brjagata Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Dzięki wszystkim ;) U nas cały czas pada i pada, więc na spacer z aparatem nie pójdę, bo zamoknie. Piesy dobrze, z Birmą toczę błędne koło, na pierwszym spacerku jest nie do zniesienia, na następnym już super i tak w kółko :p Czasem lata mi po całym parku i nie ma mowy, aby przyszła na zawołanie, czasem przychodzi od razu. Złośnica mała :cool3: Movie maker nadal odmawia współpracy, więc filmiku (choć już jest skończony) to wam nie pokażę, a szkoda. Próbowałam już wszystkiego, nawet wszystkie pliki zmieniałam z avi. na wmv. bo myślałam, że to coś pomoże :roll: No, ale trudno. Wkleję wam dzisiaj jeszcze trochę Muffika, bo Birmowych żadnych nie mam. Dla niej to potrzeba super pogody, żeby ją aparat złapał :evil_lol: Pa! ;) Quote
DorkaWD Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Wpadłam sprawdzić kto nas dziś zaszczycił swoją wizytą i z miejsca :mdleje:padłam... Na początek zacznę od wyrażenia swojego zachwytu tym zdjęciem --> http://i41.tinypic.com/sndyfk.jpg Napatrzeć się na nie nie mogą, ono jest ... słów mi brak! :loveu: Mufinek ma to samo hobby co moja Pandzia :evil_lol: --> http://images48.fotosik.pl/60/11034089d0006a6a.jpg I też wymaga czesania ;) Miło było Was poznać :cool3: Aaaa... zapomniałabym przekazać drapki dla psiaków;) Quote
brjagata Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 DorkaWD - Wygrzebałaś jakieś stare zdjęcia, hehe :eviltong: Ale dzięki wielkie ;) Tak, Muffi uwielbia ganianie kaczuch, jes w tym niesamowity! Psioki wymizane a ja zapraszam ponownie, bo do twojej Pandy na pewno nie raz jeszcze zajrzę! :loveu: Przyjechałam z Birmą do siostry, Muffi został pod opieką mamy i brata (Tajgi cieczka...). Jutro wkleję może jakieś zdjęcia ;) Dziewczyny się zapoznały i nie jest źle, jakoś się dogadują. Szkoda, że pogoda okropna... A i pięknie się komponują! Biały i czarny :loveu: Quote
taxelina Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 http://i43.tinypic.com/29woit4.png smieszny on ma ten ogon _:D Quote
Illusion Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 http://i44.tinypic.com/2iqbv53.png Jaki zapatrzony :cool3: :loveu:. Quote
brjagata Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Dziś wróciłam od siostry ;) W najbliższym czasie dodam jakieś zdjęcia, nie jest ich jednak za dużo, bo pogoda do du.py :-( Tajga się z Birmą wyszalały, musimy tam wrócić jak tylko bardziej słonecznie się zrobi. Za to jak wracałam to wkurzył mnie kierowca autobusu :mad: Normalnie szok! Opowiem jak tylko znajdę trochę czasu, bo na razie muszę się streszczać. Napiszę jutro coś jeszcze, pa! Quote
brjagata Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Na razie pokażę wam coś takiego: Nasza ewidentna przyszłość :megagrin: :biggrina: :lol!::bigcool::iloveyou: Hahaha, zdjęcie to oczywiście przeróbka! Nie moja, a koleżanki (wiem, że jest w tym świetna) ;) Jak na razie to do agility nam daleko, ale wierzę, że kieedyś... :lol!: A to zdjęcie to mam na tapecie! :loveu: [FONT=arial]org. fot. - Marc Langenberg. Agility von Marc Langenberg - Foto [fc-foto:15745165] - fotocommunity.de[/FONT][FONT=arial] [/FONT]Zdjęcia z pobytu u siostry jak tylko znajdę trochę czasu... [FONT=arial] [/FONT] Quote
brjagata Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Od-Nowa napisał(a):macie w Jeleniej jakiś klub agility? Właśnie o to chodzi, że żadnego :shake: Ani nigdzie blisko, ehhh. Może mi jakiś wyrośnie kiedyś :eviltong: Choć to bardziej niż wątpliwe. Ale trzeba wierzyć w cuda! :lol: Quote
Illusion Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Super ten fotomontaż :loveu:, ale ładniej by wyglądał, gdyby Birma naprawdę mogła sobie w takim klubie poskakać ;). Quote
ewelinka_m Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: fotomontaż genialny!!!! w pierwszej chwili pomyślałam, że to Birma tak poszalała! :multi: jakbyś nie napisała, w życiu bym się nie skapnęła :eviltong: Quote
LadyK Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 http://i39.tinypic.com/260dj03.png świetna przeróbka :loveu: Quote
brjagata Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Witamy i wielkie dzięki od koleżanki ;) Nawet trochę mi głupio, że was zawiodłam :razz: Ale kiedyś to już nie będzie fotomontaż, na pewno!! W końcu udało mi się obrobić zdjęcia z wypadu do siostry. W takim razie biało-czarno się tutaj przez chwilę zrobi ;) Na razie z pierwszego wspólnego spaceru, pogoda OKROPNA, dlatego jakość taka sama... Quote
brjagata Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 To co białasy lubią najbardziej :diabloti: : Wspólne bieganie po krzakach: Quote
brjagata Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Parę z balkonu, jakość wręcz okropna, ale coś mi się tam wtedy rąbnęło z czasem naświetlenia bodajże :shake: Nie zabijać: Więcej jutro, idę spać... :sleep2: Quote
Katia94 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Boże jak to strasznie urosło o.O Trzeba sie wybrać w ładną pogode i porobić ładne zdjecia .___. Quote
LadyK Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Fajne fotki ze spacerku :loveu: http://i43.tinypic.com/34sf4fn.png :loveu::loveu: Quote
brjagata Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Witam :) deer, wiesz co, mi to tam obojętnie ;) Białe czy czarne... Wiem natomiast wkońcu, że focenie obu na raz jest jakąś okropnością :evil_lol: Albo białas za jasny, albo czarnuch za ciemny... Tragedia jakaś zdjęciowa i będzie ją widać na dzisiejszych zdjęciach :eviltong: katia, no trzeba, trzeba, ale jak tu w taką pogodę...? Owczarkowa, dzięki ;) No to nie pisałam ogólnie co tam u nas. Dostałam swoją upragnioną książkę na temat przywoływań i powiem, że jest lepiej. Teraz Birma podchodzi ok. 3 razy na 5 przywołań, a wcześniej ok 1, więc jest pozytywnie! Nie jest to jeszcze jakiś ideał, ale pracujemy, pracujemy... Szkoda tylko, że na dłuższy spacer trudno nam iść, bo zaraz burze i ulewy... Muffika natomiast muszę zabrać na jakieś korki posłuszeństwa :cool3: Doszłam do wniosku, że dwa psy to już nie taka sielanka i przyznam, że gdy na dworze musiałam skupić się na Birmie, Muffiego zostawiałam samego sobie. Skutki są okropne, bo jak z Birmą jest lepiej, to z Muffim gorzej :diabloti: Ale człowiek uczy się na błędach, teraz już tak nie robię, staram się zabierać psy (o ile ta cholerna pogoda pozwoli!) na jeden chociaż spacer osobny, gdzie skupiam się 100% na jednym. I jest lepiej ;) Parę zdjęć biało-czarnych, gdy choć raz w trakcie wizyty u siostry, słońce wyszło! :lol: Najpierw aniołeczek: I czarnuch :razz:: Quote
Recommended Posts