Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i siedzę w pracy i ryczę :placz:
Ziuteńko maleństwo hasaj ze swoim braciszkiem po niebiańskich łąkach [']

Pieniążki przeleję z dopiskiem na psy Pani Joli... na pewno się przydadzą... tak mi przykro, że już nie Ziutce :-(

Posted

Ustaliłam z Panią Jolą, że konto będzie to samo.
A ja będę jej przekazywać, czy ewentualnie coś opłacać. Do kliniki mam blisko, a do Pani Joli na upartego PKS spod pracy.

Dzięki Wam dziewczyny. Naprawdę :loveu:

Zapraszam Was na wątek podopiecznych Pani Joli (ostatni banerek w moim podpisie)

Posted

Margo05 napisał(a):
Ustaliłam z Panią Jolą, że konto będzie to samo.
A ja będę jej przekazywać, czy ewentualnie coś opłacać. Do kliniki mam blisko, a do Pani Joli na upartego PKS spod pracy.

Przelałam 100 PLN na konto, które mi podałaś. Niech choć troszkę wspomogę podopiecznych tej wspaniałej Kobiety, która zapewniła ciepło, miłość, pieszczoty i choć trochę bezpieczeństwa w ostatnich dniach krótkiego życia Ziuteńki.
Proszę, przekaż Pani Joli moje najgłębsze wyrazy szacunku. I niech się nie obwinia. Przynajmniej maleństwo nie odeszło w strasznych cierpieniach gdzieś na ulicy...

Posted

Ra-dunia, bardzo pięknie Ci dziękuję w imieniu Pani Joli. Pieniążki wpłynęły i za nie również pięknie dziękuję.

Masz rację, gdyby nie Pani Jola...

Nie ma jeszcze wyników, ale pierwsze podejrzenie to że Zuiteńka miała białaczkę lub zostala podtruta jakimiś detergentami :-( Nie wiadomo kto wyrzucił rodzeństwo i co się z nimi działo. Nie wiadomo jak długo...

Posted

W pewnym sensie ja też. Ale łudzę się nadzieją, że nie były celowo podtrute, że może same coś znalazły przy drodze... Ciężko jest uwierzyć, ze ktoś mógłby skrzywdzić takie maleńkie stworzonko :roll:

Posted

Margo05 napisał(a):

Margo, jak będzie trzeba podjechać do Pani Joli to daj znać. Ode mnie to juz nie tak daleko.