Jump to content
Dogomania

Czarno, buro i wcale nie ponuro ;) - Mutinho i Birma, galeryjka.

Recommended Posts

Posted

Dzięki wszystkim ;)
U nas cały czas pada i pada, więc na spacer z aparatem nie pójdę, bo zamoknie. Piesy dobrze, z Birmą toczę błędne koło, na pierwszym spacerku jest nie do zniesienia, na następnym już super i tak w kółko :p Czasem lata mi po całym parku i nie ma mowy, aby przyszła na zawołanie, czasem przychodzi od razu. Złośnica mała :cool3: Movie maker nadal odmawia współpracy, więc filmiku (choć już jest skończony) to wam nie pokażę, a szkoda. Próbowałam już wszystkiego, nawet wszystkie pliki zmieniałam z avi. na wmv. bo myślałam, że to coś pomoże :roll: No, ale trudno. Wkleję wam dzisiaj jeszcze trochę Muffika, bo Birmowych żadnych nie mam. Dla niej to potrzeba super pogody, żeby ją aparat złapał :evil_lol:

Pa! ;)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wpadłam sprawdzić kto nas dziś zaszczycił swoją wizytą i z miejsca :mdleje:padłam...
Na początek zacznę od wyrażenia swojego zachwytu tym zdjęciem --> http://i41.tinypic.com/sndyfk.jpg
Napatrzeć się na nie nie mogą, ono jest ... słów mi brak! :loveu:

Mufinek ma to samo hobby co moja Pandzia :evil_lol: --> http://images48.fotosik.pl/60/11034089d0006a6a.jpg
I też wymaga czesania ;)

Miło było Was poznać :cool3:
Aaaa... zapomniałabym przekazać drapki dla psiaków;)

Posted

DorkaWD - Wygrzebałaś jakieś stare zdjęcia, hehe :eviltong: Ale dzięki wielkie ;) Tak, Muffi uwielbia ganianie kaczuch, jes w tym niesamowity! Psioki wymizane a ja zapraszam ponownie, bo do twojej Pandy na pewno nie raz jeszcze zajrzę! :loveu:

Przyjechałam z Birmą do siostry, Muffi został pod opieką mamy i brata (Tajgi cieczka...). Jutro wkleję może jakieś zdjęcia ;) Dziewczyny się zapoznały i nie jest źle, jakoś się dogadują. Szkoda, że pogoda okropna...
A i pięknie się komponują! Biały i czarny :loveu:

Posted

Dziś wróciłam od siostry ;) W najbliższym czasie dodam jakieś zdjęcia, nie jest ich jednak za dużo, bo pogoda do du.py :-( Tajga się z Birmą wyszalały, musimy tam wrócić jak tylko bardziej słonecznie się zrobi.
Za to jak wracałam to wkurzył mnie kierowca autobusu :mad: Normalnie szok! Opowiem jak tylko znajdę trochę czasu, bo na razie muszę się streszczać.
Napiszę jutro coś jeszcze, pa!

Posted

Na razie pokażę wam coś takiego:

Nasza ewidentna przyszłość :megagrin: :biggrina: :lol!::bigcool::iloveyou:

Hahaha, zdjęcie to oczywiście przeróbka! Nie moja, a koleżanki (wiem, że jest w tym świetna) ;) Jak na razie to do agility nam daleko, ale wierzę, że kieedyś... :lol!:
A to zdjęcie to mam na tapecie! :loveu:

[FONT=arial]org. fot. - Marc Langenberg. Agility von Marc Langenberg - Foto [fc-foto:15745165] - fotocommunity.de[/FONT][FONT=arial]

[/FONT]
Zdjęcia z pobytu u siostry jak tylko znajdę trochę czasu...
[FONT=arial]

[/FONT]

Posted

Od-Nowa napisał(a):
macie w Jeleniej jakiś klub agility?

Właśnie o to chodzi, że żadnego :shake: Ani nigdzie blisko, ehhh. Może mi jakiś wyrośnie kiedyś :eviltong: Choć to bardziej niż wątpliwe. Ale trzeba wierzyć w cuda! :lol:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
fotomontaż genialny!!!!

w pierwszej chwili pomyślałam, że to Birma tak poszalała! :multi:
jakbyś nie napisała, w życiu bym się nie skapnęła :eviltong:

Posted

Witamy i wielkie dzięki od koleżanki ;)
Nawet trochę mi głupio, że was zawiodłam :razz: Ale kiedyś to już nie będzie fotomontaż, na pewno!!

W końcu udało mi się obrobić zdjęcia z wypadu do siostry. W takim razie biało-czarno się tutaj przez chwilę zrobi ;)

Na razie z pierwszego wspólnego spaceru, pogoda OKROPNA, dlatego jakość taka sama...

Posted

Parę z balkonu, jakość wręcz okropna, ale coś mi się tam wtedy rąbnęło z czasem naświetlenia bodajże :shake: Nie zabijać:

Więcej jutro, idę spać... :sleep2:

Posted

Witam :)

deer, wiesz co, mi to tam obojętnie ;) Białe czy czarne... Wiem natomiast wkońcu, że focenie obu na raz jest jakąś okropnością :evil_lol: Albo białas za jasny, albo czarnuch za ciemny... Tragedia jakaś zdjęciowa i będzie ją widać na dzisiejszych zdjęciach :eviltong:

katia, no trzeba, trzeba, ale jak tu w taką pogodę...?

Owczarkowa, dzięki ;)

No to nie pisałam ogólnie co tam u nas. Dostałam swoją upragnioną książkę na temat przywoływań i powiem, że jest lepiej. Teraz Birma podchodzi ok. 3 razy na 5 przywołań, a wcześniej ok 1, więc jest pozytywnie! Nie jest to jeszcze jakiś ideał, ale pracujemy, pracujemy... Szkoda tylko, że na dłuższy spacer trudno nam iść, bo zaraz burze i ulewy...
Muffika natomiast muszę zabrać na jakieś korki posłuszeństwa :cool3: Doszłam do wniosku, że dwa psy to już nie taka sielanka i przyznam, że gdy na dworze musiałam skupić się na Birmie, Muffiego zostawiałam samego sobie. Skutki są okropne, bo jak z Birmą jest lepiej, to z Muffim gorzej :diabloti: Ale człowiek uczy się na błędach, teraz już tak nie robię, staram się zabierać psy (o ile ta cholerna pogoda pozwoli!) na jeden chociaż spacer osobny, gdzie skupiam się 100% na jednym. I jest lepiej ;)

Parę zdjęć biało-czarnych, gdy choć raz w trakcie wizyty u siostry, słońce wyszło! :lol:

Najpierw aniołeczek:

I czarnuch :razz::