Jump to content
Dogomania

Same kosteczki...do adopcji ?? Juz nie kosteczki i już w nowym domku :)

Recommended Posts

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ponieważ Was tu dużo, to odezwę się tu też:
PILNIE potrzebuję jakichś dobrych artykułów dot. zalet kastracji. Chętna na jednego z naszych psów bardzo obawia się, że to jednak okaleczenie :roll: Obiecałam jej przesłać coś do poczytania, tylko na dysku tego nie gromadzę i potrzebuję linków.
POMOCY!!

Posted

czy znacie kogoś kto sprawdziłby domek dla Misia w Ozimku? ok. 20 km od Opola ale nie wiem w którą stronę:oops: gdyby się udało....to wtedy w drogę powrotną moglibyśmy od Wiosny zabrać jakiegoś niby yorka - wtedy pan musiałby dojechać po psa do Kielc

Posted

My możemy jechać przez Ozimek jadąc do Gliwic - jest ciut naokoło, ale to nie problem. Będziemy jechać, jak dobrze pójdzie, w środę.

o yorka to chodzi o Aspera ? On od yorka to jakieś 10 razy większy :eviltong:
napisz mi na pw jaki domek miałabym spawdzić i co i jak dokładnie.

Posted

Wiosna - byłoby super gdybyś dała radę podjechać do pani...do leśniczówki:lol:

to piesio z tego wątku:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/pogryziony-misio-kto-sprwdzi-domek-w-ozimku-kolo-opola-129541/index45.html#post11716047

on jest szczególnej troski ze względu na łapkę więc domek musi byc dobry...

zerknij i napisz czy dasz radę w ta srodę podjechać do pani - tylko trzeba by było umówic się z panią jutro

Posted

:evil_lol:

ponieważ już dwa świetne domki dla Inki się zapowiadały, wszystko fajnie, ustalone, my z Miśką ucieszone, a na koniec klapa - teraz nic nie będziemy zapeszać, napiszemy, jak Inka już znajdzie się w swoim domku. A na ów domek się zanosi, ojj tak :loveu: