Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

proszę, popytajcie wsród znajomych, ten pies na prawdę niewiele do szczęścia potrzebuje!

Starszych , samotnych, będzie dobrym , oddanym towarzyszem złotej jesieni.

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak ciężko mi zrozumieć jak ktoś może wyrzucić własnego psa po tylu latach :shake: Trzymam kciuki za Ciebie maleńki, bo chyba nic więcej dla ciebie zrobic nie mogę :-(

czia bardzo Ci współczuje z powodu pożegnania z Piotrusiem jednocześnie jestem pełna podziwu i uznania za wszystko co dla niego zrobiłaś.

Posted

Ciapek szuka swojego miejsca, jeśli wiesz kto szuka starszego psa, daj znać. Jest zgodny z innymi psami, lubi koty.

Tak na prawdę to pies, który udaje, że go nie ma.

Posted

Tak ludzie są straszni, tak łatwo pozbywają się staruszków, nie mam już pomysłu, gdzie go ogłosić, żeby znalazł przystań. Może jakiś dom "Złotej jesieni", nie znacie jakiegoś?

Posted

Fajny psiak :) Dałam go tu http://psiegrane-marzenia.pl/pokochajmnie.php?imie=Ciapek&id=247 ale potrzebuje więcej informacji:
coś więcej o tym jaki ma charakter
jeśli wcześniej był na tymczasie u kogoś to może wiadomo jak się zachowuje w domu?

czy wiadomo jaki jest do dzieci
dla kogo go polecasz
gdzie dokładnie jest hotelik w którym przebywa,
czy ma jakieś problemy zdrowotne i czy jest wykastrowany,
kontakt do ogłoszeń

Posted

był wcześniej tymczasowo u pana, który niestety zaczął robić problemy.
Ciapek jest bardzo łągodny, pogodny, uwielbia dzieci, toleruje koty, nie zwraca na nie uwagi. Na początku był zazdrosny o miskę, bo głodował śpiąc w dziurze w lesie całą zimę. Jak tylko zobaczył, ze regularnie coś dostaje przestał walczyć z innymi psami o swoje.

To pies który przeprasza, ze żyje - wystczy mu kawałek własnego kąta. Lubi przytupnąć przy człowieku, zwinięty w kłębek i spać. Uwielbia ludzi i towarzystwo ich, przywiązuje się szybko do pana i jest wierny.
Nie choruje, nie kastrowany, ale jeśli to będzie wymóg, to wykastruję go. Został zaszczepiony.

To pies, który lubił wyjść z posesji , zwiedzić swój teren i grzecznie wracał do domu.

Posted

nie - na naszej klasie nie ma ogłoszeń, ja nie umiem tam się poruszać, a wiem, że psy dzięki temu znajdują szybko domy. Jeśli ktoś mógłby mi pomóc, wstawić moje 3 psy do adopcji na naszą klasę, będę wdzięczna.

Nie ukrywam, że mam kłopoty z opłaceniem hoteliku za wszystkie- to 600,00 zł. miesięcznie.

Posted

Mogę wystawić allegro,a tym samym będzie widoczny na naszej klasie (mam powiązanie kont co potrójnie zwiększa oglądalność aukcji).
Mam także konto na Cafe Animal,skąd może trafić do Metra ... w razie czego dajcie znać,jestem do dyspozycji.

• 2 weeks later...