M@d Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Napisałem "większość" bo niestety zdarzają się psi psychopaci... :roll: Jednakże pies na smyczy i pies bez smyczy to 2 różne sytuacje, często bardzo odmienne. Mój Beksa (w podpisie pierwszy z lewej - już za TM) miał w swoim życiu szczęście, bo mimo ze sam prowokował, to przeważnie był ignorowany, a jak już wkurzył dużego psa, to ten podlatywał z warczeniem, czasem go nawet nosem szturchnął, ale na szczęście na tym się kończyło. Niestety... co duży pies zrobi nigdy się nie dowiesz... dopóki tego nie zrobi :roll: I to jest podstawowy problem i ryzyko... Quote
brjagata Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Zastój tu straszny, a ja nie mogę coś zasnąć dzisiaj to dodam parę dzisiejszych zdjęć, z porannego spacerku :cool3: Quote
brjagata Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Mam nadzieję, że się podobają :) Quote
Marta_Ares Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 :crazyeye: podobaja?? to malo powiedziane:evil_lol: swietne sa:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ale Wam zazdroszcze tego sniegu, u nas takie resztki....:shake: :shake: Quote
brjagata Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 My to w górach w końcu :cool3: Quote
Kibaa Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Nie dokładnie w górach, bo w kotlinie jeleniogórskiej. :lol: Nie no, te fotki Aguś są boskie. ; ** A Muffek jaki ma zaciesz. <33 Quote
pusia2405 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Hej, śliczną masz psinkę;). A widoki spacerowa i zima, coś pięknego:loveu:. Jak ja tęsknię za tym:-(. Quote
Kibaa Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Agata. ;dd Dawaj nowe fotki.! Bo Cię dopadnę w szkole. :lol::cool3: Quote
brjagata Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Witam ;) '' Troszkę '' czasu nas nie było, ale już na chwilkę jesteśmy. :eviltong: Nie bójcie się, Muffi żyje i trzyma się dobrze. Wszyscy są zdrowi, tylko po prostu czasu brak :lol: Jak kiedyś się wezmę, to może porobię jakieś zdjęcia No ale mam dla was jedną złą wiadomość. Borys wczoraj zaatakował Muffiego :angryy: Tak po prostu. Wracałam z nim, ze sklepu, było już ciemno, wieczór. Zbliżamy się do domu i nagle słyszę '' Uwaga bo ja idę z moim! ''. No to od razu się wycofuje, ale za późno bo już po chwili zauważyłam szarżującego na mnie, a raczej na Muffiego, ogromnego owczarka niemieckiego :angryy: W tej sytuacji za bardzo nie miałam co zrobić. Borys, choć w kagańcu przygniótł Muffiego do ziemi, ten piszczy i panikuje a ja między nimi i próbuję odczepić tego drugiego, od swojego :shake: Jakby nie był w kagańcu to nie wiem co by się stało :shake: Po chwili dopiero przybiega ta baba i go odciąga. Jezu, normalnie ręce opadają :angryy::angryy: Mąż tej kobiety który jako jedyny radził sobie z tym psem (szkoda, że za pomocą siły...) i potrafił go utrzymać, jest w szpitalu, a to babsko jeszcze chodzi z Borysem bez smyczy!!! :roll: No a dzisiaj najgorsze! Wyszłam z Tajgą (dobrze, że tylko z nią..) i zobaczyłam Borysa puszczonego BEZ WŁAŚCICIELA !!!!!!! :angryy::angryy::angryy: Biegał sobie sam po osiedlu... No i co ja mam robić?!! Czasem na prawdę mam ochotę zadzwonić na straż miejską, ale nie chcę żeby mu coś zrobili... Ahh, nie mam siły do tego wszystkiego ;/ Quote
brjagata Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 No dobra, postarałam się i popstrykałam dla was parę zdjęcioszków :p Dziś przyjechała do nas pani Tajga z moją siostrą. Byłam z nią, z kumpelą, Muffiaczkiem i Nuką na dłuuugim spacerku. Spotkaliśmy po drodze także młodego, pięknego westie z bardzo miłą panią :razz: Psiaki trochę się pobawiły i wyszalały a Muffi mógł popisać się swoimi nowymi sztuczkami ;) Ale foty typowo domowe xp Za zimno na taszczenie ze sobą aparatu na dworze. Tu jeszcze z rana : I Tajgowe z ''przed chwili'' :lol: : Quote
brjagata Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Rozbraja mnie to foto :lol: Popatrzcie w lustro. Quote
brjagata Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Dominacja? :lol: To wszystko xD Jak zwykle mam nadzieję, że się podobają :) Quote
Cerber Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 śliczne zdjęcia :loveu: portreciki i biała puchata kulka :loveu: Quote
