Jump to content
Dogomania

Czarno, buro i wcale nie ponuro ;) - Mutinho i Birma, galeryjka.

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agathee']Czarna_Owieczka, już nie przesadzaj, że takie ładne :oops: Dziękujemy!
nie przesadza, w żadnym razie. Ja tak sobie po cichu oglądam, ale naprawdę, bardzo fajne Ci te fotki wychodzą, superrr :loveu::loveu::loveu:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A i przedstawię Czinę, drugiego psa Nicoli (a raczej jej rodziców) ;) Przyszła na chwilę z jej mamą. Typowy psiak niezależniak :evil_lol: Na szczęście choć bez asekuracji (obie puszczone) spodobały się sobie z Birmą nawzajem i obeszło się bez komplikacji.

Kocham góry :loveu::loveu:

''Sam na sam z naturą'' ;)

Posted

blondyn :loveu:

ależ one pięknie na tych zdjęciach wychodzą :)

Pańcia :roll: Czyli jak to Nicola dorwała się do aparatu.

Posted

Niee, ja nie potrafię pozować :evil_lol:

A gdzie drapanko po brzuchu? :razz: Jakaś zapłata za pozowanie musi być :lol:

No i Muffim udającym surykatkę zakończę tą sesje ;) Coś sensowniejszego napiszę jutro.
Dobranoc.

Posted

też popieram!!! Twoje fotki są naprawdę genialne...i uwielbiam tu wchodzić nie tylko dlatego, że Birmulec sie tu pojawia ale uwielbiam oglądać Twoje zdjecia :loveu::loveu:

"Zjawiskowy Birmut z jak zwykle przekręconymi szelkami :evil_lol:"
taaak z tymi szelkami zawsze miałam problem, one jakieś dzikawe są :evil_lol:

http://i29.tinypic.com/6odgde.png -:loveu: więcej pisać nie trzeba.

http://i31.tinypic.com/2vwh6qg.png - świetnie razem wyglądacie,aaaa jakie psie synchrony :loveu:

Posted

Witamy,

Cambel&Megi, Czarna_Owieczka, Owczarkowa, dzięki :loveu:

Kashdog, już odwiedziliśmy ;)

Ewelinka_m, ty to zawsze coś miłego musisz napisać :oops: :evil_lol: A co do szelek, to przynajmniej widoczne są i widać jak czarnuch po krzakach lata :lol:

A u nas jak najbardziej dobrze ;) Miałam coś konkretnego napisać to postaram się to zrobić. Po pierwsze, pogoda się poprawia a to równa się z tym, że mamy więcej szans na dłuższe spacery. A co u psów?

Birma - jak najbardziej dobrze!! Już się chyba dogadujemy i jestem z niej bardzo, ale to bardzo zadowolona! :loveu: Po pierwsze, na spacerach trzyma się bliżej mnie (nie mówię, że jest to metrowa odległość, ale bliżej niż kiedyś) i co jest ważne, o wiele lepiej reaguje na przywołania! Już nie muszę wołać 5 razy i modlić się o to, aby przyszła :lol: Ta ilość może sięga do dwóch powtórzeń i czarnuch jest przy mnie. Dlatego spacery powoli już zamieniają się w czystą przyjemność :loveu: Czasem ją jedynie do innych ludzi pociągnie, ale to już jej wybaczę, bo ważne, że wraca.
A ze złych wiadomości to zaczyna przerażać mnie to, że Birmek taki chudy bardzo :roll: Nie wiem dlaczego, ale po pierwsze to zmienię karmę, bo jakoś mało jej smakuje (je, ale tak mizernie troszkę) i chyba zacznę jej częściej gotować, bo gotowane żarełko to ona uwielbia. Tylko muszę przepisy jakieś poczytać... :eviltong: A jutro jak dobrze pójdzie, to zaglądniemy do weta ;)

Muffi - yhhh, zaczynam odczuwać, że się starzeje... A ja tej jego starości cholernie się boję...
Od tych ataków boi się dużych psów (:shake:) i jak ktoś krzyczy ''do mnie!! do mnie!!''. Bardzo mi go żal na spacerach... Ale Borysa chociaż widujemy teraz tylko na smyczy. Ciężko mi go namówić do przejścia przez wały :roll: Często się zatrzymuje i patrzy na mnie, jakby pytał ''czy jesteś pewna, że chcesz tam iść..?''. Teraz to ja nawet mam lęki przed spacerami, dlatego staramy się jak tylko możemy chodzić tam, gdzie Borys nie chodzi :roll:

Parę zdjęć, z jakiegoś tam spaceru.

''Biźka, do mnie!'' :eviltong: :

Posted

I Mutti :loveu: :

I chłodzenie po spacerze, a mina to sama za siebie mówi :lol:

A ogólnie to ja jakaś zestresowana teraz cały czas chodzę :shake: Jeszcze muszę kupić tyle rzeczy, jak zwykle boję się, że nie wyrobię i panikuję. Nie wiem skąd na to wszystko kasa będzie...

...a wyjazd już za 5 dni! :nerwy:

I karta pamięci mi padła!!! :angryy: kolejne wydatki...

Posted

Biedny Muti .___. Jakbym tego borysa kiedys spotkała gdyby Muffika zaatakował to bym gościowi nagadała .__.
A no widzisz. Jakby nie ja to byś nawet nie wiedziała ze karta jest zjebana xPP

Posted

Witam i dziękuję wszystkim ;)

Co u nas? Przygotowania do wyjazdu trwają a ja zdycham z tęsknoty.
Po prostu.

Chudy Czarnuch - średnio, ale jestem dobrej myśli.
Bury Grubas - luźno, jak zwykle :) Borys się nie pokazuje.

Mam dla was Muffiaczka, ale nie jestem w tej chwili zdolna do napisania czegokolwiek mądrego, więc wybaczcie. :eviltong:

Mutti, z wczoraj. W zbożu.

Lecę ustalać ewentualne poprawki w zawartości walizki :evil_lol: bye.