Jump to content
Dogomania

Miedzynarodowe Mistrzostwa Polski Agility 2008

Recommended Posts

Posted

A wstyd, że się jeszcze w Łącku na zawodach nie było:diabloti:

Ano było, było. Ale Belgunia nas wtedy powitała deszczem i kleszczami a hali nie dała :diabloti:

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To było może w stadzie ogierów, a więc w Łącku?

A tak na marginesie: posypał mi się transport, więc gdyby jednak ktoś miał jeszcze miejsce z W-wy, to się chętnie byśmy przytuliły :-)
Mam sucz z cieczką więc oczywiście jeśli to jakiemuś piesu w aucie nie przeszkadza.

Posted

LALUNA napisał(a):
Ano było, było. Ale Belgunia nas wtedy powitała deszczem i kleszczami a hali nie dała :diabloti:

Deszcz - no nie wiem, moze będzie ale na szczęscie teraz jest ciepła hala, a kleszcze - (nie darujecie mi tych kleszczorów:)) ale w okolicach hali nie ma, są w Płocku najwięcej chyba na Radziwiu, czyli drugiej stronie Wisły.

Na kleszcze warto się zabezpieczyć tak czy siak.

Pozdrawiam

Posted

Zielsko napisał(a):
No bylo, ale jak widac niektorym sie udalo ....

My też nauczeni naszymi pierwszymi zawodami na następne trochę zmodyfikujemy sposób przyjmowania.

Posted

My już po zawodach [ byłyśmy tylko w sobote] :0 Było bardzo fajnie biorąc pod uwage, że był to nasz całkowity debiut :D Naprawde super :) Czekamy na powrót reszty. Miło było nam wszystkich poznać. Dzieki za zawody i gratulacje dla wszystkich uczestników i organizatorów;)

Posted

Ale suuuper zawody :) Dziękuję za organizację, sprawność przebiegu zawodów, śliczne nagrody :loveu: i w ogóle za fajną atmosferę, osobiście cudownie się bawiłam :loveu::multi: a teraz czekam z niecierpliwością na fotorelacje :razz:

Posted

Bardzo dziękuję za zawody w Łącu Fortowcom Bombowcom, bo ONI są NAJ!!! Dziękuję im za możliwość przeżycia tych Mistrzostw Polski 2008 w Łącku !!!!

Dziękuję Oddziałowi Radom i Pani Uli za współpracę i sympatię i wszystkie miłe słowa, które od niej usłyszałam:)

Dziękuję Panu Kierownikowi Hali Sportowej Jarosławowi Pałczyńskiemu za zaufanie i sympatię jaką nas psiarzy obdarza niezmiennie od pierwszych zawodów halowych!!!! Mam nadzieję, że warto było zrobić tę krótką przerwę na sprzątanie okolic hali i mam nadzieje, że mi ją wybaczycie:):)
Dziękuję za to WSZYSTKIM! Bo nawet nie wyobrażacie sobie jakie to dla NAS WSZYSTKICH WAZNE! bo mam nadzieję, że ta piękna hala pozostanie dla nas otworem w roku przyszłym i następnym i jeszcze następnymn .....

trenerzy - kapitanowie d z i ę k u j ę WAM ZA TO

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

I ja dziękuję za zawody FORTOwi, oddziałowi radomskiemu ZKwP, Dorotce i APS-iakom :loveu:
Dla nas napewno będą pamiętne i z tego względu, że Asti zdobyła na nich swą pierwszą "nogę" do A2 :multi:

Posted

Moim APSiakom dziękuję za zaangażowanie i ochotę do pięknej walki o każdą niestrąconą tyczkę i zaliczoną strefkę!
Cerberkowi nieoficjalnego tytułu nierasowego Mistrza Polski 2008 gratuluję z całego seca!
Orzełkom za piękne biegi, a Kasi z Demonem za rozsądek w sobotę po poślizgu w tunelu, który przyprawił Demona o ból nogi.
Gabrysiu GRATKI - za walkę o dobry start z Nutką!

Piękne podziękowania przy okazji za docenienie młodych przewodników dla FORTU!!!!!!
:smilecol::smilecol::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz:

Naszego Adasia nie było, ale może następnym razem będzie...?

Wszystkim, którzy pędząc na zawody mogli zapłacić mandaty i niemal wpadali w poślizgi pierwszozimowe, aby być na czas w Łącku - DZIA!!!!!

APSiaki - wiem że na Was mogę polegać. Damian - zawsze i wszędzie gdzie potrzeba i niesamowicie niezmordowany....i coraz większy!!:)

Posted

WIELKIE DZIĘKI !! :sweetCyb::sweetCyb:
było przemiło!!
W bardzo pozytywnym nastawieniu zakończyłam sezon 2008 i z dużymi perspektywami czekam na następny, 2009.... ;)
Suupeerrrrr!
Pozdrawiam WSZYSTKICH! ot co!... :evil_lol:

Posted

A nam pogoda nie pozwoliła dojechać..... białe grogi, śnieg i jak zwykle brak drogowców, których jak co roku zima zaskoczyła....:mad:
echhhhh

Gratuluję zwycięzcom i czekamy na jakieś newsy :cool3::multi:

Posted

Nadmorscy BAT-owcy właśnie zjechali do domu (generalnie przywitała nas ślizgawica i ośnieżone drogi) i serdecznie dziękują wszystkim, którzy przyczynili się do zorganizowania zawodów w Łącku. Było rewelacyjnie - pod każdym względzie, także dziękujemy :laola:

Gratulacje dla wszystkich startujących - znanych, nieznanych i dopiero co poznanych. Bardzo miło spędziłam czas i mam nadzieję, że za jakiś czas znów się spotkamy.

Posted

Ja gratuluję miszczom i v-ce miszczom i wszystkim innym wygranym. :lol:
Dziękuję wszystkim, którzy przyłożyli łapkę, aby zawody się udały.
I czekam na nastepny sezon, niech będzie lepszy niż ten :lol:.

Posted

Wielkie dzieki za zawody.

Hala duza, lazienki ogolno dostepne, jedzenie pod nosem, duzo miejsca na parking ! Super !

(jedynie trybuny troche trwarde do spania XD)

BATowcy zaszaleli ;) W niedziele na podium Small "0" stanelismy MY ;) w Skladzie : 1 Ja z Lilla, 2 Nela z Frodem i 3 Iwona z Gucia !!!

A my w 3 klasyfikacjach łącznych 3 x 1 miejsce ;)

Sedzina mila, a jej zerowkowe torki baaaaaaaaaaardzo szybkie :)

Pozdrawiamy,
Ania i Lilla