brazowa1 Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Model szuka,Myslalam,ze szybko pojdzie-mlodziutki,miły i ma ciekawe umaszczenie.A tu-nic z tego. Quote
brazowa1 Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 nie wiem w takim razie,co podoba sie ludziom. Quote
akucha Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Ja to co? RODOWÓD!!! na psa już nawet nie spoglądają... Quote
akucha Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 A ja coś wiem!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Napisał mi o tym pewien miły Pan!!!! :cunao: Quote
akucha Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Czytajcie cioteczki :lol: Witam serdecznie. Odpisuję w imieniu męża. Psiak jest z nami zaledwie pół dnia, ale już byśmy go nie oddali. Uwielbia spacery (dzisiaj już trzeci kurs mamy za sobą). W sumie szukaliśmy szczeniaczka, ale natrafiłam na zdjęcia Modela i rozbroiły mnie one kompletnie. Zwłaszcza to, jak się wtula w wolontariuszkę :) . Jak Go nie pokochać? Psiak jest słodki, łasi się na zmiany do mnie i męża. Wiemy też, że uwielbia kiełbaski - zwłaszcza podwędzane :), nad znalezieniem kolejnego smakołyku popracujemy później. W załączniku przesyłam najbardziej :) aktualne zdjęcia psiaka. I oglądajcie :lol: I cieszcie się, bo kochaniątko wreszcie domu!!!!!!!!!!! :BIG: Quote
brazowa1 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 na moich fotkach ładniejszy :lol: Oby byli tak z niego zadowoleni przez cale życie Modela,jak sa dziś. Quote
akucha Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Brązowa :evil_lol:, bo pękniesz! na twoich fotach jest rozczulający, nieszczęsliwy. Teraz to pies w domu! I mordeczka mu się śmieje! Quote
Kasia25 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 No proszę jaki ważniak!!!! A ja myśle że to super ludki, wiecie jakie szczeniaczki są rozczulające a tu proszę taki Model;) Quote
akucha Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Najbardziej zdumiea mnie to, w jaki sposób w nowych domach zmienia się wyraz pyska psa. I ich spojrzenie. Jakie fajne czarne kółko ma na boku :lol: Zupełnie jak moja Belka. Myślę, że on ma coś z bulwy w sobie. Miły, grzeczny, przytulaśny :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 akucha napisał(a):Najbardziej zdumiea mnie to, w jaki sposób w noeyucvh domach zmienia się wyraz pyska psa. I ich spojrzenie. Miły, grzeczny, przytulaśny :evil_lol: tak,a na ostatniej focie ma nawet aureole nad glową. Quote
akucha Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Aureole powiadasz, hmmm... NAROZRABIAŁ!!!!!!!!!!!!! Wrócę do domu, to napiszę. Quote
Kasia25 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Jak Akucha tak na zielono, to chyba jeszcze nie alarm. O jaa ale się denerwuje..... Quote
akucha Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Brązowa :evil_lol:, ale ty cykor jesteś, weź usuń tego posta, co? Narozrabiał ostro, zeżarł tapicerkę w drzwiach wejściowych, ale... MA TO WYBACZONE :lol: Jesteś wredna i cierpieć będą wszyscy, nowych fotek nie pokaże, o!!!! Witam Pierwsza noc minęła bardzo dobrze - znalazł swoje miejsce i był bardzo grzeczny. Gorzej było niestety rano. Został na niecałą godzinę sam w domu i to wystarczyło mu, żeby całkowicie zniszczyć tapicerkę drzwi wyjściowych (po powrocie zastaliśmy mały poligon). Ale cóż tapicerkę już wymieniłem a złość szybko przeszła. Dzisiaj miał swoją pierwszą kąpiel - właśnie się suszy :) Pozdrawiam i przesyłam zdjęcia czystego Fuksa :)) (fotek zniszczeń niestety nie zrobiłem :) ) Quote
brazowa1 Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Ciekawe,czy beda wybaczac przez cale życie...... lepiej,jezeli mysla o pozostawieniu psa,od razu kupic klatke-taniej wyjdzie. a tu macie takiego,co mu nie wybaczono.Poznajecie? znacie jego rodzine.... Quote
akucha Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Bardzo podobny, bardzo! daj tekst, zrobię mu wiesz co ;) Pysk ma trochę astusiowaty i hienowate umaszczenie... może być. Quote
Kasia25 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Dobry model z tego Fuksa:lol: Jak na niego patrze, to chce mi się śmiać. Taki milutki na schroniskowych fotkach a tu już widać, spojrzonko łobuziaka:evil_lol: Fajne takie, łobuzy są. Moi ulubieńcy!!!! Ludzie już kupili nową tapicerkę i poszło w niepamięc, mówiłam, że fajni:cool3: Ciekawa jestem jak na spacerkach i czy sasiadów polubił. Brazowa Ty masz jakieś trudne dni>? Quote
brazowa1 Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 to brat kolakowatego.To na pewno ten sam miot-spojrz na ten pysk,na charakterystyczne umaszczenie (cholerka zaczynam sie zastanawiac,czy to nie ast z goldenem,wiesz?),wiek ten sam. Teraz modelek nazywa sie Fuks...niech imie przyniesie mu szczescie,aby byl kochany cale zycie tak,jak teraz... Quote
akucha Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Chyba napisze i zapytam, jak się sprawuje. mam nadzieję, że odpuścił trochę... Quote
brazowa1 Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 oj napisz,moze troche odetchne... Quote
akucha Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Domek Fuksa napisał :lol: Radzą sobie z łobuziakiem. Chodzi do mamy włascicieli, gdy oni idą do pracy. Gania tam sobie z dwoma psami. Wczoraj został w domu sam na 2 godziny. Pozrzucał trochę przedmiotów, ale większych szkód nie było. Ma za sobą ucieczkę, wymsknął się ze smyczy. Ale sam wrócił pod bramę. Wie, że taki dom już mu się nie trafi, cwaniucha :lol: Quote
brazowa1 Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 jutro Wam pokaże jak wyglada obecnie. Poznal schronisko,a jakże-one maja dobra pamiec.Nie zapomnial,gdzie sie wychodzi na siku.Biedak. Jednak mu nie wybaczono...szkoda.Kaganiec lub klatka rozwiazałyby wszelkie problemy.Biedny,biedny,biedny pies. Quote
Recommended Posts