LALUNA Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 A wstyd, że się jeszcze w Łącku na zawodach nie było:diabloti: Ano było, było. Ale Belgunia nas wtedy powitała deszczem i kleszczami a hali nie dała :diabloti: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 LALUNA napisał(a):A wstyd, że się jeszcze w Łącku na zawodach nie było:diabloti: Ano było, było. Ale Belgunia nas wtedy powitała deszczem i kleszczami a hali nie dała :diabloti: A to nie było w PŁOCKU? :diabloti: Quote
LALUNA Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 A to nie było w PŁOCKU? :diabloti: A fakt. No to w takim razie jak byłam w Łącku to było 40 stopni cieniu i hali też nie było. Quote
Aussie Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 To było może w stadzie ogierów, a więc w Łącku? A tak na marginesie: posypał mi się transport, więc gdyby jednak ktoś miał jeszcze miejsce z W-wy, to się chętnie byśmy przytuliły :-) Mam sucz z cieczką więc oczywiście jeśli to jakiemuś piesu w aucie nie przeszkadza. Quote
belgunia Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 LALUNA napisał(a):Ano było, było. Ale Belgunia nas wtedy powitała deszczem i kleszczami a hali nie dała :diabloti: Deszcz - no nie wiem, moze będzie ale na szczęscie teraz jest ciepła hala, a kleszcze - (nie darujecie mi tych kleszczorów:)) ale w okolicach hali nie ma, są w Płocku najwięcej chyba na Radziwiu, czyli drugiej stronie Wisły. Na kleszcze warto się zabezpieczyć tak czy siak. Pozdrawiam Quote
Ludek Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Zielsko napisał(a):No bylo, ale jak widac niektorym sie udalo .... My też nauczeni naszymi pierwszymi zawodami na następne trochę zmodyfikujemy sposób przyjmowania. Quote
Astro&Marta Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 ja mam tylko pytanie jeszcze... czy dobrze widzę godzinę rozpoczęcia zawodów? za to niedziela 7ma heh ;) Quote
belgunia Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ludek napisał(a):My też nauczeni naszymi pierwszymi zawodami na następne trochę zmodyfikujemy sposób przyjmowania. My też! :diabloti: Quote
Astro&Marta Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Będzie ktoś miał może pompkę do materaca??Bo moja zaginęła w akcji... Quote
sheltia12 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Nasz przelew też doszedł. Do zobaczenia jutro. ;) Quote
IraKa Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Astro&Marta napisał(a):Będzie ktoś miał może pompkę do materaca??Bo moja zaginęła w akcji... To bardzo dobre pytanie ;) Quote
JIM Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 My już po zawodach [ byłyśmy tylko w sobote] :0 Było bardzo fajnie biorąc pod uwage, że był to nasz całkowity debiut :D Naprawde super :) Czekamy na powrót reszty. Miło było nam wszystkich poznać. Dzieki za zawody i gratulacje dla wszystkich uczestników i organizatorów;) Quote
Cerber Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Ale suuuper zawody :) Dziękuję za organizację, sprawność przebiegu zawodów, śliczne nagrody :loveu: i w ogóle za fajną atmosferę, osobiście cudownie się bawiłam :loveu::multi: a teraz czekam z niecierpliwością na fotorelacje :razz: Quote
belgunia Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Bardzo dziękuję za zawody w Łącu Fortowcom Bombowcom, bo ONI są NAJ!!! Dziękuję im za możliwość przeżycia tych Mistrzostw Polski 2008 w Łącku !!!! Dziękuję Oddziałowi Radom i Pani Uli za współpracę i sympatię i wszystkie miłe słowa, które od niej usłyszałam:) Dziękuję Panu Kierownikowi Hali Sportowej Jarosławowi Pałczyńskiemu za zaufanie i sympatię jaką nas psiarzy obdarza niezmiennie od pierwszych zawodów halowych!!!! Mam nadzieję, że warto było zrobić tę krótką przerwę na sprzątanie okolic hali i mam nadzieje, że mi ją wybaczycie:):) Dziękuję za to WSZYSTKIM! Bo nawet nie wyobrażacie sobie jakie to dla NAS WSZYSTKICH WAZNE! bo mam nadzieję, że ta piękna hala pozostanie dla nas otworem w roku przyszłym i następnym i jeszcze następnymn ..... trenerzy - kapitanowie d z i ę k u j ę WAM ZA TO :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Aussie Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 I ja dziękuję za zawody FORTOwi, oddziałowi radomskiemu ZKwP, Dorotce i APS-iakom :loveu: Dla nas napewno będą pamiętne i z tego względu, że Asti zdobyła na nich swą pierwszą "nogę" do A2 :multi: Quote
belgunia Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Moim APSiakom dziękuję za zaangażowanie i ochotę do pięknej walki o każdą niestrąconą tyczkę i zaliczoną strefkę! Cerberkowi nieoficjalnego tytułu nierasowego Mistrza Polski 2008 gratuluję z całego seca! Orzełkom za piękne biegi, a Kasi z Demonem za rozsądek w sobotę po poślizgu w tunelu, który przyprawił Demona o ból nogi. Gabrysiu GRATKI - za walkę o dobry start z Nutką! Piękne podziękowania przy okazji za docenienie młodych przewodników dla FORTU!!!!!! :smilecol::smilecol::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: Naszego Adasia nie było, ale może następnym razem będzie...? Wszystkim, którzy pędząc na zawody mogli zapłacić mandaty i niemal wpadali w poślizgi pierwszozimowe, aby być na czas w Łącku - DZIA!!!!! APSiaki - wiem że na Was mogę polegać. Damian - zawsze i wszędzie gdzie potrzeba i niesamowicie niezmordowany....i coraz większy!!:) Quote
Cerber Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 no a dzięki komu te sukcesy jak nie dzięki naszej kochanej pani trener!!! i to tylko dzięki pani!!! bardzo dziękuję :*:*:*:*:* Quote
Torzysława Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 WIELKIE DZIĘKI !! :sweetCyb::sweetCyb: było przemiło!! W bardzo pozytywnym nastawieniu zakończyłam sezon 2008 i z dużymi perspektywami czekam na następny, 2009.... ;) Suupeerrrrr! Pozdrawiam WSZYSTKICH! ot co!... :evil_lol: Quote
PARSONRK Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 A nam pogoda nie pozwoliła dojechać..... białe grogi, śnieg i jak zwykle brak drogowców, których jak co roku zima zaskoczyła....:mad: echhhhh Gratuluję zwycięzcom i czekamy na jakieś newsy :cool3::multi: Quote
MonikaSz Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Nadmorscy BAT-owcy właśnie zjechali do domu (generalnie przywitała nas ślizgawica i ośnieżone drogi) i serdecznie dziękują wszystkim, którzy przyczynili się do zorganizowania zawodów w Łącku. Było rewelacyjnie - pod każdym względzie, także dziękujemy :laola: Gratulacje dla wszystkich startujących - znanych, nieznanych i dopiero co poznanych. Bardzo miło spędziłam czas i mam nadzieję, że za jakiś czas znów się spotkamy. Quote
Tusek Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Było super :loveu: dziękujemy!!!! tylko kurcze te czasy... i czekamy na zdjęcia :cool3: Quote
Mokka Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Ja gratuluję miszczom i v-ce miszczom i wszystkim innym wygranym. :lol: Dziękuję wszystkim, którzy przyłożyli łapkę, aby zawody się udały. I czekam na nastepny sezon, niech będzie lepszy niż ten :lol:. Quote
sheltia12 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Wielkie dzieki za zawody. Hala duza, lazienki ogolno dostepne, jedzenie pod nosem, duzo miejsca na parking ! Super ! (jedynie trybuny troche trwarde do spania XD) BATowcy zaszaleli ;) W niedziele na podium Small "0" stanelismy MY ;) w Skladzie : 1 Ja z Lilla, 2 Nela z Frodem i 3 Iwona z Gucia !!! A my w 3 klasyfikacjach łącznych 3 x 1 miejsce ;) Sedzina mila, a jej zerowkowe torki baaaaaaaaaaardzo szybkie :) Pozdrawiamy, Ania i Lilla Quote
Tusek Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 torki to ogólnie szybkie, zbyt szybkie jak dla mojego odrzutowca :roll: ale fajne :lol: Quote
Recommended Posts