Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czytajcie cioteczki :lol:

Witam serdecznie.
Odpisuję w imieniu męża. Psiak jest z nami zaledwie pół dnia, ale już byśmy go nie oddali. Uwielbia spacery (dzisiaj już trzeci kurs mamy za sobą). W sumie szukaliśmy szczeniaczka, ale natrafiłam na zdjęcia Modela i rozbroiły mnie one kompletnie. Zwłaszcza to, jak się wtula w wolontariuszkę :) . Jak Go nie pokochać?
Psiak jest słodki, łasi się na zmiany do mnie i męża. Wiemy też, że uwielbia kiełbaski - zwłaszcza podwędzane :), nad znalezieniem kolejnego smakołyku popracujemy później.

W załączniku przesyłam najbardziej :) aktualne zdjęcia psiaka.

I oglądajcie :lol:

I cieszcie się, bo kochaniątko wreszcie domu!!!!!!!!!!! :BIG:

Posted

Najbardziej zdumiea mnie to, w jaki sposób w nowych domach zmienia się wyraz pyska psa. I ich spojrzenie.
Jakie fajne czarne kółko ma na boku :lol: Zupełnie jak moja Belka. Myślę, że on ma coś z bulwy w sobie. Miły, grzeczny, przytulaśny :evil_lol:

Posted

akucha napisał(a):
Najbardziej zdumiea mnie to, w jaki sposób w noeyucvh domach zmienia się wyraz pyska psa. I ich spojrzenie.
Miły, grzeczny, przytulaśny :evil_lol:

tak,a na ostatniej focie ma nawet aureole nad glową.

Posted

Brązowa :evil_lol:, ale ty cykor jesteś, weź usuń tego posta, co?

Narozrabiał ostro, zeżarł tapicerkę w drzwiach wejściowych, ale...

MA TO WYBACZONE :lol:

Jesteś wredna i cierpieć będą wszyscy, nowych fotek nie pokaże, o!!!!

Witam
Pierwsza noc minęła bardzo dobrze - znalazł swoje miejsce i był bardzo grzeczny. Gorzej było niestety rano. Został na niecałą godzinę sam w domu i to wystarczyło mu, żeby całkowicie zniszczyć tapicerkę drzwi wyjściowych (po powrocie zastaliśmy mały poligon). Ale cóż tapicerkę już wymieniłem a złość szybko przeszła. Dzisiaj miał swoją pierwszą kąpiel - właśnie się suszy :)

Pozdrawiam i przesyłam zdjęcia czystego Fuksa :)) (fotek zniszczeń niestety nie zrobiłem :) )

Posted

Ciekawe,czy beda wybaczac przez cale życie......
lepiej,jezeli mysla o pozostawieniu psa,od razu kupic klatke-taniej wyjdzie.

a tu macie takiego,co mu nie wybaczono.Poznajecie? znacie jego rodzine....

Posted

Dobry model z tego Fuksa:lol:
Jak na niego patrze, to chce mi się śmiać. Taki milutki na schroniskowych fotkach a tu już widać, spojrzonko łobuziaka:evil_lol: Fajne takie, łobuzy są. Moi ulubieńcy!!!!

Ludzie już kupili nową tapicerkę i poszło w niepamięc, mówiłam, że fajni:cool3:
Ciekawa jestem jak na spacerkach i czy sasiadów polubił.
Brazowa Ty masz jakieś trudne dni>?

Posted

to brat kolakowatego.To na pewno ten sam miot-spojrz na ten pysk,na charakterystyczne umaszczenie (cholerka zaczynam sie zastanawiac,czy to nie ast z goldenem,wiesz?),wiek ten sam.

Teraz modelek nazywa sie Fuks...niech imie przyniesie mu szczescie,aby byl kochany cale zycie tak,jak teraz...

Posted

Domek Fuksa napisał :lol:
Radzą sobie z łobuziakiem. Chodzi do mamy włascicieli, gdy oni idą do pracy. Gania tam sobie z dwoma psami.
Wczoraj został w domu sam na 2 godziny. Pozrzucał trochę przedmiotów, ale większych szkód nie było.
Ma za sobą ucieczkę, wymsknął się ze smyczy. Ale sam wrócił pod bramę.
Wie, że taki dom już mu się nie trafi, cwaniucha :lol:

• 1 month later...
Posted

jutro Wam pokaże jak wyglada obecnie.

Poznal schronisko,a jakże-one maja dobra pamiec.Nie zapomnial,gdzie sie wychodzi na siku.Biedak.

Jednak mu nie wybaczono...szkoda.Kaganiec lub klatka rozwiazałyby wszelkie problemy.Biedny,biedny,biedny pies.