Jump to content
Dogomania

Same kosteczki...do adopcji ?? Juz nie kosteczki i już w nowym domku :)

Recommended Posts

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

strasznie szkoda. taka fajna suka. na pewno przy dużej dawce zajęć intelektualnych byłaby wspaniałym towarzyszem. Wierzę w wiosenne poruszenie. teraz każdy chciałby z psem do parku ;)

Posted

Napiszemy - myślę, że nie ma co już czekać, bo wieści, jakie dostaję nie pozostawiają wielu obaw :loveu:

Słuchajcie, moi drodzy - INKA JEST W NOWYM DOMKU !!!
Pojechała tam w poniedziałek, ale my nie chciałyśmy nic pisać, żeby znowu nie zapeszać. Ineczka znalazła domek naprawdę świetny - zamieszkała z panem opiekującym się łowiskiem w okolicach jeziora turawskiego. Teren przeogromny (i przepiękny!), a jej nowi właściciele zakochani po uszy :)
Dostałam wczoraj wieczorem smska, że Inka już się ich nie obawia (jest nieufna wobec obcych) - karmią ją smakołykami i ona wpatruje się w nich ciągle, czekając na coś dobrego :) Ale najważniejsze, że ona czuje się tam dobrze, jest spokojna i kochana.
Nareszcie, doczekała się dziewczyna !!

Jak tylko dostanę jakieś zdjęcia, pokażę Wam oczywiście.

Posted

Ineczka juz od kilku dni w domku a te MAUPY nawet słówka nie pisnęły :evil_lol:

Strasznie sie ciesze, ze Ineczka znalazła wreszcie swoje miejsce w swiecie :)

Posted

Fiońcia ponieważ wcześniej z dwoma domkami dla Ineczki nie wyszło więc namówiłam Wiosnę żeby jeszcze nie mówić:D:D...coby nie zapeszać
więc całą winę biorę na siebie-hehehe-tylko ja jestem MAUPĄ:D:D:D
Przy okazji jeszcze raz chciałabym podziękować wszystkim osobom które pomogły mi w uratowaniu Inki:
Wiośnie, Fionie.22,Kice22,Andzi69,Ewelince i osobom, które pomogły mi finansowo.
Fiona bez Twojej pomocy nie dałabym rady uratować INKI a bez dobrej woli Wiosny i tego że naprawdę pomogła mi w kwestiach finansowych-Wiosna wiesz co mam na mysli:D

• 2 weeks later...
Posted

Do tej pory się cieszę z domku Inki.Przyznam się, że bałam się że z jej "charakterkiem"będzie dłuuugo czekać albo nie znajdzie w ogóle.
Na szczęście moje czarnowidztwo się nie sprawdziło.
Wiosna masz jakies wieści?