Jump to content
Dogomania

Miedzynarodowe Mistrzostwa Polski Agility 2008

Recommended Posts

Posted

Było super!!! :multi: :multi: :multi:

Bardzo dziękuję za świetne zawody, świetnie się bawiłam, jak zwykle, z moich psiaków chociaż nie wygrały jestem bardzo zadowolona, bo Sunday póki miała cztery nogi, to popylała na nich aż miło, a Vigo jakby nie to, że poprawiałam strefówki, to zaliczyłby 5 torów z 6 (czy rok temu ktoś by uwierzył, że takie coś będzie możliwe?).

Gratulację dla wszystkich Mistrzów Polski, zwłaszcza przyszłej matki mojego dziecka :lol: :evil_lol: :loveu:

Dziękuję wszystkim właścicielom szczeniaczków, którzy wystawali ze mną na wichrze i mrozie celem socjalizacji mojego szczeniaka z miłymi szczeniakami :)

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rauni napisał(a):

Gratulację dla wszystkich Mistrzów Polski, zwłaszcza przyszłej matki mojego dziecka :lol: :evil_lol: :loveu:

Chyba widziałam łzy w oczach Magdy...
Myslę, że rzadko który tytuł smakuje tak, jak ten :lol:.

Rauni napisał(a):
Dziękuję wszystkim właścicielom szczeniaczków, którzy wystawali ze mną na wichrze i mrozie celem socjalizacji mojego szczeniaka z miłymi szczeniakami :)

Oj, to chyba nie do mnie :evil_lol:.

Posted

Dzięki za fajne zawody:) miejscówka świetna ( tylko szkoda,że my nadmorscy mamy wszędzie daleko... ale się nie damy takiej drobnostce!) Pani Sędzina very good sympatyczna i miła ( najlepsze miny robiła:) no i sprawiedliwa. Torki też ok. mata tez ok, choć wyraźnie spowalniająca:/
pierwsze zawody halowe zaliczam do udanych!
pozdr dla wszystkich zawodników i ogranizatorów! a najsłodszy uśmiech dla fotografów----> czekamy na fotorelacje:)

Posted

I ja dziękuję za te fantastyczne zawody! :multi::multi::multi:

Dziękuję za ciepłe przyjęcie "moich" debiutantek :loveu: Beacie za wielką klatkę dla Uniaka na noc :Rose: sekretariatowi za pozytywne rozpatrywanie wszelkich postulatów :)

Do szczęścia zabrakło mi włączenia wszystkich świateł, zwłaszcza podczas openów o Mistrzostwo Polski, w związku z czym można było robić chyba tylko artystyczne mazy :lol: ale może to ile lepiej, mam teraz bardzo mało zdjęć do obrobienia :multi:

No i oczywiście - GRATULACJE DLA ŚWIEŻO UPIECZONYCH MISTRZÓW POLSKI!

Posted

My tez dziekujemy wszystkim :razz:

Co prawda nasze pierwsze zawody bez podium - ale tez pierwsze kiedy seterkowi skakanie sprawialo ewidentna przyujmnosc;] i przez zbytnie nakrecenie i rozszczekanie ciezko bylo mi sie polapac w nowej sytuacji -seterka pędzącego:D

Noi gratulujemy calej 9 mistrzów :D:D:D:D

Posted

I ja gratuluję wszystkim miszczom i vice-miszczom a zwłaszcza Magdzie i Oxince - wiadomo dlaczego! :loveu:

Sędzina miła, ale jedno, co mi się nie podobało w sędziowaniu, to, że moim zdaniem dosyć często zdarzało jej się pokazać brak strefy, gdy strefa ewidentnie była, ale pies zrobił ją szybko. Choco też pokazała strefę na palisadzie, gdy ja dobrze widziałam, że dotknęła jej przednią łapą. Co by i tak nic specialnie nam nie dało ;-) Jednak widziałam to u paru psów, które robiły strefy zbiegane, albo zaliczały strefę dosyć wysoko.

Posted

My również dziękujemy Fortowcom, APSikom oraz ZKwP O/Radom za bardzo miłe zawody :cool2:
Brawo:klacz::klacz::klacz: dla tych co na pudle w Mistrzostwach Polski jak również dla tych którzy pudła "uniknęli".
Szczególne podziękowania dla Oli i Piotra za nocleg :Rose:
Za Zuzią i Ghandim następne doświadczenie - zawody na hali i wykładzinka. Było też co podpatrywać - biegane strefy naprawdę robiły wrażenie:crazyeye:

Posted

[quote name='belgunia']Bardzo dziękuję za zawody w Łącu.......

Myślę, że to Wam FOTOWCOM i APSIAKOM należą się ogromne, ogromniaste podziękowania, za te zawody, za to przepiękne zakończenie sezonu w kraju. Atmosfera super, torki fajne, sprytny podział na rasowe i rasowe inaczej, paśnik obok smaczniutki, cała reszta też, bez zarzutu. Kupowe sprzątanie jak najbardziej potrzebne, oby "brudasy" wyciagnęły wnioski i na przyszłość nie czekały, aż ktoś za nich posprząta. Skutek może być taki, że ktoś kiedyś powie nie i co wtedy zrobimy w miesiącach zimowych. Bez biegania trudno wytrzymać. Chociaż sprzątanie na podwórkowych zawodach też pozostawia,moim zdaniem, trochę do życzenia. Marzy mi się, aby każdy po swoim zwierzaku sprzątnął. Byłoby super, prawda?
To nasze pierwsze zawody halowe, jestem pod dużym wrażeniem. Bardzo, bardzo fajna impreza. Wszystkim mistrzom papierowym i bez papierów bardzo gratulujemy. Trzymamy kciuki za wszystkie polskie psiaki, które wybierają się do Opavy. Udanych przebiegów i do zobaczenia w nowym sezonie.

Posted

Ogromne PODZIĘKOWANIA dla FORTOWCÓW i WSZYSTKICH zaangażowanych do zorganizowania zawodów, zawodnikom za atmosferę i towarzystwo:lol::lol::lol::lol: Dzięki za możliwość debiutu w zawodach halowych – jechałam sceptycznie nastawiona, a wręcz przekonana że moja wrażliwa na dzięki suka znów złapie doła i nici z biegania:oops: – ale mnie zaskoczyła , radością i chęcią współpracy – pięć czystych przebiegów nigdy mi się nie marzyło więc jeszcze dodatkowy prezent od mojego futrzaka :loveu::loveu::loveu:,no i z siebie też jestem ciut zadowolona że nie zabłądziłam na torze – ale miałam fachowe doradztwo za które również serdecznie dziękuję Magda :buzi::buzi::buzi::buzi:Dzięki za miłe słowa po przebiegach od Agilitowców Zawodowców :modla:
Gratulacje dla MISTRZÓW :Rose: szczególne dla Magdy i OXI – nigdy jeszcze nikomu nie zazdrościłam łez, ale Magdzie TYCH ŁEZ zazdroszczę – były piękne
Ogólnie SUPER SUPER SUPER warto było jechać tych parę kilometrów

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Beacie za wielką klatkę dla Uniaka na noc :Rose:

Marysiu dzięki Tobie moja klatka była na "parkingu strzeżonym":lol::lol::lol: bezpieczniutka , polecam się na przyszłość i dzięki za foto futra :buzi:

Posted

My rowniez dziekujemy za zawody :)

Ja zadowolona jak zawsze :) z psa oczywiscie , nie z siebie :D bidak troche sie slizgal i frustrowal ale wazne doswiadczenie :D

Dziekuje klubowiczkom z BAR'u ;D za mile towarzystwo i falujace X'sy :D

Wszytkim Mistrzom i Vice mistrzom ... Brawo NALEZAŁO SIE WAM !!!

Posted

Ja jeszcze co prawda nie dotarłam do domu, ale coś napiszę :cool3:
Dzięki za bardzo fajne zawody!!!! :loveu:
Dzięki organizatorom za zorganizowanie, ludziskom za towarzystwo i pogaduchy i fotografom za jeszcze nie opublikowane zdjęcia Weny :evil_lol:
Wyniki nasze nie są może imponujące :lol:, ale i tak jestem zadowolona :loveu:

GRATULACJE dla mistrzów :multi:

DZIĘKI :multi:

Posted

Ja również się przyłączam do podziękowań:loveu::loveu::loveu:
FORTOWCOM za ogrom pracy i super organizację,uczestnikom za pełną mobilizację - było szybko i sprawnie. Atmosfera wyśmienita:loveu::loveu::loveu:
Marysi za (mam nadzieję) pierwsze fotki blondyny :mdrmed:

Strasznie się bałam pierwszych zawodów halowych a tu moje blondyneczki sprawiły mi wielką niespodziankę :multi:
Pepsi się nareszcie jorgnęła że tyczki się przeskakuje a nie bierze taranem :evil_lol: a Fanta że w ogóle jest fajnie biegać biegać z pańcią :evil_lol: i miały w nosach hałas i wykładzinę :multi::multi::multi: A ja dzięki tej wykładzinie prześcignęłam własnego psa :crazyeye:

WIELKIE GRATULACJE dla wszystkich uczestników-było na co popatrzeć :thumbs: