Kibaa Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Ysz Ty kradzieju. :mad::lol: http://i29.tinypic.com/28lfdjt.png :loveu: już Ci mówiłam, że Birmowata robi genialne miny? ;D :lol: Quote
Dariette. Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 *zakochana w tej galerii na maksa* Birma! :loveu: Nie wiem czemu, ale kojarzy mi się z żeńską wersją mojego śp. Upsa.. powiedz mi, jak ty robisz tak cudowne zdjęcia? myślałam o zakupie nikona d40, warto? :cool3: wycałuj psiaki. ;) Quote
brjagata Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Witamy. Dariette., już nie przesadzaj, bo się zawstydzę :oops::lol: Moje zdjęcia nie są cudowne, co najwyżej przeciętne i jak dla mnie mogłyby być o wiele lepsze ;) Co do Upsa, to właśnie oglądałam i przeczytałam twoją galerię i z tego co o nim piszesz to może z charakteru rzeczywiście są podobni ;) Czy warto? W sumie to ja teraz kupiłabym co innego. Ogromną wadą jest ten cholerny brak silniczka. Oprócz tego, że jest wielce ograniczony dobór obiektywów to aparat raczej dobry. Ja tam specjalnie nie narzekam ;) A dzisiaj fociłam jedynie tak: Arabiszon ;) I buldożka francuska, której imienia nie pamiętam :eviltong: Yh, coraz częściej jestem zabierana na sesje, z których potem nic nie dostaje :evil_lol: Żartuję oczywiście ;) A wyżalę się wam - chcę na wieś! Quote
taxelina Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 No dlatego ja zaczelam od strony www martaroslaniec i teraz jestem zabierana na sesje to placa mi za fotki :D pierwsze zamowienie za nami i bylam focic ale Was nie ma u nas w galeri od dawna to nie widzialas.. Quote
Dariette. Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 I Ty mówisz, że Twoje zdjęcia nie są cudowne? :loveu: zależy z którego punktu widzenia się patrzy. :p a to oprócz Nikona masz jeszcze obiektyw? Ile dałaś? *mina przerażenia w oczekiwaniu na sumę z kilkoma zerami na końcu* :razz: Quote
Od-Nowa Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 http://i30.tinypic.com/dh3m10.png piękne to zdjęcie :loveu: kasztany najbardziej lubię ;) deer_1987 - ja też chcę taką stronę!! tylko nie mam nikogo kto by mi zrobił. Sama robiłaś?? Quote
brjagata Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 deer_1987, przepraszam, że ostatnio w ogóle się nie pokazujemy w waszej galerii, ale u was zawsze tyle się dzieje, że nie nadążam... Postaram się to zmienić ;) Dariette, mam dod. obiektyw jakim jest Nikkor 70-300mm. Dałam za niego 2 tys, choć normalnie powinien kosztować ok 1600zł (kochana Jelenia...). ;) Od_Nowa, dzięki! Z Birmą wczoraj odwiedziłyśmy stajnię koleżanek ;) Długa droga nas czekała, ale warto było. Birma w autobusie wcisnęła się pod siedzenie i tak sobie leżała. Na pewno najbardziej przeszkadzał jej kaganiec... W stajni zachowywała się natomiast rewelacyjnie, pilnowała się i słuchała bez zastanowienia. Czasem tylko zdarzało jej się pogonić konie :eviltong: Ale i tak było bardzo dobrze! Gdy wracałyście, zajrzałyśmy też do siostry. Birma chyba pierwszy raz aż tak zmęczona(!) wylegiwała się na balkonie, doszczętnie pieszczona przy tym przez Tajgę :cool3: Wracałyśmy samochodem. Był on o wiele bardziej komfortowy niż ten mojego brata, więc sunia mogła się spokojnie wyciągnąć. Śliniła się, ale i tak było dobrze ;) Zdjęcia mam, ale jakość niektórych jest średnia, bo aparat zostawał przekazywany z rąk do rąk, niekoniecznie doświadczonych ;) Ale pare jest. Birma miała w stajni też koleżankę. Drugiego czarnucha, Beti. Sunia niesamowicie wesoła i kochaniutka! Polubiły się od razu! Betulka jest w trakcie odchudzania :lol: Ale ja tam ją i tak lubię taką jaka jest :lol: Quote
brjagata Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Przechodzenie pod przeszkodą :cool3: I skok ;) A Birma jak zwykle domaga się pieszczot ;) I mogę się pochwalić, że tam z tyłu na tym skarogniadym (ciemnobrązowym) koniu to ja, w galopie :razz: Piękna Betula. Quote
brjagata Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 A tu widzicie ślad po przodku dalmatyńczyku :lol::lol: Quote
brjagata Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Prosty sposób pozbycia się obroży :cool3: Brudna Beti ;) Quote
brjagata Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 I to wszystko ;) Musimy kiedyś taki wypad powtórzyć! A dzisiaj postaram się zrobić też jakieś zdjęcia, bo Muffika tu u nas mało ostatnio ;) Quote
taxelina Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Widze ze masz wprawe w foceniu czarnego :D Quote
Dariette. Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 jaka śliczna porcja zdjęć. :loveu: a psina malutka przy końskich nóżkach, mój śp. Ups obszeczkiwał strasznie konie, a Drops jeszcze chyba ich nie widział. ;) Quote
Korciaczki Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Przepiękne zdjęcia koni !!!!! Pies i koń... wspaniały widok :loveu: Quote
brjagata Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 No i mam kolejną porcję fotek :D Ale się wstrzymam, bo was zamęczę nimi niedługo :eviltong: Quote
Dariette. Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Agathee napisał(a):No i mam kolejną porcję fotek :D Ale się wstrzymam, bo was zamęczę nimi niedługo :eviltong: ej, a czy ktoś mówił, że to nas męczy? :razz: Quote
ewelinka_m Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 wiedziałam,że jak tu zajrzę to będę miała co oglądać i nad czym się zachwycać! i nie myliłam sie :p przepiękne zdjęcia, cudne konie..ah zazdroszczę :loveu: chciałabym umieć jeździć konno ..:roll: Linssi zapisujemy się na jakieś jazdy? :evil_lol: zamienimy samochód na rumaka :eviltong: Birma w wersji eleganckiej genialna! http://i26.tinypic.com/zxjm7d.png i jak zawszę uśmiechnięta...uwielbiam ten jej wyraz pyszczka http://i28.tinypic.com/1zgns3.png :buzi: Quote
brjagata Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Hi :razz: ewelinka_m, witamy wreszcie :cool3: Przyjedźcie do mnie, to was nauczę :lol: Oki, to wstawiam fotki z wczorajszego spaceru. Pogoda niezbyt fajna, gorąco i słońce tak prażyło, że nie dało się wytrzymać. Quote
Recommended Posts