Margo05 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Niedaleko Radzymina jest małe, prywatne przytulisko http://www.dogomania.pl/forum/f28/prywatne-przytulisko-prosi-o-wsparcie-123492/ Prowadzi je Pani Jola, która nie umie przejść obojetnie koło potrzebującego zwierzaka. Dlatego nie mogła przejść obojętnie obok małej czarnej kulki - Ziutki. Ziutka, wraz z braciszkiem, została podrzucona pod szkołą w podradzymińskiej miejscowości. Niestety, jej brat nie doczekał pomocy, zginął pod kołami samochodu. Ziutka miała więcej szczęścia - trafiła pod opiekę Pani Joli. Zziębnięta i głodna trafiła do ciepłego domu. Pojechała do weta, została odrobaczona. Bardzo szybko zaaklimatyzowała się w nowym miejscu. Jest małą, naprawdę przesłodką suczką. Szukamy dla niej domu... A to ta śliczna kuleczka :) A tu ze swoją koleżanką z przytuliska - zobaczcie jaka ona maleńka :) Proszę, pomóżcie w ogłoszeniach. Mój komp się buntuje i nie bardzo jestem w stanie podołać sama... [FONT=arial]kontakt z Panią Jolą: [/FONT][FONT=arial]e-mail - jolantaboczkowska@wp.pl lub tel.: 0-501-980-665 Właśnie dostałam maila od Pani Joli: [/FONT]"Niestety Ziutka będzie musiała poczekać na adopcję, ponieważma bardzo dużą anemię prawdopodobnie jutro będzie miała robioną transfuzję krwi,czekam na wiadomość o wynikach badań,żeby było wiadomo czemu ma taką dużą anemię, jak będę coś wiedziała to dam znać. Będzie ciężko. U mnie jest bieda a jezdzić będzie trzeba z nią codziennie, jutro na transfuzję a potem na kroplówki.Miałam rację że z nią jest coś nie tak bo jak na szczeniaka była za spokojna i nie bardzo chciała jeść i pić.Pozdrawiam J.Boczkowska[FONT=arial]" Osoby chcące wesprzeć finansowo otrzymają nr konta na pw. Dziewczyny, macie jakieś pomysły jak pomóc? Przed chwilą dzwoniła Pani Jola. Ziutka odeszła za Tęczowy Most. Prawdopodobnie miała białaczkę. Ziutka, biegaj szczęśliwa po zielonych łąkach... [/FONT] Quote
agusiazet Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Chętnie ogłoszę tą ślicznotkę na Allegro, tylko poproszę o jakieś dane kontaktowe:) Quote
Margo05 Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Agusia, piękne dzięki :) Niedługo będzie wątek Pani Joli. Muszę go przygotować, a ten komputer :angryy: Quote
malagos Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 no nie, to jest niewiarygodnie sliczna malizna! :multi: Quote
Margo05 Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 A na żywo jeszcze śliczniejsza :loveu: A te jej niebieskie, szczenięce oczka są przeurocze :) Quote
Isadora7 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Ale cukierka wynalazłaś. A to zdjęcie kołami do góry boooskie. Czy w czymś pomóc? Wołaj śmiało, wiesz ze masz u mnie rabat na wszystko:loveu::loveu::loveu: Quote
Margo05 Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Isadorko, pięknie dziękuję :) Będę się do Ciebie uśmiechać, ale za jakiś czas. Tylko będziemy musiały to przy kawce obgadać :evil_lol: Quote
Kara. Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Kudłate jak shitek jakiś albo cuś:cool3: Prze-śli-czna:loveu: Ile to cudeńko ma miesiąców? Quote
Margo05 Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Kara. napisał(a):Kudłate jak shitek jakiś albo cuś:cool3: Prze-śli-czna:loveu: Ile to cudeńko ma miesiąców? Pewności jeszcze nie mam, ale chyba coś ok. 2 miesięcy. Jak będzie teraz u weta, to się dowiemy :) Quote
Kara. Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Włażę tu co chwilę, żeby sobie na to cudo popatrzeć:loveu: Szkoda, że nie mogę powiedzieć "dajcie mi ją":placz: Quote
Margo05 Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Malutka jest niesamowicie pieszczotliwa :) Podłoga w pokoju, w którym było robione to zdjęcie jest dość śliska. Ziutka, jak tylko zobaczyła człowieka, zaraz maszerowała w jego stronę - taka jeszcze nieporadna z tymi ślizgającymi się łapkami - i dotykała łapką choćby stopy człowieka. I potem przy nim zostawała :) Taka słodka, delikatna w dotyku kulesia :loveu: Quote
Isadora7 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Ja bym ją chyba zamiziała.:loveu::loveu: Quote
betka-sp Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 rany jaka piękna kuleczka.....ile ona może mieć ?? 5 - 6 tyg ??? Quote
Ra_dunia Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Jejku - jest prześliczna :loveu: Na pewno szybko znajdzie domek. Takiego cuda dawno nie widziałam :loveu: Quote
Saphira Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Podnosimy nasze śliczności ! :laola::laola: :laola::laola: :laola::laola: Quote
Soema Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Jeju jaka Ty jesteś śliczna :lol: no cudo.. :loveu: Quote
Saphira Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Kuleczko prześliczna biegnij po domek ! Quote
Margo05 Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Śliczności wielkie szuka domu :) Quote
Miśka84 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Tak ślicznego pieska jeszcze nie widziałam :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Mała kulka:loveu::loveu::loveu: Quote
Kara. Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Znowu wlazłam:evil_lol: I kompletnie nie rozumiem co ona tu jeszcze robi:shake: Quote
Saphira Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Miziamy po brusiu , całujemy w noseczek i biegniemy po domeczek Quote
EVA2406 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Śliczna sunia :loveu:. Ciekawe jak ona duża wyrośnie? Czy wet coś mówił na ten temat? Quote
Recommended Posts