOWANIE :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f99/breloki-bizuteria-naszyjniki-na-tymczasy-u-missieek-do-10-01-2009-a-128397/#post11535681 http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiegarnia-cieply-polar-na-tymczasy-u-missieek-do-12-01-2009-a-128401/#post11535810 http://www.dogomania.pl/forum/f99/dzbanek-owocowe-pojemniki-kubki-zodiak-z-torunia-na-tymczasy-u-missieek-do-12-01-a-128403/#post11536111 Quote
bonsai_88 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 No dobra wtorek tez może być :eviltong:... Quote
bonsai_88 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Malwaszka masz mój numer telefonu.. dzwoń jak będziesz wiedziała kiedy przywozisz Biancę. Tylko dam mi jakąś godzinkę na dojście do domu wrazie czego :eviltong: Quote
Recommended Posts