Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 666
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Rybka dobry pomysł nie jest zły ;). Fakt, że myślałam o karmieniu z ręki, ale na pasztet nie wpadłam :cool3:

Swoją drogą robimy co jakiś czas spotkania borderów w Gliwicach... jakbyś się tam pojawiła to byłoby miło. Na ostatnim byłą też Kira :cool3:.

Posted

Najprawdopodobniej do 2 stycznia będzie :cool3:. Rozmawiałam z dziewczynami, powiedziały, że nie wiedzą dokładnie kiedy ją przywiozą [pracują, wybaczam :eviltong:], ale przywiozą na 100% ;).

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Najprawdopodobniej do 2 stycznia będzie :cool3:. Rozmawiałam z dziewczynami, powiedziały, że nie wiedzą dokładnie kiedy ją przywiozą [pracują, wybaczam :eviltong:], ale przywiozą na 100% ;).

To licze na długa relacje. Codzienna ;)

Posted

no nie odzywam się bo albo pracuję, albo robię ogłoszenia psom, albo latam po sklepach żeby coś na sylwestra przygotować - jak pisałam Biankę przywiozę do Gliwic, tylko dokładnie nie potrafię Ci powiedzieć daty i godziny bo u mnie to sie zmienia jak w kalejdoskopie, no i zastanawiam się że chyba lepiej będzie najpierw podjechać tam i odpchlić i odrobaczyć Biankę zanim do ciebie przyjedzie żeby nie było zagrożenia dla Smoka

Posted

Malwaszka to nie jest taki głupi pomysł ;)... chociaż Smoku przy lekko szurniętej matce już różne rzeczy przeżywał - psa prosto z kojca też dostał w listopadzie :diabloti:... po za tym na początku chcę trzymać Biancę troszkę z boku, tak żeby mogła się na spokojnie przyzwyczaić do wszystkich nowości ;).
Jakby co to masz mój telefon - jak będziesz już mogła przywieźć małą to dzwoń, ja praktycznie cały czas jestem w domu :cool3:

Posted

myślę, że tak zrobimy - najpierw dostanie na robale - zewnętrzne i wewętrzne - Perełka też i maluch, bo tamten maluszek co pojechał do Suchedniowa miał całkiem sporo dziadostwa na sobie i w sobie i nie chciałabym, żeby Smok był zagrożony w jakikolwiek sposób :shake:

Posted

mnie sie dziś nie uda, ale może missieek da radę podskoczyć odrobaczyć o odpchlić bianke, jak nie to zrobimy to jutro a w poniedziałek przyjadę z nią do Bonsai - może tak być?

a czy coś wiadomo w sprawie DT dla Perełki?

Posted

już myslałam, że się nie uda dziś załatwić odrobaczenia, ale się udało - całe stadko dostało na pchły i na odrobaczenie - dla Bianki to naprawdę ostatni dzwonek, żeby ją zabrać i żeby nabrała zaufania do człowieka, jest dość chuda, za to tym razem dobre wieści o Perełce - przytyła, już nie jest szkielecikiem, nadal jest taka kochana i przytulasta - podobno ją spuszczają z łańcucha na noc... ale tego nie wiemy na pewno...

Puszek już nie jest małą puchata kuleczką - ładna psinka z niego, podobno na kanapach się wyleguje bo on jest wpuszczany do domu

Posted

Ha... pojutrze już Bianca będzie u mnie :cool3:. A ja dzisiaj na spacerku jej mamę spotkałam :cool3:... trochę się po wkurzały na siebie z Birmą, ale nie mam zielonego pojęcia o co :roll:. Grunt, że jak na młodą zawołałam, to się uspokoiły :p.

Posted

w poniedziałek albo we wtorek - zalezy jak sie wyrobie bo mam w poniedziałek badania mojej suni - sobie przypomniałam, a Biankę mogę zabrać do 14 bo potem idą do pracy - jak zdążę to git, a jak nie to we wtorek rano ją zabiorę

ZAPRASZAM NA BAZARKI - PROSZĘ O PODNOSZENIE I KUPOWANIE :loveu:
http://www.dogomania.pl/forum/f99/breloki-bizuteria-naszyjniki-na-tymczasy-u-missieek-do-10-01-2009-a-128397/#post11535681

http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiegarnia-cieply-polar-na-tymczasy-u-missieek-do-12-01-2009-a-128401/#post11535810

http://www.dogomania.pl/forum/f99/dzbanek-owocowe-pojemniki-kubki-zodiak-z-torunia-na-tymczasy-u-missieek-do-12-01-a-128403/#post11536111