Zielsko Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Serdeczenie zapraszamy KA FORT - imprezy W sobote WSZYSTKIE PSY startowac beda w tych samych konkurencjach. W niedziele natomiast AGILITY OPEN i JUMPING OPEN bedzie osobny dla psow z rodowodem i dla psow bez, gdzie dla psow z rodowodem, te dwa biegi beda liczyly sie jako MISTRZOSTWA POLSKI, pozostale biegi sa dla wszystkich jak to jest normalnie. Takze zarowno w sobote jak i w niedziele wszystkie psy beda mialy standardowo po 3 biegi. W zwiazku z tym WSZYTKIE PSY zapraszamy na zawody do Lacka! Quote
Michał&Eli Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 My jedziemy. Na nasze pierwsze zawody;) Quote
Magda i Saga Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Żeby tak jeszcze jakieś zniżki za drugiego i kolejnego psa. Ja niedługo będę biegać z trzema i trzeba będzie wybierać z którym startować, bo z torbami pójdę. A szkoda za wcześnie psa odstawiać bo zdziadzieje. W Czechch są takie praktyki, że drugi taniej, a trzeci to już całkiem niedrogo:cool3: Quote
PATIszon Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Magda i Saga napisał(a):W Czechch są takie praktyki, że drugi taniej, a trzeci to już całkiem niedrogo:cool3: No! A w szpitalu na Zelaznej piate dziecko rodzi sie za darmo :p Quote
Magda i Saga Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 No tak źle to mi chyba nie życzysz! A jako organizator mogłabyś rzucić problem na forum klubowym. Bylibym wdzięczni :cool3: Quote
zakla Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Mam nadzieje, ze uda nam sie przyjechac. Chociaz trzy weekendy pod rzad zawalone to duzo...:roll: Quote
Astro&Marta Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Michał&Eli napisał(a):My jedziemy. Na nasze pierwsze zawody;) no to będą dwa czarne trikolory na tych zawodach :P ale nie przejmuj się... z nas konkurencja jest mizerna :D Quote
Marysia_i_gończy Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [FONT=Verdana]A ja mam taką uwagę do informacji, która pojawia się na tego typu formularzach: ". Klasa Small: dla psów do 35cm (włącznie). . Klasa Medium: dla psów do 43cm (włącznie). . Klasa Large: dla psów od 43cm w kłębie." U mnie w klubie pojawiły się wątpliwości związane z tym "włącznie", w związku z czym sprawdziłam w regulaminach, gdzie stoi wyraźnie: "Ustalone są trzy kategorie: S (Small) : dla psów poniŜej 35 cm w kłębie M (Medium) : dla psów od 35 cm i poniŜej 43 cm w kłębie L (Large) : dla psów od 43 cm w kłębie" I w wersji ze strony FCI: [/FONT] [FONT=Verdana][FONT="]"Three categories exist:[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana] S (Small) : for dogs measuring less than 35 cm. at the withers[/FONT] [FONT=Verdana] M (Medium) : for dogs measuring 35 cm. or more and less than 43 cm. at the withers[/FONT] [FONT=Verdana] L (Large) : for dogs measuring 43 cm. or more at the withers"[/FONT] [FONT=Verdana]Z obu zgodnie wychodzi, że jednak bez tego słówka "włącznie"... [/FONT] Quote
Zielsko Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Dzieki, ze na to zwrocilas uwage :) Te wlacznie to pozostalosci ze starych regulaminow po prostu. Quote
MonikaSz Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Mam pytanie - być może prozaiczne, ale wolę się upewnić. Czy ten Łąck, to jest koło Płocka (znalazłam też w w Lubelskim :roll: ) ? Quote
MonikaSz Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Dzięki za błyskawiczną odpowiedź :loveu: I prośba jeszcze o podanie adresu (ulicy), szczególnie dla tych co być może pierwszy raz wybiorą się do Łącka. Czy ta hala jest na terenie Stada Ogierów ? I w związku z tym kolejne pytanie - czy psy będą biegać po piachu czy po wykładzinie ? Chyba się skuszę, tylko muszę namówić TZ, by robił za kierowcę ... Quote
Flaire Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 MonikaSz napisał(a):Dzięki za błyskawiczną odpowiedź :loveu: I prośba jeszcze o podanie adresu (ulicy), szczególnie dla tych co być może pierwszy raz wybiorą się do Łącka. Czy ta hala jest na terenie Stada Ogierów ? I w związku z tym kolejne pytanie - czy psy będą biegać po piachu czy po wykładzinie ? Po wykładzinie. :) Adres - hmm, trudne pytanie... Raczej wskazówki jak dojechać mogę podać... To jest naprawdę bardzo łatwe - w łącku jest jedno rondo, a ta hala jest prawie przy samym rondzie. Jeśli chcesz dokładne wskazówki, to daj znać - w przybliżeniu wygląda to tak, że jadąc od Płocka na Łąck, przejeżdżasz w Łącku prost przez rondo i hala jest zaraz za rondem po prawej. Quote
PATIszon Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Flaire']Po wykładzinie. :) Adres - hmm, trudne pytanie... . Nie takie trudne Hala Sportowa w Łącku , ul. Gostynińska 2 , 09-520 Łąck KLIK Quote
MonikaSz Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Dzięki - te informacje w 100% mi wystarczą. Mam nadzieję, że uda nam się dojechać na zawody :-) Quote
Rauni Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Zgłoszeni :multi::multi::multi: Hurra, zawody :multi::multi::multi: Quote
PATIszon Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Rauni napisał(a):Zgłoszeni :multi::multi::multi: Hurra, zawody :multi::multi::multi:No wielka HURA! JA tez sie ciesze. A zaraz potem OPAVA :loveu: I koniec na ten rok.....;) Quote
Ewelina & Hera Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Mam pytanie, czy ktoś jadący z Wrocławia mógłby mnie zabrać...?(oczywiście dołożyłabym się do paliwa:)) Quote
Meguś Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 A może tak uchylisz rąbka tajemnicy co z tą Opavą Quote
PARSONRK Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Magda i Saga napisał(a):Żeby tak jeszcze jakieś zniżki za drugiego i kolejnego psa. Ja niedługo będę biegać z trzema i trzeba będzie wybierać z którym startować, bo z torbami pójdę. A szkoda za wcześnie psa odstawiać bo zdziadzieje. W Czechch są takie praktyki, że drugi taniej, a trzeci to już całkiem niedrogo:cool3: o tak ja jestem za - mi się też stadko powiększa....:):) ja tylko na niedzielę - coby matki karmiącej nie zostawiać na dłużej :) Quote
Lenusicka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 A ja mam pytanko. Bo o ile mnie pamięc nie myli w Płocku na zawodach była mowa ,że na tych zawodach będzie możliwość noclegu na hali. Można prosić o jakieś szczegóły:)? A jeżeli coś źle zrozumiałam to sorki. Quote
Rauni Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Meguś napisał(a):A może tak uchylisz rąbka tajemnicy co z tą Opavą A co ma być, zawody tam są, tydzień po MP :cool3: Quote
Recommended Posts