Jump to content
Dogomania

Czarno, buro i wcale nie ponuro ;) - Mutinho i Birma, galeryjka.

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chwila odpoczynku :eviltong:

Tak, dobrze widzicie. Zamiast normalnej smyczy, miałam psa na uwiązie do wiązania konia :lol: Jakoś tak wyszło, gdy smycz chwilowo zaginęła w naszym pokojowym za przeproszeniem burdelu :loveu:

Uśmiech pełną mordką jak zwykle ;)

Posted

Próby skoków przez pastwiskową przeszkodę :lol:

A oto Kazan, bronkowski mąż Birmy ;) Wyżeł Weimarski właściciela stajni. Pies niezależniak, włóczy się po wsi. Troszkę ciotowaty, ale przy tym bardzo słodki. Okropny żebrak :diabloti: Nauczył się cwaniak, że zawsze coś dostanie :cool3: Birma go wręcz pokochała, potrafiła nie odstępować go na krok, a jaka radość była, gdy tylko go zobaczyła!

Buziolki.

Posted

W chwilach, gdy zajęta byłam robieniem zdjęć, Birmą czasem zajmował się ktoś inny :eviltong:

A ona zawsze wykorzystywała to w dobrze znany sobie sposób :lol:

Posted

Witamy i dodajemy dalej :lol:

A to mój drugi ''piesek spacerkowy'', który bezczelnie został zaatakowany przez psy, które nie dały mu się spokojnie wytarzać :mad: Zabranie Birmy i jego na raz na spacer, nie było dobrym pomysłem, bo o dziwo ten drugi był bardziej zazdrosny od czarnucha, ale i tak atakowali się nawzajem :lol:

Biedak, dostanie jakiejś traumy, przez wrednego czarnucha :eviltong:

A tu Czarnuch wystrojony :D Niesamowicie do twarzy jej w tym było!

Posted

Ale ona jak zwykle woli tak :lol: :

Dobra, to jak na razie wszystko. Więcej nie znalazłam.

Chciałam jeszcze podziękować za fotki i filmik, dodany pod moją nieobecność! ;) dobrze, że w galerii się coś działo.

A i co u Muffiego? Muszę mu zrobić kosmetyczkę, bo dużo kłaczków mu się nazbierało :roll: Dobrze mu chyba było, pod moją nieobecność. W końcu był znów jedynym do głaskania i oczkiem w głowie podczas spaceru :evil_lol: No, ale co dobre nie trwa wiecznie :lol:

A mnie już wkurza miejsce mojego zamieszkania, jak bardzo chciałabym się wyprowadzić. Wszystkie tereny mam tutaj już chyba obejrzane, nudzi mnie ta codzienna, ta sama trasa spacerów. Tym bardziej, że w tym mieście nic się nie dzieje :roll: Co innego niż Bronków, gdzie zawsze było do kogo zagadać, lub żeby w czymś pomóc. Będę pełnoletnia i kupię sobie samochód, to się tam wybuduje :lol: Lubię Zieloną Górę, a tam będę miała niedaleko, a i raj dla psów w tym miejscu! Co z tego, że wieś i że autobusy nie dojeżdżają :eviltong: Tam i tak jest cudownie.

Za 18 dni, uciekamy tam z Birmiątkiem znowu ;) A jak na razie to nudzimy się na swoim.

Dzięki za odwiedziny!

Posted

Witamy i jak zawsze dziękujemy wszystkim :loveu:

Jak u nas?
Na pewno jedno, moje psy zrobiły się grzeczne! To aż dziwne, ale co najważniejsze, jak na razie jest to prawdą. Na reszcie mogę sobie normalnie wyjść z dwoma i normalnie spacerować. Muffi np. dzisiaj omijał wszystkie napotkane na swojej drodze psy, co mnie bardzo, ale to bardzo, bardzo zdziwiło i ucieszyło. Ostatnio też potrafił się nawet z nimi wąchać, a po skapnięciu się, że to facet po prostu odchodzić. Bez żadnych warków i burków. Cud normalnie! Tym bardziej, że były to psy z osiedla, które dobrze znał i zawsze starał się rzucać. Z Birmą natomiast spacer to teraz bajka i sama przyjemność :loveu: Uwielbiam tego psa po prostu. :loveu:

A i zbuntowałam się i zaczęłam nakręcanie łobuziaków na zabawki. Zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

Parę fotek domowych sprzed chwili:

Posted

Przyklejone z Lejkowego :cool3: fot. Paula (Kibaa).

I my :lol::lol:

Byłoby więcej zdjęć wspólnych, ale powychodziły rozmazane.

Już lecę do waszych galerii ;)