zuzlikowa Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 ANETTTA napisał(a):pilnuj go pilnuj ..............................ciesze sie widząc go stojacego ......a jeszcze biegającego ...??????/:-(to bede ryczec ze szczescia . ...i ja...i ja...:placz::placz::placz: ze szczęścia! Wszyscy allegrowicze zdecydowali, by pieniądze za cegiełki dla Benia przeznaczyć na zwierzęta pozostające pod Waszą opieką! Wszyscy też przekazali miziaki dla chłopaka i prosili by pilnować Benia!:mad: :loveu: Dziękuję im za czułość serca!!!:loveu: Ps-czia ,wysłałam Ci odpowiedź.Daj znać czy dotarła. Quote
czia Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 nie dostałam i tak myślałam właśnie czemu? :roll: Quote
zuzlikowa Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 czia napisał(a):nie dostałam i tak myślałam właśnie czemu? :roll: Już przesłałam na pw:lol: Zrobiłam byka,bo wysłałam za pomocą funkcji odpowiedz i...:crazyeye:nie dostałaś! Czekam na wiadomość:loveu: Quote
zuzlikowa Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 czia:multi: Odpowiedź dostałam! Jak się uda, zastosuję się do Twoich sugestii!:lol: Do wieczora:loveu: Quote
zuzlikowa Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='czia']nie dostałam i tak myślałam właśnie czemu? :roll:[/quote] Wysłałam listę! Dotarła? [SIZE=3][COLOR=Red][B]Dziękuję Wszystkim allegrowiczom poruszonym losem Benia, za ich serca [/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=Red][B]otwarte na potrzeby[/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=Red][B][SIZE=3] psiaków i koteczków z Gorzowa Wlkp.:loveu::loveu::loveu:[/SIZE] [/B][/COLOR] Quote
t_kasiek Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 jak sie czuje benio ??? wiecie cos ??? Quote
czia Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Ja też Wszystkim bardzo dziękuję, listę dostałam. Jestem bardzo, barzdo wdzięczna. W tygodniu dowiem się co u Benia i na pewno dam znać. Quote
czia Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Benio poszedł do domu, jeśli coś się będzie działo złego, klinika mnie zawiadomi.:roll: Quote
zuzlikowa Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Co jakiś czas zaglądam...kontrolnie :evil_lol: Mam nadzieję,że będą tylko optymistyczne informacje:loveu: Dobranoc Beniku! Śpij zdrowo:loveu: Quote
zuzlikowa Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='zuzlikowa']Co jakiś czas zaglądam...kontrolnie :evil_lol: Mam nadzieję,że będą tylko optymistyczne informacje:loveu: Dobranoc Beniku! Śpij zdrowo:loveu: No i pora na przednoworoczne pytanie- Czy wiesz co u chłopaka? Quote
czia Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Jak na razie ok, mieszka ze swoim panem w domku, śpi w garażu. Ma ciepło. Pozdrawiam. Quote
czia Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Piszę też tu bo zaglądasz, mam szczenię 7 miesięczne, niechciany prezent, przyprowadzony dziś do uśpienia, to mix bernardyna i podobno kaukaza, cały rudy z białymi wypustakami, taki misio, za duży do mieszkania w bloku, chłopak dostał pod choinkę i go nie chce przyprowadził do lecznicy, stamtąd zadzwonili do TOZ i mały trafił do schronu!!! Ja dostałam telefon już po fakcie. Próbuję poprosić kogoś o zdjęcia i jazdę do schronu. Mogę go wziąć na kilka dni do siebie do kojca, ale tylko na tydzień- dwa. Co dalej??? Quote
zuzlikowa Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Napisałam do Anettty! To dobry duch beników! Da znać Marce i jak będą fotki to wystawi się go do adopcji, zrobi allegro,poogłasza!!! Załóż chłopakowi wątek ,pilnie i zbierajmy na hotelik! Jest możliwy??? W tym czasie intensywnie będziemy szukać dt,a najlepiej stałego! Czio, bierz benika,dwa tygodnie to mało, ale i ...dużo!!! Nie zostaniesz sama! Ciocia A. nie da zginąć beniowi! My też pomożemy! PS-daj znać jak założysz wątek i ...może nie czekaj na fotki?! Wyślij info i Anetttcie! Quote
zuzlikowa Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 czia napisał(a):Jak na razie ok, mieszka ze swoim panem w domku, śpi w garażu. Ma ciepło. Pozdrawiam. Cieszę się,że choć u tego benka jest w porządku!:loveu: Quote
czia Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 mały adoptowany, przed chwilą:multi: Po Nowym Roku kontrol!!! Quote
zuzlikowa Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='czia']mały adoptowany, przed chwilą:multi: Po Nowym Roku kontrol!!! HUUUUUUURAAAAAAAAAAAAAAAAA:multi::multi::multi::multi::multi: Niech wszystko tak idzie! Powodzenia...piękny nieznajomy! Długiego,spokojnego życia w domku z ciepłymi ludźmi!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
t_kasiek Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 czia napisał(a):mały adoptowany, przed chwilą:multi: Po Nowym Roku kontrol!!! czy to poszedl do adopcji ten szczeniak mix benia ?? bo sie zgubiłam .... :roll::oops: Quote
czia Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 tak, błyskawiczna adopcja, był w schronie może 2 godziny!!!! Ma swój wątek. Quote
zuzlikowa Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='czia']tak, błyskawiczna adopcja, był w schronie może 2 godziny!!!! Ma swój wątek. ...i niech tak wyglądają wszystkie...pobyty ogoniastych w schroniskach!!! Niech mi się spełni to jedyne życzenie noworoczne!!! Quote
ANETTTA Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 o matko boska taka tragedia:mad: serce mi wali :angryy:jak młot mózg dymi łza sie kreci :mad:..jak mozna kłębia się mysli .....a tu czytam i czytam i co ja czytam ...........................cudowne wiesci .......:multi::multi::multi::multi::multi::multi:...........dziekuje WAm bardzo .........tzn ze dzisiejszy dzień nie był stracony :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
ANETTTA Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 aaaaaaaaaaa kochani to dla WAS http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka2222.swf pozdr Quote
t_kasiek Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 czia napisał(a):mały adoptowany, przed chwilą:multi: Po Nowym Roku kontrol!!! CUDOWNIE :multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts