IraKa Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Myślę, że jeden pudel powinien pogodzić shelti i pirenejczyki ;) :evil_lol: Quote
Magda i Saga Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 IraKa napisał(a):Myślę, że jeden pudel powinien pogodzić shelti i pirenejczyki ;) :evil_lol: Nie zapomnij, że mi potencjalnie dorasta małe coś w domu, na razie sam potencjał:diabloti: Quote
Felki Ghandi i Jazz Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Flaire napisał(a):A co konkretnie się nie zgadza? I czy jesteś pewna, że dobrze czytasz te wyniki? Bo o ile wyniki Agility jak i A+J są łatwe do odczytania, o tyle wyniki Jumpingu są nieco w czytaniu skomplikowane, bo zawierają w sobie również czasy z Agility... :roll: Tak czy siak, napisz, co Ci się nie zgadza, to będziemy mogli albo poprawić, albo wytłumaczyć Ci, jak to czytać, żeby się zgadzało. ;) Sorry ale Meksyk w wynikach zerówek jest totalny :diabloti:. Dlugoby opisywac. Pomieszane miejsca, czasy i biegi. Najlepiej, żeby ktoś wydrukował sobie z kompa wyniki i zweryfikował po kolej to co jest zlinkowane na stronie Fortu. Jakiś wirusik Wam grasuje:scared:? Quote
LALUNA Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Sorry ale Meksyk w wynikach zerówek jest totalny :diabloti:. Dlugoby opisywac. A nie możesz na przykładzie jednego psa? Bo nikt wiecej nie zgłaszał problem, wiec podaj tego psa co się niezgadza. Quote
Sajko Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Ja też nie widzę tych błędów w wynikach, więc konkrecik by nie zaszkodził. A ja jeszcze chciałam podziękować wszystkim, dzięki którym miałam okazję pozbierać kupy po cudzych psach bo im się nie chciało:angryy::mad: jak jeszcze raz zobaczę kogoś, kto nie sprzątnie, to posunę się do czynów karalnych:mad::mad::mad: p.s. a sama akcja grupowego sprzątania bardzo słuszna, jak się nie da po dobroci, to może tak niektórych się nauczy:evil_lol: Quote
Mokka Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Felki Ghandi i Jazz napisał(a):Sorry ale Meksyk w wynikach zerówek jest totalny :diabloti:. Dlugoby opisywac. Pomieszane miejsca, czasy i biegi. Najlepiej, żeby ktoś wydrukował sobie z kompa wyniki i zweryfikował po kolej to co jest zlinkowane na stronie Fortu. Jakiś wirusik Wam grasuje:scared:? Obejrzałam Wasze wyniki i są dla mnie dość jasne i czytelne, nie widzę błędów ani pomyłek. Podaj konkretnie, co jest nie tak. Quote
MonikaSz Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Felki Ghandi i Jazz napisał(a):Sorry ale Meksyk w wynikach zerówek jest totalny :diabloti:. Dlugoby opisywac. Pomieszane miejsca, czasy i biegi. Najlepiej, żeby ktoś wydrukował sobie z kompa wyniki i zweryfikował po kolej to co jest zlinkowane na stronie Fortu. Czy nachodzą u Ciebie informacje z czasem na imię psa i tabelka wygląda tak jakby było jakieś przesunięcie, czy może raczej nachodzenie na siebie kolejnych kolumienek ? Jeśli tak, to być może, to kwestia przeglądarki. Nie jestem w stanie podpowiedzieć jak to zrobić, ale u mnie na jednym kompie wyniki są ok (przed chwilą przejrzałam wszystke zerówkowe L-ki i S-ki), a na drugim faktycznie misz-masz. Może o to Ci chodzi ? Sajko - też mam nadzieję, że prędzej czy później właściciele zaczną sprzątać po psach, przynajmniej sami zawodnicy. A tak na marginesie - któryś z większych psów miał rozstrój żołądka. Dobrze, że lekko przymroziło, bo czułabym się jak na pastwisku krowim :evil_lol: Quote
Felki Ghandi i Jazz Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Dokładnie tak. Jak oglądam na innym kompie uzywając Firefoxa zazwyczaj mam poprzesuwane kolumny (np. ci co mieli DIS są na 1-szym miejscu) a czasami link w ogóle nie działa. Spod IE wyniki widać dobrze. Quote
Magda i Saga Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Fajnie sie gada, ale coś by się obejrzało, jakieś zdjęcia np. Na Belgunię liczę jak co dzień. Najchętniej ostatni jumping bym sobie zobaczyła.:cool3: Quote
PATIszon Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Magda i Saga napisał(a):Na razie będziemy produkować nowe owczarki pirenejskie, w związku z tym większość, jak nie wszystkie kwalifikacje nas ominą, a poza tym jest różnica między jechać a zostać, niewyobrażalna. Chcesz wyemigrowac do Austrii? :roll::cool3: Quote
Rauni Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Dobra, tak w temacie kupowych bonusów, to któryś pies ma robaki, nie wiem, czy agilitowy, czy może jakiś miejscowy, ale na wszelki wypadek proszę zrobić rachunek sumienia w temacie ostatniego odrobaczania pupila... Quote
LALUNA Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Dobra, tak w temacie kupowych bonusów, to któryś pies ma robaki, Musisz tak przy kolacji :mad: Żywe były? A jakiej wielkosci był pies? Moze zawężymy krąg podejrzanych. :diabloti: Quote
belgunia Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Magda i Saga napisał(a):Fajnie sie gada, ale coś by się obejrzało, jakieś zdjęcia np. Na Belgunię liczę jak co dzień. Najchętniej ostatni jumping bym sobie zobaczyła.:cool3: No to narazie musicie jeszcze cierpliwie czekac, BIOS mam ale teraz program nie chce ruszyć:):) Magda, ostatniego jumpingu Oxinki nie mam :( Quote
Magda i Saga Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Buuuuuu! Cała nadzieja w Veliti! Quote
belgunia Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Rauni napisał(a):Dobra, tak w temacie kupowych bonusów... tiaaa.... chciałam Wam powiedzieć, ze bardzo dziękuję za sprzątanie, dzięki temu hala bedzie dostepna :multi: A tak w sekrecie to Wam powiem, że 2 dni temu zostałam znienacka op...na przez sąsiadkę, która pilnowała od świtu bladego trawnika, zamiast szykować sie do pracy, pudrować, malować itp za to, ze przeszłam z psami pod jej oknami:):):D z psami oczywiście!!!! I zostałam okrzyczana za niesprzatanie po moich psach!!!! A sprzątam zawsze w rejonie miejsc ludnych i na trawnikach itp. Mniemam, że jestem jedną z niewielu na moim osiedlu takich sprzątających (jakieś 2%), na których sypią gromy za ludzi nieprzątających.... Oniemiałam więc z wrażenia na takie zachowanie i obiecałam sobie solennie, że będę chodziła właśnie pod te okna codziennie by spotkać uprzejmą panią by wdać się z nią w odpowiednio miłą dyskusję od rana, bo nie mam zamiaru odpowiadać za innych właścicieli niesprzątających po swoich psach. Takie są realia.... ale co mnie nie zabije to mnie wzmocni... tak to było?:D A tak wogóle to dobrze wychowane psy wcale się nie załatwiają!!!:) Quote
Bzikowa Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 belgunia napisał(a): A tak wogóle to dobrze wychowane psy wcale się nie załatwiają!!!:) dobrze wychowane psy to same po sobie sprzątają! :D też popieram to, że poszliśmy wszyscy tłumnie sprzątać w niedzielę - nie wiem, czy to jest takie trudne sprzątnąć po własnym psie? :roll: zwłaszcza jak zależy nam żeby zawody mogły się jeszcze w tym super obiekcie odbyć w przyszłości! Quote
Veliti Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Magda i Saga napisał(a):Buuuuuu! Cała nadzieja w Veliti! Sprawdziłam u źródła są nagane wszystkie trzy przebiegi Mistrzyni Oxi z niedzieli :multi::multi::multi: i ponoć ładnie nagrane ( sama jeszcze nic nie ogladałam :placz::placz::placz:) Saga też się załapała , ale ( jak zawsze jest jakieś ale....) jest jakiś problem z kabelkami więc wymarudziłam nagranie na dvd i w poniedziałek płyty ruszą pocztą do mnie jak tylko dotrą pchnę je dalej:lol: Quote
IraKa Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Magda i Saga napisał(a):Nie zapomnij, że mi potencjalnie dorasta małe coś w domu, na razie sam potencjał:diabloti: To ja nie wiem co to będzie jak się parę potencjałów spotka w przyszłym sezonie: grzybek atomowy ?!?! :evil_lol: Może trzeba dorobić pudelsów:hmmmm: Quote
Magda i Saga Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 :multi:Jesteście kochane! W ogóle jestem rozpieszczana, bo już jedną płytkę dostałam w tempie ekspresowym (Meguś - stokrotne dzięki i od Regisowej też), ale nie ma na niej ostatniego jumpingu. Pudelsy i pyrki w zasadzie w różnych wielkościach powinny biegać, chociaż są wyjątki. Jakbym tak Cu mocno pazurki przycięła, to może by się załapała w górnym zakresie S (e, chyba jednak trzeba by łapy skrócić, co w zasadzie nie zawsze wychodzi na złe, ale chyba dam se spokój :-)) Quote
Rauni Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Bzikowa napisał(a):dobrze wychowane psy to same po sobie sprzątają! :D Eee, teges... Vigo za młodu sprzątał po sobie i Sunday, wcale nie uważałam tego za szczyt dobrego wychowania i raczej z ulgą przyjęłam fakt, że w którymś momencie jednak przestał :diabloti: Wcześniej się ścigaliśmy do kupy, kto pierwszy, ja z woreczkiem, czy on z paszczą. Kupa z robalami była niewielka... :ekmm: Quote
LALUNA Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='IraKa'] Może trzeba dorobić pudelsów:hmmmm: Już widzę niektórzy pracują nad dorabianiem :evil_lol: Jak upodlić pudla - Joe Monster Quote
IraKa Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 :mad: Wolę wyjątki w postaci Szwajcara albo Rosjanek :eviltong: Quote
LALUNA Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 PATIszon napisał(a):Pudel dromader boski!:loveu: też mi się podoba. Ale z Towim nie przejdzie. CZarnych wielbładów nie ma. POszukaj se innego wzoru. :eviltong: Quote
Meguś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 belgunia napisał(a):tiaaa.... chciałam Wam powiedzieć, ze bardzo dziękuję za sprzątanie, dzięki temu hala bedzie dostepna :multi: Oniemiałam więc z wrażenia na takie zachowanie i obiecałam sobie solennie, że będę chodziła właśnie pod te okna codziennie by spotkać uprzejmą panią by wdać się z nią w odpowiednio miłą dyskusję od rana, bo nie mam zamiaru odpowiadać za innych właścicieli niesprzątających po swoich psach. Takie są realia.... ale co mnie nie zabije to mnie wzmocni... tak to było?:D A tak wogóle to dobrze wychowane psy wcale się nie załatwiają!!!:) Też już to przerobiłam wiosną ubiegłego roku. Pomijam fakt, że sama walczyłam z podwórkowymi psiarzami, prosiłam, tłumaczyłam, pisałam apele i rozklejałam na klatkach. Efekt mizerny na kilkunastu zaledwie dwóch zaczęło sprzątać, ale dobre i to. Co do upier...wej sąsiadki, to skuteczne było pokazanie pełnego woreczka. Od tej pory mam spokój. Quote
Recommended Posts