brjagata Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 [quote name='Agathee']No ale mam dla was jedną złą wiadomość. Borys wczoraj zaatakował Muffiego :angryy: Tak po prostu. Wracałam z nim, ze sklepu, było już ciemno, wieczór. Zbliżamy się do domu i nagle słyszę '' Uwaga bo ja idę z moim! ''. No to od razu się wycofuje, ale za późno bo już po chwili zauważyłam szarżującego na mnie, a raczej na Muffiego, ogromnego owczarka niemieckiego :angryy: W tej sytuacji za bardzo nie miałam co zrobić. Borys, choć w kagańcu przygniótł Muffiego do ziemi, ten piszczy i panikuje a ja między nimi i próbuję odczepić tego drugiego, od swojego :shake: Jakby nie był w kagańcu to nie wiem co by się stało :shake: Po chwili dopiero przybiega ta baba i go odciąga. Jezu, normalnie ręce opadają :angryy::angryy: Mąż tej kobiety który jako jedyny radził sobie z tym psem (szkoda, że za pomocą siły...) i potrafił go utrzymać, jest w szpitalu, a to babsko jeszcze chodzi z Borysem bez smyczy!!! :roll: No a dzisiaj najgorsze! Wyszłam z Tajgą (dobrze, że tylko z nią..) i zobaczyłam Borysa puszczonego BEZ WŁAŚCICIELA !!!!!!! :angryy::angryy::angryy: Biegał sobie sam po osiedlu... No i co ja mam robić?!! Czasem na prawdę mam ochotę zadzwonić na straż miejską, ale nie chcę żeby mu coś zrobili... Ahh, nie mam siły do tego wszystkiego ;/ Dziś znów to samo ;/ Całe szczęście, że bez Muffika. Quote
Pimpek Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Cześć wam ;) My tu pierwszy raz ^^ Muffi jest słodki, Tajga też ;] co u was? Quote
C&B Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Śliczne psy:loveu: Muffi chyba ma coś z pekińczyka:cool3: Quote
pusia2405 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Ech, współczuję ci tej sytuacji z ON... Niestety nie mamy wpływu na niektóre osoby:shake:. Quote
brjagata Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Witamy, witamy :) U nas wszystko dobrze. Sprzątamy, gotujemy, latamy po sklepach i przygotowujemy się do dzisiejszego wieczoru ;) Muffi żyje i biega szczęśliwy gdy rodzinka się zjeżdża. Ja osobiście mam już dość tego wszystkiego, ale chyba wytrzymam. :eviltong: Tajgus przyjechał wczoraj i o mało całej choinki na ziemię nie zwalił. :diabloti: Hehe, kiedy ten pies dorośnie. ;p O dziwo Muffi nie łazi za nami i nie żebra gdy gotujemy (gorzej z Tajgą :razz:). Chyba już się nauczył, że nic mu nikt nie rzuci. ;) Noo, a dzisiaj mam dla was sesję domową i jeszcze w pogotowiu czeka sesja spacerkowa więc jak będziecie ładnie odwiedzać to może ją wstawię. :eviltong: A tym razem : Quote
brjagata Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 iii... Komenda ''Przywitaj się'' :lol: Quote
brjagata Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Z góry przepraszam za jakość. :( Nooo a na koniec: Marry Christmas and Happy New Year :) Quote
Kibaa Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Ładnie. ^^ :loveu: Wesołych, szkoda, że z opóźnieniem. xd Quote
Marta_Ares Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 witaaamy sliczna karteczka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
brjagata Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 A na poprzedniej stronce też foteczki są. :cool3: Quote
brjagata Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Witamy, witamy :) U nas bardzo pozytywnie. Zaczęliśmy chodzić do szkoły i zajmować się nauką. Muffik równie przyjemnie. Zdrówko mu sprzyja, i co zauważyłam, polubił śnieg ;) Bo śniegu u nas duuużo. Przed i po spacerkach, oczywiście mamy smarowane łapki, ale oprócz tego chłody raczej mu niegroźne :eviltong: Bo ma piękne, obfite futerko i jeszcze piękniejsze... sadełko. Gorzej ze mną, bo już miewam katary a to -20 działa na mój humor. Ale trudno, przeżyjemy. Jak tu siedzieć w domu, gdy para takich cudownych oczek wpatruje się w ciebie ? :evil_lol: Trzeba jedynie dobrze się ubrać, co ja mam już w wprawie. Mam dla was parę foteczek, zrobionych nowym aparacikiem. Bo, w końcu doczekałam się lustrzanki ;) Więc, w ramach prób, możecie oczekiwać jakiś zdjęć, w końcu trochę więcej. Pozdrawiam serdecznie :) Ja i Muffisko. I ... Właścicielka :lol: Nie ma to jak focenie, w lustrze i syf na łóżku :p Teraz chyba nadejdzie era częstszych wpisów i pojedynczych/podwójnych fotek. ;) Jutro, może jakieś zimowe. Do zobaczenia. Quote
Recommended Posts