brjagata Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Korzystam z leżącej Tajgi :evil_lol: Nie patrzcie na mój głupi face, a raczej na główki dwóch, pięknych wariatów :loveu: ?? :eviltong: Wielkie, groźne psy agresory znów :lol: I szeleczki z góry :loveu: moim zdaniem są super, żadnego pociągnięcia nie czuje. Muffik lubi je średnio, a raczej mniej niż bardziej ;) Quote
brjagata Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 To może coś jeszcze z domowych i już was nie zamęczam ;) : Jakiś śmieszny korek do ulubionego wina mojej siostry tj. wina Witosza :evil_lol: I zmęczone, biedny psy ''po spacerkowe'' :loveu: : Quote
brjagata Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Ok, sesja ''weekendowo-siostrowa'' zakończona :multi: Teraz czeka was jeszcze dzisiejsza, spacerkowa, jeżeli będziecie chcieli ją obejrzeć i odwiedzać galerie ;) Myślę, że dużo ciekawych zdjęć mam :razz: A co do lasu. I Muffiemu i Tajdze i mamie i mi tym bardziej, bardzo się tam podobało. Szkoda, że czar prysł, gdy wsadziliśmy psy do wanny. Najpierw Tajga, potem Muffi. Miało obejść się na przemyciu z błota łap, ale przerodziło się w ściąganie i szukanie dziesiątek małych, czarnych obrzydliwych wampirów tj. kleszczy :-o Nigdy więcej nie wejdę do lasu!! :mad: 16 maja(?) jest wystawa u nas, w Jeleniej (ktoś z dogo będzie? :D). Zastanawiam się czy nie wziąć na nią Muffiego. Mam duży dylemat, bo bardzo bym chciała z tego powodu, że może po występie agility udałoby nam się wejść na tor :razz: Ale nie wiem czy nie będzie się on przypadkiem stresował i rzucał na inne psy.. Choć z tym drugim robi już jakieś postępy.. Już w większości (choć oczywiście zdarzają się wyjątki) niereaguje na inne psy gdy jest na smyczy a wczoraj np. podbiegł do nas taki czarny spanielek, Muffik tylko cicho powarkiwał i stał o dziwo spokojnie gdy mówiłam ''nie wolno''. Wkurzył się tylko wtedy gdy spaniel postanowił spróbować zrobić mu dzieciaczka :evil_lol::evil_lol: hehe. Ale nie ugryzł go, ani nawet się nie rzucił, tylko warknął tak porządnie i odskoczył. hehe. Co zrobić ?? Quote
taxelina Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Nie pomyslalabym ze c&b moga tak ladnie wygladac :D Quote
brjagata Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Nikt nie odwiedza a ja tyyle zdjęć w pogotowiu mam :eviltong:. Quote
taxelina Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Agathee napisał(a):Nikt nie odwiedza a ja tyyle zdjęć w pogotowiu mam :eviltong:. Nie wiedzialam ze ja jestem nikim... :mad: Quote
brjagata Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 deer_1987: Hehe, źle mnie zrozumiałaś :razz: Może tak: ''nikt od komentarza deer, nie komentuje''. Ty jak najbardziej wierny widz, jesteś :buzi: Muszę to nadrobić u ciebie w galerii niestety :placz: :lol::lol: żarcik ;) już lecę do ciebie :loveu: A tak to pustki niestety. Idę nagrywać filmiki, może coś wstawię potem. A i 2 sesje w pogotowiu czekają :crazyeye: Jedna obrobiona, druga niestety nie. Quote
Cambel&Megi Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 e tam pustki, ja na bieżąco oglądam śliczne fotaski :loveu: Quote
ewelinka_m Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 też stale zaglądam...zdjęcia rewelka sa :loveu::loveu: czekam na zaległe sesje :diabloti: Quote
brjagata Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 ewelinka_m napisał(a):czekam na zaległe sesje :diabloti: A więc proszę ;). Na razie stara sesja, trochę deszczowa. Muffik typowo pozowany bo bawiłam się starym aparatem, który nie jest najlepszy - co się równa z tym, że zdjęcia też super jakości nie są. No więc, Mutti bawiący się w modelkę: Ale przed tym jeszcze coś takiego, ja chowająca się za nim i stary apracik :lol: hihi. Quote
brjagata Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 I już. Wiem, że takie mało ciekawe, ale nie wiem kiedy zajmę się linkowaniem tych najnowszych :eviltong: A i podpisywałam, bo mi się pewnie nudziło. Szkoda, że nie mam w tej chwili photoshopa, to by ładniej wyglądało. Hmm, mam dwa filmiki, ale coś mi się dzieje z movie makerem i nie chcą się zapisać :shake: Pokombinuję coś jeszcze potem, a na razie lecę na spacer. Pa :lol: Quote
LadyK Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 http://i41.tinypic.com/r1k5jk.jpg superowe :evil_lol::loveu: Quote
brjagata Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Uwaga! Udało mi sie coś zrobić z tym movie makerem i zgrałam filmiki :cool3: Tylko się nie śmiać! Zabawa z Muffim :lol: http://www.youtube.com/watch?v=c-xDitJz5jE&feature=channel_page Lekkie przypomnienie komend. YouTube - Mała nauka Muffiego ;p Nie patrzeć na mnie ;) Quote
taxelina Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 http://i43.tinypic.com/2hcp454.jpg to mi sie podoba :D Quote
brjagata Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Cześć :loveu: Mogę się wam skromnie pochwalić. Dzisiaj kupiłyśmy nowy obiektyw ;) Nikkora 70-300mm, a jednak. W sumie to nie spodziewam się niczego ekstra. Fotografia mi się już powoli nudzi, więc super sprzętu nie potrzebuje. Zdjęcia jak na razie jakości kompaktu, ale zobaczymy co za jakiś czas się z tego wylęgnie. Nie jestem złej myśli. Ważne, że jest długi, a dziś został przetestowany tylko raz. Mam dużo zdjęć, wstawię na początku pierwszą turę. Dopiero się oswajam, jest mega ciężki, wielki, długi i dziwnie wygląda wraz z moim malutkim korpusem nikosia d40 :evil_lol: W sumie to jedyną wadą jaką wyłapałam, było to, że jest ciemny i nie utrzymuje ostrości jak mój kit, przy robieniu serii jakiemuś poruszającemu się czemuś. Ale nie narzekam! Tyle mi jak na razie wystarczy. Powtarzam, że jakość nie najlepsza. Często się rozmazywało, a to właśnie przez to nie utrzymywanie ostrości. :mad: Ja :lol: Quote
Recommended Posts