Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niedaleko Radzymina jest małe, prywatne przytulisko http://www.dogomania.pl/forum/f28/prywatne-przytulisko-prosi-o-wsparcie-123492/
Prowadzi je Pani Jola, która nie umie przejść obojetnie koło potrzebującego zwierzaka. Dlatego nie mogła przejść obojętnie obok małej czarnej kulki - Ziutki.
Ziutka, wraz z braciszkiem, została podrzucona pod szkołą w podradzymińskiej miejscowości. Niestety, jej brat nie doczekał pomocy, zginął pod kołami samochodu. Ziutka miała więcej szczęścia - trafiła pod opiekę Pani Joli. Zziębnięta i głodna trafiła do ciepłego domu. Pojechała do weta, została odrobaczona. Bardzo szybko zaaklimatyzowała się w nowym miejscu.

Jest małą, naprawdę przesłodką suczką. Szukamy dla niej domu...

A to ta śliczna kuleczka :)

A tu ze swoją koleżanką z przytuliska - zobaczcie jaka ona maleńka :)

Proszę, pomóżcie w ogłoszeniach. Mój komp się buntuje i nie bardzo jestem w stanie podołać sama...

[FONT=arial]kontakt z Panią Jolą: [/FONT][FONT=arial]e-mail - jolantaboczkowska@wp.pl lub tel.: 0-501-980-665

Właśnie dostałam maila od Pani Joli:

[/FONT]"Niestety Ziutka będzie musiała poczekać na adopcję, ponieważma bardzo dużą anemię prawdopodobnie jutro będzie miała robioną transfuzję krwi,czekam na wiadomość o wynikach badań,żeby było wiadomo czemu ma taką dużą anemię, jak będę coś wiedziała to dam znać. Będzie ciężko. U mnie jest bieda a jezdzić będzie trzeba z nią codziennie, jutro na transfuzję a potem na kroplówki.Miałam rację że z nią jest coś nie tak bo jak na szczeniaka była za spokojna i nie bardzo chciała jeść i pić.Pozdrawiam J.Boczkowska[FONT=arial]"

Osoby chcące wesprzeć finansowo otrzymają nr konta na pw.

Dziewczyny, macie jakieś pomysły jak pomóc?

Przed chwilą dzwoniła Pani Jola.
Ziutka odeszła za Tęczowy Most. Prawdopodobnie miała białaczkę.
Ziutka, biegaj szczęśliwa po zielonych łąkach...

• [/FONT]

• Replies 89
    • Created
    • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kara. napisał(a):
    Kudłate jak shitek jakiś albo cuś:cool3: Prze-śli-czna:loveu:
    Ile to cudeńko ma miesiąców?

Pewności jeszcze nie mam, ale chyba coś ok. 2 miesięcy. Jak będzie teraz u weta, to się dowiemy :)

Posted

Malutka jest niesamowicie pieszczotliwa :)
    Podłoga w pokoju, w którym było robione to zdjęcie jest dość śliska. Ziutka, jak tylko zobaczyła człowieka, zaraz maszerowała w jego stronę - taka jeszcze nieporadna z tymi ślizgającymi się łapkami - i dotykała łapką choćby stopy człowieka. I potem przy nim zostawała :)
    Taka słodka, delikatna w dotyku kulesia :loveu: