Jump to content
Dogomania

Czarno, buro i wcale nie ponuro ;) - Mutinho i Birma, galeryjka.

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tyle ;) I nawet dzięki dopiskom udało mi się dodać wszystko :evil_lol:

Aktualnych zdjęć nie mam, bo znów problem jest ze zgrywaniem :roll: I jak na razie nie chce mi się z tym bawić. Ale materiały na nowy filmik chyba się szykują :razz:

Pozdrawiam!

Posted

[quote name='Pestka']Szkoda, że linkujesz zdjecia na tynipicu, bo bym sobie chętnie pooglądała, ale żadne mi się całe nie otworzyło...[/QUOTE]

To tak jak mi...

Posted

No wreszcie :multi: Już nie chciałam cię denerwować i nie pisałam, że połowa fot się nie wyświetla, ale teraz wszystko jest OK :lol:
No to teraz będziemy na filmik czekać :diabloti:

Posted

[quote name='Kashdog']No wreszcie :multi: Już nie chciałam cię denerwować i nie pisałam, że połowa fot się nie wyświetla, ale teraz wszystko jest OK :lol:
No to teraz będziemy na filmik czekać :diabloti:
:lol::lol::lol:

filmik powinien się niedługo pokazać ;)

A ponieważ tutaj jeszcze nie wstawiałam, to pokażę:

Zdjęcie nie mojego autorstwa i ucięte, ale jakoś bardzo mi się podoba :evil_lol: Taki Birmut w swej całej, cudownej okazałości.

Posted

taka mała zapowiedź ;) zdjęcia będą jak tylko zechce mi się je poprzerabiać :evil_lol:

A dzisiaj taaaka pogoda była, że aż żal wracać do domu :loveu::loveu:

Posted

Kashdog napisał(a):
Po tej zapowiedzi nie mogę sie doczekać następnych zdjęć !
Niech Ci się zachce przerabiać te zdjęcia :P

zgadzam się z Kasią :diabloti::diabloti:

przerabiaj! przerabiaj, chcemy więcej:modla:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='ewelinka_m']uwielbiam te jej bursztynowe oczy!!!
http://i923.photobucket.com/albums/ad71/agathee_15/DSC_0072.png

co tam u Was?
Przyznam się, że ja też :loveu: A co u nas?

Muffi na pewno przechodzi jakiś gorszy okres. Hormony w nim się chyba po latach obudziły i teraz szaleje. Generalnie na każdym kroku muszę go pilnować, aby gdzieś go nagle nie ubyło, na smyczy zaczął ciągnąć jak nienormalny, mimo tego, że nigdy tego nie robił i ogólnie jest złyy ;) Birma uprawia jak zawsze swoją ulubioną dyscyplinę tj. bieganie, bieganie i jeszcze raz bieganie. W końcu dzięki pogodzie powróciło jej charakterystyczne kładzenie się w płytkie wodzie, ona ogólnie uwielbia wodę, ale coś nie chce pływać :diabloti: Ostatnio nie udało jej się wymierzyć jeżeli o głębokośc chodzi i wpadła, zaraz chaotycznie z wody się wyciągając i zaczęła... biegać z super głupawką :P No ale to Birmut. Ona teraz jest jednak całkiem grzeczna, bo niestety u moich psów tak jest, że jak jeden szaleje to drugi stara się chyba jak najbardziej podlizać i jest okropnie, wręcz obrzydliwie grzeczny :lol: Jak tylko Muffiemu przejdzie, Czarnuch pewnie znów wróci do swoich dziwacznych nawyków. Nie wiem czy to ja robię coś źle, od prawie roku staram się to zrozumieć :lol:
Mimo tego jak ostatnio patrzę tak na Birmę, to nie mam wątpliwości co do tego, że jest ona moim ideałem psa. Oczywiście wspaniale by było móc dodać jej trochę nowych cech, np. większą chęć do pracy z człowiekiem :diabloti: (gdzie i tak jest już git), ale jakby nie było, może to ja jestem wariatką, ale właśnie takiego, nie innego psa chciałam :lol:

Dobra, koniec tego dziwnego gadania :P

Biegnąca kupa futra :evil_lol: