stratoos Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Witamy się pierwszy raz :) Śliczne są te twoje psiaki :loveu: Quote
Linssi Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Agathee, wyglada na to ze dziewczyny sie polubily ;) Quote
brjagata Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 No i koniec zdjęć z wypadu u siostry ;) Musimy tam wrócić, ale tym razem jak lepsza pogoda będzie! I w ogóle u nas teraz tylko burze, błyski i grzmoty :placz: Dobrze, że chociaż psy się ich nie boją... I jeszcze Muffiaczek, żebyście o nim nie zapomnieli ;) Wczoraj miałam mu jakąś ''sesje'' zrobić, ale burze i ulewa nas uprzedziły :shake: Pa ;) Quote
brjagata Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Stratoos, witamy i dziękujemy ;) Linssi, miło Cię tu zobaczyć w końcu :multi: Tak, polubiły się. Birma może czasem się zirytuje szczenięcym jeszcze zachowaniem Tajgi i czasem może na nią burknie, ale mimo wszystko relacje są jak najbardziej ok ;) Quote
ewelinka_m Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 przecudna jest ta fotka...:loveu: http://i42.tinypic.com/2l6ck7.png http://i39.tinypic.com/21ay979.png cała Birma....ah muszę to powiedzieć...niesamowicie się u Ciebie zmieniła i wypiękniała :loveu: Quote
Illusion Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Super, że dziewczyny się lubią :), a jak się wyhasały :cool3:. Quote
Linssi Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='Agathee'] Linssi, miło Cię tu zobaczyć w końcu :multi: Tak, polubiły się. Birma może czasem się zirytuje szczenięcym jeszcze zachowaniem Tajgi i czasem może na nią burknie, ale mimo wszystko relacje są jak najbardziej ok ;) Ja tu jestem caly czas, tylko nic nie mowie ;) Quote
brjagata Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Dziękuje wszystkim ;) ewelinka_m, nawet nie wiesz jak miło mi to czytać :loveu: dziękuje bardzo! No to zawalam was zdjęciami, ale nie mogę się powstrzymać, więc wklejam. Z naszego ostatniego wypadu z psami: Uwielbiam to zdjęcie :loveu::loveu: Quote
taxelina Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 To dziewczyna sie juz slucha pieknie bez smyczy? Quote
taxelina Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/12554287-post415.html A zdjecia bardzo ladne co chcesz :D Quote
brjagata Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Nuka ;): I Sienia, która ma parcie na szkło olbrzymie :razz:: Quote
brjagata Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Chwilę przed burzą, szkoda tylko, że na zdjęciu tego nie widać :eviltong: Genialnie wyszło :loveu: Chyba pierwszy raz tak udało mi się uchwycić zdjęcie w ruchu. Oczywiście Nuka. ''Wodospad'' :razz: Ahh, dzisiejszy nieprzyjemny incydent opiszę jutro... Dobranoc wszystkim! Quote
taxelina Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Dobranoc a moich postow szukaj pomiedzy zdjeciami! Quote
ewelinka_m Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='Linssi']Ja tu jestem caly czas, tylko nic nie mowie ;) hahaha wiedziałam :evil_lol::evil_lol: skąd ja Cię znam :eviltong: [quote name='Agathee'] ewelinka_m, nawet nie wiesz jak miło mi to czytać :loveu: dziękuje bardzo! No to zawalam was zdjęciami, ale nie mogę się powstrzymać, więc wklejam. Z naszego ostatniego wypadu z psami: mam przed oczami wygląd Birmy z przed 1,5 roku temu jak trafiła do nas po wywaleniu z pociągu...to co teraz widzę..to przepiękny, szczęśliwy pies ..nie ten sam co wtedy :p i za to Ci dziękuje, bo odmieniłaś jej życie, sprawiłaś,że jest na prawdę szczęśliwa i kochana.. :loveu: to o TAKIM właśnie domku dla niej po cichu marzyłam i wierzyłam,że w końcu się uda... a takich fotek nigdy dość ;) wszystkie superowe jakościowo i kolorystycznie..aż nie wiem które zacytować :evil_lol: Quote
brjagata Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Witam. [quote name='deer_1987']To dziewczyna sie juz slucha pieknie bez smyczy? Pięknie to jeszcze nie :eviltong: Ale tu nie chodzi o to, że ona ucieka. Ona po prostu czasem ''głuchnie'' a ja mogę sobie ją wołać a ona i tak, będzie biegła sobie do jakiegoś psa, czy wąchała kwiatki. Prędzej czy później przyjdzie, ale wiadomo, że czasem psa trzeba złapać błyskawicznie i nad tym ćwiczymy ;) Za resztę dziękuję :loveu: ewelinka_m, przestań, bo się popłakałam... :placz: Nawet nie wiesz, jak miło się takie słowa czyta... ;) To ja wam powinnam podziękować, za to, że ją uratowaliście, bo jest niesamowitym psem :) Dzięki wielkie... A ja muszę się zapytać, tęsknicie za nią chociaż troszkę? ;) Wymodziłam jakieś stare zdjęcia od Pauli ;) Prosz: Birmeczka i Leja ;) Quote
Linssi Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Ja nie tesknie za zadnym psiakiem jesli ten trafia do fantastycznego domku :loveu: Quote
Marta_Ares Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 ale usmiechniete pysie:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts