Margo05 Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Raczej będzie małośrednia. Takie są przypuszczenia, bo co będzie to się dowiemy jak urośnie :evil_lol: U Pani Joli jest obecnie 14 psów. Kilka kompletnie nie adopcyjnych :-( Quote
dorota412 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 :loveu:marzenie!!! ona wyglada jak czarny york:loveu: Quote
Ra_dunia Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 To ona jeszcze tutaj? Nikt jej jeszcze nie zabrał? Nie możliwe :loveu: Ona jest przeurocza :loveu: Quote
Miśka84 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ... no bo co można więce napisać... :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
enia Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 moja sznaucia jak była mała wyglądała identycznie , tylko białych wstawek nie miała.....:loveu: może wpiszcie w tytule ,że mała sunia mix ras ozdobnych szuka domku:p Quote
betka-sp Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 śliczna kluseczko.....w górę.....:loveu: Quote
Kara. Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Margo tu jeszcze nie zajrzała, ale mam nadzieję, że jak się pojawi to tylko z najlepszymi wieściami:cool3: Quote
Ra_dunia Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Kara. napisał(a):Margo tu jeszcze nie zajrzała, ale mam nadzieję, że jak się pojawi to tylko z najlepszymi wieściami:cool3: To nie możliwe, żeby mała jeszcze nie miała domku. Toż to słodkości takie do schrupania normalnie :) Quote
Miśka84 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Mała kulka prosi o domek :loveu::loveu::loveu: Quote
betka-sp Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Ziuteczko w górę...... po spokojny domek :cool3: Quote
Margo05 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Niestety, maleńka wciąż bez domku, ale to dlatego, że nie ma ogłoszeń :shake: Nie wyrabiam się z czasem. Może dziś mi się uda późnym wieczorkiem coś przygotować. Quote
Margo05 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Ziuteczka, oprócz tego, że jest bardzo piękną panienką, to jest również panienką spokojną. Nie rorabia, nie szaleje, zupełnie nie jak szczeniak :crazyeye:. A do miziania pierwsza :evil_lol: Quote
Miśka84 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Taki mały pieszczoszek :loveu::loveu::loveu::loveu: Ziuta gdzie ten domek? Quote
agniecha82x Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Dopiero teraz odkrylam ta urocza kruszynke! Jest przeslodka, taka malizna, mialoby sie ochote ja wymiziac i wycalowac, pieknosci :loveu: tak ekspresem zrobilam jej 2 ogloszonka, bo czytalam ze nie ma jeszcze zadnego, cos mi sie nie udaje wkleic linka, wiec podam tak: adopcjapsa.pl ogloszenia.tasdj.pl - tutaj czeka na akceptacje :) na razie brak czasu, zeby zrobic wiecej :oops: Quote
Saphira Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Wstawiłam maleńką na forum Gazety Pomorskiej : [url=http://forum.pomorska.pl/index.php?showtopic=17420]Pies do adopcji. - Forum pomorska.pl - Aleksandr Quote
Margo05 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Dziewczyny jesteście kochane :loveu::loveu::loveu: Quote
Miśka84 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Mała gdzie ten domek?:shake::shake::shake: Quote
Ra_dunia Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 "Niestety Ziutka będzie musiała poczekać na adopcję, ponieważma bardzo dużą anemię prawdopodobnie jutro będzie miała robioną transfuzję krwi,czekam na wiadomość o wynikach badań,żeby było wiadomo czemu ma taką dużą anemię, jak będę coś wiedziała to dam znać. Będzie ciężko. U mnie jest bieda a jezdzić będzie trzeba z nią codziennie, jutro na transfuzję a potem na kroplówki.Miałam rację że z nią jest coś nie tak bo jak na szczeniaka była za spokojna i nie bardzo chciała jeść i pić.Pozdrawiam J.Boczkowska[FONT=arial]" Co za wiadomość :placz: Biedne maleństwo. Potrzebna będzie pomoc finansowa! koniecznie! Albo dom, który podejmie się leczenia... 3mam mocno kciuki za małą! A już miałam nadzieję, że to wątek na kilka stron, bo mała od razu znajdzie domek. Załamka :placz: [/FONT] Quote
agniecha82x Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 jejku co za wiadomosc! :-( biedna malutka kruszynka... :-( moze ktos zrobi bazarek na Ziutke? ja chetnie przekaze jakies rzeczy, tylko czy ktos by sie podjal zrobienia? ja jestem kompletnie zielona jezeli chodzi o wstawianie fot itp. i czasu troche brak :oops: jak ja bym chciala moc ja zabrac do siebie :placz: :placz: :placz: Quote
Kara. Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Co za smutna wiadomość:-(. Ale może to z tego, że za szybko odłączona od matki no i nie wiadomo ile się tułała w tym zimnie i co jadła:-( Quote
Recommended Posts