Dariette. Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 no to udanego wyjazdu życzę i mam nadzieję, ze wrocicie z dobrym samopoczuciem i fotkami. :-D Quote
ewelinka_m Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 ileż można się wczasować :diabloti::diabloti::diabloti: sprawdziłam...30 sierpnia wracaja :-( Quote
brjagata Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Witam i przepraszam, że dopiero teraz zdobyłam się na to, aby zajść na dogo i napisać parę zdań z serii ''co u nas''. Goni mnie brak czasu; psy, początek szkoły (ostatnia klasa gim...), tęsknota za tym co piękne. No tak, niestety to bardzo niefajne uczucie, gdy musisz po raz kolejny wyjechać z ukochanego miejsca i pozostawić najwspanialsze wakacje hen daleko za sobą. Holiday 09r, na prawdę udane! A wręcz najlepsze! Chwile spędzone z takimi ludźmi, ahhh.. Tego nie da się opisać ;) Ale miałam przecież pisać o swoich potworkach. Zdjęć z wypadu mam praktycznie zero, jakoś nie miałam weny bądź chęci na cykanie. Birmut był super grzeczny, niesłuchał się praktycznie tylko wtedy, gdy próbowalam złapać go gdzieś niedaleko hotelu, bo wiedział co to oznacza :diabloti: Ale w miarę, było na prawdę w miarę. Zmiana ogromna, jeżeli tak porównać wyjazd lipcowy z tym sierpniowym :) Tę garstkę fotek dodam w najbliższym czasie, jak tylko znajdę go troszkę ;) Pozdrawiam! Quote
taxelina Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 no to czekamy na foty i do nas zapraszamy! Quote
Katia94 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 A no działo sie ;) Nawet mam pare fotek Birmy to też dodam jak bd miała czas ;) Quote
ewelinka_m Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 zaglądam i pamiętam, dajcie czasem znać co u Was ;) czekam na fotki buziaki!! :loveu: Quote
Dariette. Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 no to fajnie, teraz czekamy chociaż na te kilka foteczek ;). Quote
Katia94 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Z góry przepraszam że monotematyczne ale jakoś nie było czasu robić fot.Agata teraz jest w Bro więc bynajmniej do niedzieli nie ma co liczyc na fotki ;) Daje te co zrobiłam w pokoju xP Księżniczka Spirbella xP: Quote
brjagata Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Witam i przepraszam za tyle czasu nieobecności ;) U nas wszystko dobrze, żyjemy sobie powolutku. Teraz w mój aktualny plan zajęć dochodzi nauka, więc już nie jest tak łatwo jak na wakacjach :roll: Ale mimo wszystko dajemy radę. Mam garstkę zdjęć z wyjazdu, wybaczcie, że jest ich aż tak mało. Trzeba się zadowolić tym co jest :p Najpierw dwie urocze z Campingu, bo przez dwie noce miałyśmy konieczność tam spać :evil_lol: : Nie był on wymarzonym miejscem dla psa, między innymi dlatego, bo miejsca miałyśmy malutko no ale Birma jakoś dała radę ;) Droga nad jezioro ;) Quote
Od-Nowa Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 wszystkie kapitalne bo Birmiątko na nich jest :loveu::lol: Quote
Katia94 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 A nad jeziorkiem... yh t.t Wspomniania. Birmut xPP Dobrze ze mej twarzy nie widać xPP Zacne włosy Pati :> Quote
Illusion Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Birma ma cudowne oczy :loveu:. Czekamy na więcej fotek! ;) Quote
brjagata Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Mam mnóstwo zdjęć :eviltong: Na jutro postaram się je obrobić i powklejać tutaj. ;) Quote
mineralna_ Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 hej, wpadłam bo mnie zaciekawiła sygnatura i tu takie śliczne zdjecia i pieski :loveu: będę zaglądać :cool3: Quote
brjagata Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Mam chwilkę czasu, a więc dodaję zdjęcia :cool3: Zrobiłam sesyjkę blondynowi, bo mało go tutaj ostatnio. A takie istotki zdecydowanie najlepiej się fotografuje. Małe, powolne i posłuszne :evil_lol: I Birma, która podczas robienia zdjęć Muffikowi zwiedzała wszelkie krzaki i chaszcze w pobliżu ;) Quote
Foxowa Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Cudne fotki, trudno wybrać :loveu:loveu: Quote
brjagata Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 :lol::lol: Czarnuch jak zawsze w biegu :evil_lol: Quote
brjagata Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Troszkę wygibasów :eviltong: : Quote
Recommended Posts